« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: 一个无可救药既错-伟哥 - 笑死冇命赔!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

victrar
绝对系幻觉...
级别: 普通人

多谢发贴的人[64]

一个无可救药既错-伟哥 - 笑死冇命赔!!

呢篇嘢系我同学嘅空间日志度转过黎嘅,系佢自己写嘅~~已经经过佢同意!!非常咁搞笑~~~训前最好唔好睇,我惊你睇完笑到训唔着~~好喇~~废话小讲,好戏开始~!! xFpMn}CD  
(L?fYSP!  
    唉~~~曾经有无咁烦既宿舍摆响我面前,我无好好珍惜,到宜家失去咗,先至后悔莫及,如果上天比我再拣多次,我会同伟哥say no,如果系都要响距面前讲要拒绝距几内,我希望系一万年。.............   ~h] <E  
  讲翻个死伟哥,距唔系烦,距系唔系一般既烦,距没有六尺高,但肯定无人对距好。距个样好易认,快面四四方方,无乜轮廓,好似块面饼,面既两边系“喜马拉雅火山【www.canton8.com不良信息过滤】带”-逗逗(多到你唔信),望上去好似ghost,每次望见距个死人样我都以为今日系万圣节。 {ZH9W  
  距最突破既唔系距块死人面,而系距行路个死人姿势,唔知你知唔知边个系“查理卓别林”,距无轮行路或者企系度,八字脚都系好紧要,距唔识合埋对脚,所以行起身好似只蟹,距上下身又唔协调咯喔,军训时距条7头踏步好似机械人,好搞笑,所以教官都唔比距参加会演......问你死未。 .Z}ySd:X  
  距最突破仲有系-距思想上有洁辟,行动上无洁辟。你有无见过有人日日无情情洗一百几万次手,每次洗亲都洗好Q内,点解呢?   估唔倒啊呢~~因为条7头边洗手边呕痰,唔知点解距每日都有9啊几斤痰要吐,搞倒距每次都吐分几两分钟痰,都唔系一般既恐怖。迟早连个“润”都吐埋出来,真系唔得距死。 vv  _I o  
  我最憎条hi狗系距晚上D如雷贯耳既鼻鼾声,有几大??唔讲你唔信,讲你都唔信.......好似开尽个低音炮咁,有时连天花板既风扇都旭旭下,距既振幅好高,迟早达到栋楼既共振频率,简称“震凛楼”。 我都唔明,点解20岁仔,咁9大鼻鼾,竟然大过我屋企啊婆D鼻鼾声,你话死唔死,晚晚搞到成个宿舍D人失眠,就系因为条7头,不过最可怜既唔系我地,系距以后个老婆,迟早因为长期唔够训而内分泌失调,发烂渣-离婚。 &WIiw$@  
  个哭狗唔止个人神神化化,仲要系冚日周身病,唔系头晕就系脚痛,成日“鸠粪粪”咁,旭D乜都要食药,好似个老吭公,唔通系老年化???、希望系啦,呢D咁个人,早死好过迟死,简直系污染环境,影响市容。 )~<8j  
  距仲有好多咸湿野,今晚就讲住咁多先,要训教,因为条死产已经爬咗上床,我已经有不祥既预感........想知边个系伟哥??好简单,好易认,只要你出到街,见到一个陌生人,会突然有想打死距既感觉........无错,果个9成9就系伟哥........................... "qRE1j@%a  
[e )j,Q1  
呢篇系part 1,迟下再发续集....to be continue
[ 此贴被一乐在2007-01-05 15:38重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 劲仔 | 理由: 点解最多先送5蚊......
  • 银纸:5 | 操作人: lucky06 | 理由: 送钱~~~
  • 银纸:5 | 操作人: 一乐 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2006-12-23 14:39 | [楼 主]
    knight
    BAN DAI
    级别: 高人

多谢发贴的人[72]

