本页主题: ***[情感&心情日记]记录,每天真诚的一刻*** - 情感版主每天都睇各位會員寫的點滴生活,多謝各位咁支持 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

灵风
魔女ゞの傀儡ヽ
级别: 强人

多谢发贴的人[2196]

***[情感&心情日记]记录,每天真诚的一刻*** - 情感版主每天都睇各位會員寫的點滴生活,多謝各位咁支持

情感心情日记帖内容、发贴形式及要求: ngat0'oa  
1、心情贴以日记形式存在,每人都有权在这里写下可以告知大家的心情秘密。 m q{];  
rORZerM  
2、可以回复他人日记,但不许人身攻击。 OBP1B@|l$+  
<]b7ZF]  
3、心情帖首行必须按照日记的形式出现,如 X年X月X日 X点X时 天气,心情,喜欢的朋友可以加上自己的所在之处 a)#1{JaoY  
FDv+*sZ  
4、一律不许在本贴内聊天喧哗,给心情日记帖一个安宁,静谧之环境。 )J NS ZB  
*0>mB  
以上规定,如不守约,请勿添笔。
!}r% u."  
W@Lu;g.Yc  
P.S 利用樓主呢張帖寫多几行字,每次寫日記嘅會員,情感版主都會睇。(註明一下唔係每張帖都加分,要嘅係原創性唔係應付性等加分,何況加分唔多,只係鼓勵性質)
[ 此贴被bennypower在2008-08-28 18:37重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:100 | 操作人: bennypower | 理由: benben今日11.10牛一,送禮包俾你地,多謝咁耐以來支持.
  • 银纸:100 | 操作人: bennypower | 理由: 優秀文章長期置頂。
  • 顶端 Posted: 2007-08-11 10:11 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Re:***[情感&心情日记]记录,每天真诚的一刻***

08-3-26 早上有雨、下午天晴 4 UAvw  
    唉…連續做左二日苦力既工,重要做埋明天,我已經散晒啦! Yn 9j-`  
    事原,因為我同班同事之前做果個嘉年華,當結束前二天,負責人叫我地某幾位同事,在結束後幫我拆場,所以搞到我地散晒,好耐都無做過要出咁多體力既工作啦! (}:C+p 'I  
    救命呀!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:50 | 操作人: bennypower | 理由: 女士做苦力勞動?唔系掛有無+人工?

• 2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-03-26 20:04 | 1 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

08-3-27天晴 k:#6^!b1  
    今日終於做完苦工啦! mo1 puU  
    今日好曬,又再一次曬濃左啦! XtBMp=7Oa  
    好慘呀! iS@\ =CK  
    明天又要開始三日新休驗啦!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:50 | 操作人: bennypower | 理由: 郁下好吖~你睇下我以前系肥仔現在就來做肥佬

顶端 Posted: 2008-03-27 22:00 | 2 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

2008年4月1日,雨 J< JBdk  
    'Zk<l#"}  
    近呢二日間,聽到好多人都話唔開心,但我又幫唔到手,搞到自己個心成日都好唔舒服! CsSp=(  
    寄然佢地唔肯講,自己又幫唔到手,唯有比佢地自己冷靜下啦!希望明天會更好啦!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由: 原創文章

顶端 Posted: 2008-04-01 08:36 | 3 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

8月5日   天气:8号风球、雨 心情:一般 ;^l_i4A  
    今朝差D无得收工,因为打8风球怕有人唔返工,无人做野! X9 ~m8c){z  
    好在D人都有番D良心,虽然迟左小小收工,无所谓啦! f|xLKcOP  
    呢几日唔知系咪夜栏人静既关系! z^s ST  
    想左好多无谓野,其实就系度胡思乱想! ${U6=  
    都唔知自己系度想乜,总之想乜都好啦! J-J3=JG  
    最终目的都系打发时间姐!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由: 日記文章

顶端 Posted: 2008-08-06 14:09 | 4 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式