本页主题: 加钱鼓励大家多发贴、多转贴 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

rmb100
无泪的遗憾
级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[1017]

加钱鼓励大家多发贴、多转贴

近来发觉好多人多係跟贴、翻旧贴,来来去去都係过D野,但D贴到底有係唔係有甘好呢? IHNl`\Le  
:%"$8o*0W  
我觉得其实係版面内贴数太少,而且大家都懒得去发、去转贴。 c=~FXV!  
FFID<L f/2  
-------------------------------------- NEX{vZkgw  
『贴图区』共有主题503,共5610篇,平均个主题有(5610-503)/503=10跟贴, 5KwT(R o  
『粤语吹水』共有主题964,共10159篇,平均个主题有(10159-964)/964=9.5跟贴, kV+O|9  
以上数据截至2006-05-05 00:22计算 PkxhR;4  
论坛好似规定超过10回复就算热贴(苹果变红),甘即系话篇篇都係好野咯啵? %n>*jFC  
甘就真係见仁见智咯。 L2^M#G@t  
-------------------------------------- M\dZxhQ-l  
>^ M=/+<c  
虽然呢个係bt论坛,以上两个版面都无乜好重要的地位,但就现在既人气睇黎,真係“路漫漫其修远兮”。 Y'2 |GJc2  
论坛要壮大、加强人气,我觉得,管理员係唔係可以酌情加发贴既钱,鼓励大家多发多转贴呢?
顶端 Posted: 2006-05-05 00:42 | [楼 主]
一旧云
级别: 高人

多谢发贴的人[332]

冇错,有道理。仲有,有新人发帖转帖应该多啲回帖,吹水果边有好多内容时效性都系唔够。 #eK=  
~>5#5!}@*  
贴图果边我就少去喇,唔知乜嘢情况
顶端 Posted: 2006-05-05 09:42 | 1 楼
刘纹虎
冬眠中,勿扰!
级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

主要是吹水区没有人管理。 (k`{*!:1a  
}-@4vl x$  
只要版主将顶旧贴的人扣分或警告等行政手段,我想吹水区一定可以规范起来的
  本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2006-05-05 11:17 | 2 楼
⒈鈊╃⒈噫
聰少
级别: 神人

多谢发贴的人[635]

哦~~哦~~甘 首先要发多D 新帖 先~~~保持版区 更新~~再规范版规
你可能因為某個理由而傷心難過         但你卻能找個理由讓自己快樂

BLOG:http://congtou010578531.blog.163.com

DIAN 联:15989233007

Q:344472860
顶端 Posted: 2006-05-05 12:03 | 3 楼
sigra
级别: 新人

多谢发贴的人[0]

嗯嗯明白~~~~~~~~~~不過新手穩錢真是唔易啊~~~~~~~~~~~`
顶端 Posted: 2006-05-05 15:01 | 4 楼
ljf
生活人生
级别: 高人

多谢发贴的人[25]

点解唔响水区开个水龙头呢???一个月一次定左时间开闸嘛
我系男仔,我怕谁
顶端 Posted: 2006-05-05 21:29 | 5 楼
boy8

多谢发贴的人[0]

我觉得呢?现在好无聊呀..要下载就要发贴子..等等..好麻烦呀.
顶端 Posted: 2006-05-05 21:32 | 6 楼

多谢发贴的人[0]

我也是呀 觉得要下载就要银票不像以前那么好了   板主可以搞一下吗
顶端 Posted: 2006-05-08 18:02 | 7 楼
゛厼非俠﹏
楛蒗蘰@洅佽浮頭
级别: 神人

多谢发贴的人[1503]

我觉得赚钱悟难啊`我系水吹度发咗张贴咖`教大家点赚钱`你地去睇下啦` ?{w3|Ef&  
如果觉得好既`就点一下THANKS啦`
裑籩塈倗苃買尐絸仯囖......

顶端 Posted: 2006-05-08 18:26 | 8 楼
momocom

多谢发贴的人[3]

如何才可怏速加錢??
顶端 Posted: 2006-05-09 21:06 | 9 楼
wearn0428

多谢发贴的人[15]

more money is more good~~:D o&AM2U/?  
hope can gv the new person more n more money$_$
顶端 Posted: 2006-05-11 11:18 | 10 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】