Re:一个无可救药既错-伟哥

阿康写噶嘢..梗系要支持...我睇晒3篇..笑到肚痛
    顶端 Posted: 2006-12-23 14:40 | 1 楼
    DJKK1012
    醒趴!
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1506]

“距没有六尺高,但肯定无人对距好” .?NfV%vv  
    好句!!!! no-";{c  
    幾時有下集,我想知距仲有咩咸嘢 X HJdynt/  

顶端 Posted: 2006-12-23 14:44 | 2 楼
    knight
    BAN DAI

多谢发贴的人[72]

好多好多...笑到我死..
    顶端 Posted: 2006-12-23 14:44 | 3 楼
    加利囝
    摩图摩图
    级别: 神人

多谢发贴的人[551]

你快D发续集出来~~ FDuA5At  
    好多粗口喔
    顶端 Posted: 2006-12-23 14:44 | 4 楼
    knight
    BAN DAI

多谢发贴的人[72]

系咁噶喇...佢写系空间噶...
    顶端 Posted: 2006-12-23 14:45 | 5 楼
    DJKK1012
    醒趴!

Re:Re:一个无可救药既错-伟哥

Quote:
    引用第5楼knight2006-12-23 14:45发表的: U\{I09@E 0  
    系咁噶喇...佢写系空间噶...
    es69P)  
    你系未有下集嗟~~~~發出嚟啊~~~~~

顶端 Posted: 2006-12-23 14:47 | 6 楼
    knight
    BAN DAI

多谢发贴的人[72]

楼主话要吊你地瘾喔...版权系佢度..我唔敢发啊
    顶端 Posted: 2006-12-23 14:47 | 7 楼
    victrar
    绝对系幻觉...

多谢发贴的人[64]

大家唔使咁心急~~~~咁快放第二集出黎咪好冇意思啰~~
    顶端 Posted: 2006-12-23 14:48 | 8 楼
    青海巫上師
    夕阳武士
    级别: 圣人

多谢发贴的人[240]

多谢分享啊,好搞笑啊
    命里有时终须有,命里无时莫强求
    顶端 Posted: 2006-12-23 14:53 | 9 楼
    DJKK1012
    醒趴!

Quote:
    引用第8楼victrar2006-12-23 14:48发表的: k'[\r>T  
    大家唔使咁心急~~~~咁快放第二集出黎咪好冇意思啰~~
    G<*h,'B  
    我最中意T人地評擊D室友噶啦! kl&_O8E+K  
    最衰我文筆差啦,唔系都數臭同宿舍班八婆!鳩鳩屎咁~~~

顶端 Posted: 2006-12-23 14:53 | 10 楼
    victrar
    绝对系幻觉...

多谢发贴的人[64]

我介绍你比佢识啊~~叫佢帮你执笔~~
    顶端 Posted: 2006-12-23 14:54 | 11 楼
    knight
    BAN DAI

多谢发贴的人[72]

Re:Re:Re:一个无可救药既错-伟哥

Quote:
    引用第10楼DJKK10122006-12-23 14:53发表的: -1!s8G  
    3'`X_C|d53  
    我最中意T人地評擊D室友噶啦! k .F(*kh  
    最衰我文筆差啦,唔系都數臭同宿舍班八婆!鳩鳩屎咁~~~
    c$3ZEe  
    Qnp.Na[JV  
    &cx]7:;  
    大家同得一个宿舍..无谓咁喇.. SR\$fmo  
    我都好讨厌我宿舍其中噶一个白痴.. "w{,ndZ  
    不过我冇眼睇...费事理佢
    顶端 Posted: 2006-12-23 14:55 | 12 楼
    DJKK1012
    醒趴!

