本页主题: ***[情感&心情日记]记录,每天真诚的一刻*** - 情感版主每天都睇各位會員寫的點滴生活,多謝各位咁支持 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

灵风
魔女ゞの傀儡ヽ
级别: 强人

多谢发贴的人[2196]

***[情感&心情日记]记录,每天真诚的一刻*** - 情感版主每天都睇各位會員寫的點滴生活,多謝各位咁支持

情感心情日记帖内容、发贴形式及要求: ="uKWt6n'  
1、心情贴以日记形式存在,每人都有权在这里写下可以告知大家的心情秘密。 Sao>P[ #x  
V19e>   
2、可以回复他人日记,但不许人身攻击。 [_y9"MMwn  
.UM<a Ik  
3、心情帖首行必须按照日记的形式出现,如 X年X月X日 X点X时 天气,心情,喜欢的朋友可以加上自己的所在之处 N#(jK1` y  
X}oj_zsy;^  
4、一律不许在本贴内聊天喧哗,给心情日记帖一个安宁,静谧之环境。 e#>tM  
c%|vUAq *  
以上规定,如不守约,请勿添笔。
p+, 1Fi  
T)WZ_bR  
P.S 利用樓主呢張帖寫多几行字,每次寫日記嘅會員,情感版主都會睇。(註明一下唔係每張帖都加分,要嘅係原創性唔係應付性等加分,何況加分唔多,只係鼓勵性質)
[ 此贴被bennypower在2008-08-28 18:37重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:100 | 操作人: bennypower | 理由: benben今日11.10牛一,送禮包俾你地,多謝咁耐以來支持.
  • 银纸:100 | 操作人: bennypower | 理由: 優秀文章長期置頂。
  • 顶端 Posted: 2007-08-11 10:11 | [楼 主]
    dee寅
    懶惰的Dee仔
    级别: 新人

多谢发贴的人[7]

Re:***[情感&心情日记]记录,每天真诚的一刻***

today...2007/9/9 h0Jl_f#Y  
    !M(:U,?B  
    今日...起身,打電話俾女朋友!因為尋晚退岀咗個集群網業務...以為要五個工作日先會成功啦! XWtiwf'K  
    點知....一日就幫我搞掂喇!本來日日一個morning(我已經連呢個單詞點拼都唔記得喇)call架嘛!誰知今日無嘅...唉,我都知岀咗d問題架喇!我亦估到咩事架喇!不過我唔敢斷定,so等到夜晚先問清楚啦!問清楚之后,我先知道原來佢係以愚弄/受辱/阻礙呢三個形容次將我定罪... 7Z0/(V. -  
    我知錯...我係唔啱!無論點講,點解析,我都係錯嘅!我知道講對唔住已經無用喇! SF< [FM%1  
    所以,我以后都知道應該點樣對待我哋麵臨緊嘅一切問題! $XGtS$  
    3dG4pl~  
    不過,我亦有好多不為她知嘅心理活動!係度,我想痛快地吐岀... jdM=SBy7q  
    1.係埋一齊已經差不多一年喇...大傢嘅脾氣應該都知道,我試問處處忍耐,何解我犯錯嘅時候無人體諒下我呢?!我都係人,我都有權利發脾氣!我發過三次脾氣,但妳呢?!唉....我俾妳搞到我都無脾氣喇!妳竟然同我講,再發一次就掰掰...好啊妳! .C= I^  
    x=Mm6}/  
    2.自從妳朋友拍拖之后,我發現妳越嚟越鍾意將我同人哋對比!人哋點有錢,點好啊份工,人哋送d乜俾條女啊!人條條仔點樣馬得死條女啊?!唔好意思,我仲係學生...妳都應該明白!7百幾一條鏈同四十蚊一條鏈嘅差別係邊啊?!咪就係錢對d咋嘛!心意呢方麵係一d都無小到架!我有錢嗰陣,餐餐都同妳夀司...食最好嘅,妳又記得無?!無錢嗰陣我寧願唔食唔用都滿足妳...雖然妳時不時都有,但妳最近真係俾咗個全新嘅妳俾我! i&&qbZt  
    J3B.-XJ+n  
    3.放假,我無去做嘢,因為穩唔啱心水,我唔係遊手好閑喔...我衣來伸手飯來張口咩?!就算係...妳都唔使強調咁多次啊!妳咪又係....妳做咗一日咁大把..妳一日嘅工錢我都俾返妳啦接妳放工嗰晚! CH;;V3  
    唉...我點解覺得妳越嚟越想我有錢架..妳越係咁唸,我越係反感啊妳明唔明啊!? Spgg+; 9  
    e4[) WNR  
    無嘢喇...好鳩嬲啊!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:100 | 操作人: bennypower | 理由: benben今日11.10牛一,送禮包俾你地,多謝咁耐以來支持.
  • 银纸:5 | 操作人: bennypower | 理由: 人嘅本性,貪心忘舊,no happy可以萬千理由,所以做人多d寬心還是對自己好好的。
  • 顶端 Posted: 2007-09-09 23:52 | 1 楼
    dee寅
    懶惰的Dee仔
    级别: 新人

多谢发贴的人[7]

Re:***[情感&心情日记]记录,每天真诚的一刻***

我好想講... &{W^W8,%  
    如果妳一直想穩一個有才华嘅男人, M<(u A'  
    唔好意思 2 B` 8eb  
    我唔係.. *Jt8  
    如果妳一直想要一個俾到物質同精神財富妳嘅男人. <HQ&-jx  
    唔好意思 xl2g0?   
    我暫時都唔係... GwQn;gkF  
    如果妳仲想係埋一齊,妳唸下... GMm'of#  
    點解今日搞成咁嘅地步,係我錯,抑或妳錯,其實大傢都係一樣... "HC)/)Mv@  
    隻係妳經常掛係口中嘅嗰句,因為我係女人,我要為自己打算! |ym%| B  
    咁不如妳同舊錢結婚啦下! ;|TT(P:d  
    我寧願搞基喇真係...
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: bennypower | 理由: 呢個係物質世界,哪怕你唔認同,但絕大部分人會認同,我係個窮人堅信呢個係殘酷社會,適者生存,咁樣人先有斗心
  • 顶端 Posted: 2007-09-09 23:57 | 2 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式