本页主题: 請問怎樣得到銀紙,謝 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

colourboy
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

請問怎樣得到銀紙,謝

請問怎樣得到銀紙,謝
本帖最近评分记录:
  • 银纸:1 (By 刘纹虎) | 理由: 答案在5楼
  • 顶端 Posted: 2006-04-23 20:39 | [楼 主]
    椰奶囝

多谢发贴的人[0]

真系好想知啊
    顶端 Posted: 2006-04-26 21:01 | 1 楼
    椰奶囝

多谢发贴的人[0]

大家比D答案好吾好姐
    顶端 Posted: 2006-04-26 21:01 | 2 楼
    cecilia

多谢发贴的人[0]

我都是電腦新手,有些電腦怎用還不太明,希望大家比多點解釋,我識小蒙恬寫中文發帖咋。
    顶端 Posted: 2006-04-26 22:29 | 3 楼
    一旧云
    级别: 高人

多谢发贴的人[332]

稳打稳扎嘅揾钱方法有:揾啲未有人发过或好久之前有人发过但系无种嘅粤语电影、电视、动画等转发过嚟。 W_ 6Jl5]  
    aBI ]' D;  
    想一次过揾多啲嘅话就原创啦,将自己果啲私伙老银,粤语电影又好,粤语电视、动画都好,自己做种发上嚟,奖钱加上下载收费+1,一次过揾五六百银嘅画面唔系撞亲个脑果阵先至会出现嘅。 u9gr@06  
    m5p~>]}fYF  
    想揾快钱就去葡京啦……唔系,就去玩足彩啦,手神好嘅话,就真系打弊脚都唔使忧,仲可以抠弊埋对手添…… OX`n`+^D  
    sR 9F:  
    最后,澳门政府忠告市民:小赌怡情、大赌乱性、巨赌丧命、不过唔赌就冇钱剩!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:30 (By 刘纹虎) | 理由: 优秀文章
  • 顶端 Posted: 2006-04-26 23:06 | 4 楼

多谢发贴的人[0]

我都想知道
    顶端 Posted: 2006-04-27 00:38 | 5 楼
    ducktak8

多谢发贴的人[0]

我想請問點樣做種同埋點發上黎 7xc<vl#:q7  
    對唔住可能問題好多人都識 r9Z/y*q  
    但我真係唔係好識網上既野 uf^:3{1  
    如果得閑既話教我一下 多謝晒!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:1 (By 刘纹虎) | 理由: http://www.gdbt.net/read.php?tid=3068&u=32
  • 顶端 Posted: 2006-04-28 00:55 | 6 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】