Re:Re:Re:Re:一个无可救药既错-伟哥

Quote:
    引用第12楼knight2006-12-23 14:55发表的: P~*v}A  
    xZ&S7G1  
    }A_>J7w  
    qfEB VS(  
    大家同得一个宿舍..无谓咁喇.. N6-bUM6%I  
    我都好讨厌我宿舍其中噶一个白痴.. L`Q9-#Y  
    .......
    `r8bBzr@%  
    唔講無咁嬲,越講越大兜! 1HNX 6  
    最憎個D咩惠州啊,潮汕個D啦!十下十下咁!

顶端 Posted: 2006-12-23 14:59 | 13 楼
    knight
    BAN DAI

多谢发贴的人[72]

十下十下咁都唔系问题...最怕佢污遭... g|l|)T.s  
    D生活习惯K型到乜咁...冇晒意见 d "vd_}P~  
    ma4r/8Q  
    我系话我宿舍果件白痴..
    顶端 Posted: 2006-12-23 15:00 | 14 楼
    victrar
    绝对系幻觉...

多谢发贴的人[64]

Re:Re:Re:Re:Re:一个无可救药既错-伟哥

Quote:
    引用第13楼DJKK10122006-12-23 14:59发表的: `Lu\zR%<  
    >taZw '  
    唔講無咁嬲,越講越大兜! \ow0Y >  
    5{|\h}  
    冷静......呢度应该有好多呢边嘅人架,比人睇到会引起好多不必要嘅麻烦....
    顶端 Posted: 2006-12-23 15:02 | 15 楼
    knight
    BAN DAI

多谢发贴的人[72]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:一个无可救药既错-伟哥

Quote:
    引用第15楼victrar2006-12-23 15:02发表的: .*g;2.-qv&  
    yMa5?]J  
    冷静......呢度应该有好多呢边嘅人架,比人睇到会引起好多不必要嘅麻烦....
    w,.Hdd6  
    tgYIM`f  
    l9.wMs*`X  
    系呢系呢...到时误会就唔好喇.... ~1h-LbFI2  
    个别衰噶喈
    顶端 Posted: 2006-12-23 15:03 | 16 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第13楼DJKK10122006-12-23 14:59发表的: O'-lBf+<  
    GW{Nc !)  
    唔講無咁嬲,越講越大兜! ^HL#)fK2I  
    ]@ [=FK^  
    哇!妳地域岐视呀妳.
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2006-12-23 15:03 | 17 楼
    DJKK1012
    醒趴!

Re:Re:Re:Re:Re:Re:一个无可救药既错-伟哥

Quote:
    引用第15楼victrar2006-12-23 15:02发表的: 6U+#ADo  
    sq)Nn&5A  
    s/To|9D  
    我講我D室友之嘛。。。。。。。。。。。。

顶端 Posted: 2006-12-23 15:03 | 18 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:一个无可救药既错-伟哥

Quote:
    引用第18楼DJKK10122006-12-23 15:03发表的: 9wb$_j]F`#  
    Ixec]UOS  
    我講我D室友之嘛。。。。。。。。。。。。
    bo -Gh`  
    快D改番佢啦.
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2006-12-23 15:06 | 19 楼
    DJKK1012
    醒趴!

Quote:
    引用第14楼knight2006-12-23 15:00发表的: yED^/=\)}  
    十下十下咁都唔系问题...最怕佢污遭... s]&y\Z  
    D生活习惯K型到乜咁...冇晒意见 1Ev+':%  
    {Jy%h8n*  
    我系话我宿舍果件白痴..
    BxT~1SBFq  
    全宿舍最汚糟系我~ !KlSw,&=.6  
    一個禮拜嘅衫儲埋翻屋企洗,起床唔折被~~

顶端 Posted: 2006-12-23 15:07 | 20 楼
    DJKK1012
    醒趴!

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:一个无可救药既错-伟哥

Quote:
    引用第19楼肥牛肉2006-12-23 15:06发表的: [ "IJ h  
    mT>p:G  
    快D改番佢啦.
    ,Ex\\p-  
    清者自清啊嘛,邉個認未邉個心虛咯~ :y %~9=  
    我個人好熱愛和平噶,又內向怕醜,唔嗌交乜制噶

顶端 Posted: 2006-12-23 15:10 | 21 楼
    victrar
    绝对系幻觉...

