本页主题:    堆積情感 - 愛愛愛愛不玩   打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

金唯一
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

堆積情感 - 愛愛愛愛不玩  

今日 無意間聽番一只舊舊嘅歌~~系鄺美雲嘅『堆積情感』!~ we;-~A5J  
個KEY 個旋律啱晒我已家嘅心情~~ xQ7l~O b  
個心真系好痛~ 因為今日我又撞返我一直都暗戀嘅女仔  "H'B*vc-  
睇到拖住佢手仔嘅果條友  我就火滾!~  -*1d!  
雖然話真正愛一個人係唔需要擁有佢~~~~ f,U.7E  
但係我個心邊諗緊嘅 冚辯爛都係佢 !|S(Ms  
好想每晚都可以攬實佢訓覺!~~ 8W*%aOi5+  
 T<n  
Acez'@z  
由初三到已家大三 我個心從未變過 /6)<}#  
淨系鍾意佢一個 ]E5o1eeg  
WlOmJtt4)  
V'z1  
Ua:}Vn&!  
^UP`%egR  
沒法抗拒濃情蜜意 &GpRI(OB/+  
始終思念你 ZF!h<h&,  
堆積起每分的愛思啊 (nQ ^  
情象細雨沒法自持 p $S*dr  
好想給你知 ;AG8C #_  
柔情常在心中想放肆 .]8ZwAs=&  
願對你說聲濃情莫變 d[iQ` YW5  
癡心可奉獻 g|o,uD  
堆積起每分的愛思啊 qU \w=  
誰料愛意沒法續延 ` 'DmDg  
傷心的每天 5AFJC?   
悠悠長夜對雨哭百遍 is?{MJZ_  
柔情地去愛 ?>7[7(|  
堆積至將來 ROH|PKb7  
但是沒法加深每點愛 )*u8/U  
柔情地去愛 =}~hWL  
夜對星發呆  eb ?x9h  
眼角淚印始終帶著愛 D, k6$`  
沒法抗拒濃情蜜意 bTI|F]^!  
始終思念你 z}.e]|b^H  
堆積起每分的愛思啊 '6DBs8>1  
情象四季沒有盡頭 !Lu2  
只管跟你走 'lH|e U&-  
求能明白癡心的變奏 0 j^Kgx  
[p:4]
[ 此贴被芝麻糊在2011-04-28 09:25重新编辑 ]
顶端 Posted: 2011-04-10 16:38 | [楼 主]
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

Re:   堆積情感

LET ME LISTEN
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2011-09-19 23:47 | 1 楼
猫咪皇后
路还在,你还在,幸福持续。
级别: 新人

多谢发贴的人[42]

Re:   堆積情感

呢种感情仲要痛苦几耐? .GP T!lDc  
KEo ,m  
呢条路你自己选择嘅,冇办法! 7 UKh688  
y{B=-\O]  
其实可以尝试去放低! 7?!d^$B  
?DS@e@lx  
但系现实系米真系做得到? "yy5F>0Wt  
bivuqKA  
爱一个人系米真系可以笑住佢祝福? $Ps|HN  
{ =9,n\85#  
换咗系我,我霖我都做唔到!
顶端 Posted: 2011-09-20 09:02 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式