多谢发贴的人[64]

Quote:
    引用第20楼DJKK10122006-12-23 15:07发表的: C941 @I  
    -8jqC6mQ  
    全宿舍最汚糟系我~ m wCnP8:K  
    8} k,!R[J  
    同我室友有得挥啵~~~佢经常性一个星期洗一次衫~!!!但系上个星期佢差唔多日日都洗衫,我哋话佢肯定受咗唔知乜打击..但系,今个星期又正常翻啰.....
    顶端 Posted: 2006-12-23 15:10 | 22 楼
    knight
    BAN DAI

多谢发贴的人[72]

Quote:
    引用第20楼DJKK10122006-12-23 15:07发表的: Hc%\9{zH  
    #jx?uS  
    全宿舍最汚糟系我~ -b}S3<15@  
    )YtL=w?L'  
    ejY5n2V#=  
    #/dde9y  
    我都系喇...不过衫就自己洗.... O mIBk  
    不过我指噶污遭系好似我宿舍嘎白痴咁....随便吐嘢...好似食瓜子咁...D壳就放住.. \=V[ba:q  
    但系口中残留噶壳就四围吐...听到D声都想呕
    顶端 Posted: 2006-12-23 15:10 | 23 楼
    DJKK1012
    醒趴!

Quote:
    引用第22楼victrar2006-12-23 15:10发表的: %=8(B.I!  
    (zDk68=v  
    同我室友有得挥啵~~~佢经常性一个星期洗一次衫~!!!但系上个星期佢差唔多日日都洗衫,我哋话佢肯定受咗唔知乜打击..但系,今个星期又正常翻啰.....
    @h$0S+?:  
    衫唔使日日洗噶,有時間都去溝仔啦~~~

顶端 Posted: 2006-12-23 15:11 | 24 楼
    DJKK1012
    醒趴!

Quote:
    引用第23楼knight2006-12-23 15:10发表的: N$&eP U J  
    m{.M,Lm:  
    <bZ m  
    tZ j,A%<  
    我都系喇...不过衫就自己洗.... akW3\(W}  
    不过我指噶污遭系好似我宿舍嘎白痴咁....随便吐嘢...好似食瓜子咁...D壳就放住.. ~)a ;59<$  
    .......
    LsQ8sFP_"  
    哇!!!妖~~~~~~咁就嘔D啦,有無腦噶!

顶端 Posted: 2006-12-23 15:13 | 25 楼
    knight
    BAN DAI

多谢发贴的人[72]

Quote:
    引用第24楼DJKK10122006-12-23 15:11发表的: !HjNx%o5<  
    DGZY~(]  
    -+=:+LhSMb  
    ,;iBeqr5  
    冇干净噶衫..点沟仔?
    顶端 Posted: 2006-12-23 15:13 | 26 楼
    victrar
    绝对系幻觉...

多谢发贴的人[64]

Quote:
    引用第24楼DJKK10122006-12-23 15:11发表的: uB <F.!3  
    |[37:m  
    p + l_MB  
    冇错喇,佢果D时间就系去沟女.....
    顶端 Posted: 2006-12-23 15:14 | 27 楼
    kerobee
    洳菓喺鍾嬑?苐壹眼见椡?已经 .
    级别: 神人

多谢发贴的人[390]

哇``好搞野`....有续集????
    顶端 Posted: 2006-12-23 15:15 | 28 楼
    knight
    BAN DAI

多谢发贴的人[72]

梗系有....侏罗纪都有3集喇...D咁经典噶嘢点可能冇..
    顶端 Posted: 2006-12-23 15:16 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤笑粤爽

Total 0.026148(s) query 6, Time now is:06-17 17:53, Gzip enabled 粤ICP备06028238号