« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: 「Lady」喺厦門做嘢影嘅相~^^ Part I I 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

「Lady」喺厦門做嘢影嘅相~^^ Part I I

描述:厦門市公安廳
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
图片:
下個星期再post其他嘅相...
[ 此贴被幸福瞬間在2007-10-02 10:01 AM重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 少爷 | 理由: 靓女啊!
  • 银纸:20 | 操作人: 戰神1號 | 理由: 哩个夏门系米系果个厦门既隔离吖?
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 人靚景靚
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 人靚景靚
  • 银纸:5 | 操作人: 素人健一㊣ | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: ZaRaHn | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2007-09-29 04:07 | [楼 主]
    pinky
    三分鍾的想法↓
    级别: 强人

多谢发贴的人[306]

哈,好靓女呀... o`P %&  
    ;n=.>s*XL'  
    期待紧Annie噶更新...
    三人行 必有我师
    顶端 Posted: 2007-09-29 08:32 | 1 楼
    Josselin
    冷淡人生
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1649]

黑色个条裙, 着得好好睇吖
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2007-09-29 09:07 | 2 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第2楼Josselin2007-09-28 10:07 PM发表的: JSW}*HR  
    黑色个条裙, 着得好好睇吖
    i2(1ki/|O  
    @$c\d vO  
    我都好鍾意...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-09-29 09:46 | 3 楼
    伊健十三

多谢发贴的人[2052]

全部都系红色既交叉~!睇5到喔
    顶端 Posted: 2007-09-29 10:02 | 4 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第4楼ZaRaHn2007-09-28 11:02 PM发表的: q]N:T pm9  
    全部都系红色既交叉~!睇5到喔
    @kU@N?5e  
    eI:C {0p=  
    唔係啩...我睇到啵...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2007-09-29 10:11 | 5 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

个公安厅无得输拉,差D大过***
    顶端 Posted: 2007-09-29 10:16 | 6 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子

多谢发贴的人[4166]

不过ANNIE无见一排好似有索左喔 ,点解无影下你D女同事之类噶呢,期待中
    顶端 Posted: 2007-09-29 10:17 | 7 楼
    伊健十三

多谢发贴的人[2052]

Quote:
    引用第5楼幸福瞬間2007-09-29 10:11发表的: O;]?gj 1@  
    VZIR4J[\.  
    ~ekh1^evu  
    唔係啩...我睇到啵...
    kDz>r #%  
    系啊系啊~~因为我讲大话吖嘛
    顶端 Posted: 2007-09-29 10:26 | 8 楼
    素人健一㊣
    Winson仔仔
    级别: 圣人

多谢发贴的人[693]

Quote:
    引用第8楼ZaRaHn2007-09-29 10:26发表的: =<<3Pkv7@  
    `HX3|w6W;  
    u=qPzmywt  
    <2P7utdZ  
    0d\~"4 R  
    感觉唔到喔~~~ |Zq\ GA  
    好真吖~~D戏
    顶端 Posted: 2007-09-29 10:30 | 9 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第6楼长腿叔叔2007-09-28 11:16 PM发表的: D JJZJ}7  
    个公安厅无得输拉,差D大过***
    (lb`#TTG x  
    WFpl1O73  
    簡直靚到傻啦...我一開始以為係酒店呀...因為仲靚個對住嗰間酒店...

顶端 Posted: 2007-09-29 10:34 | 10 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第7楼长腿叔叔2007-09-28 11:17 PM发表的: =G[ H,;W  
    不过ANNIE无见一排好似有索左喔 ,点解无影下你D女同事之类噶呢,期待中
    Cea"qNq=k  
    cnC_#kp  
    你係咪想講我肥咗呀... Rgs3A)[`d/  
    我D同事...未經佢哋同意...唔敢放埋上嚟呀...

顶端 Posted: 2007-09-29 10:37 | 11 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第8楼ZaRaHn2007-09-28 11:26 PM发表的: [3GKPX:OA/  
    2}GKHC  
    R+k=Ea&x  
    x ru(Le}E  
    甩大牙嘅...

顶端 Posted: 2007-09-29 10:44 | 12 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第9楼素人健一㊣2007-09-28 11:30 PM发表的: |Tj`qJGVw  
    1{= E ?  
    [B.W1 GL!  
    pq%t@j(X  
    感觉唔到喔~~~ oM/B.U2a  
    好真吖~~D戏
    ~:R4))qpg  
    W^-hMT]uD  
    衰人...幾時返廣州呀~~

顶端 Posted: 2007-09-29 10:46 | 13 楼
    素人健一㊣
    Winson仔仔

多谢发贴的人[693]

Quote:
    引用第11楼幸福瞬間2007-09-29 10:37发表的: Y}eZPG.h  
    >b[4  
    (!^N~ =e;  
    你係咪想講我肥咗呀... $`cy'ZaF  
    我D同事...未經佢哋同意...唔敢放埋上嚟呀...
    tyBg7dP  
    |:`?A3^m#  
    UHTb61Gs  
    仲有其他人架~~~..... ~hxeD" w  
    哇~~正~~ Br_3qJNVP  
    快D放上来喇~~~ U"jUMOMZ;  
    有D乜事情我负责
    顶端 Posted: 2007-09-29 10:50 | 14 楼
    素人健一㊣
    Winson仔仔

多谢发贴的人[693]

Quote:
    引用第13楼幸福瞬間2007-09-29 10:46发表的: [U+<uZzOC  
    dUBVp 9PB  
    l,~ N~?  
    衰人...幾時返廣州呀~~
    +4p2KYO  
    lcuH]z  
    \, X?K  
    甘你又几时吖~??  xLGTnMYd  
    you time   i time to come back RMs1{64:  
    顶端 Posted: 2007-09-29 10:52 | 15 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第15楼素人健一㊣2007-09-28 11:52 PM发表的: \t 7zMp  
    Jg?pW:}R  
    `04Y ;@w  
    jAK`96+D~b  
    甘你又几时吖~?? GO&RR}  
    you time   i time to come back tL 9e~>,`  
    .......
    r> D[5B  
    \&|w;  
    廣州英文...久違了.....

顶端 Posted: 2007-09-29 11:06 | 16 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6997]

哇...第4张好正!!

.....................
    顶端 Posted: 2007-09-29 11:28 | 17 楼
    leiting881

多谢发贴的人[138]

除佐有栋腐败楼就无乜靓景睇播~
    顶端 Posted: 2007-09-29 12:06 | 18 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第17楼Mc.大醜醜2007-09-29 12:28 AM发表的: LFry?HO,D  
    哇...第4张好正!!
    KPvYq?F>4  
    fP4IOlHkE  
    我好鍾意呢張相嘅...

顶端 Posted: 2007-09-29 12:43 | 19 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第18楼leiting8812007-09-29 01:06 AM发表的: /hy!8c7  
    除佐有栋腐败楼就无乜靓景睇播~
    17i@GnbNb  
    o sH,(\4_  
    遲D放多D~靚景~~

顶端 Posted: 2007-09-29 12:45 | 20 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

嘩.又有靚相睇咯。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-09-29 14:09 | 21 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

隻蟹好似幾好味咁喎. :S2MS{>Mo  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-09-29 14:43 | 22 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第22楼肥牛肉2007-09-29 14:43发表的: exvsf|  
    隻蟹好似幾好味咁喎. Reo0ZU>  
    HDxw2nz*R  
    牛牛咁好眼嘅.咁都及倒。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-09-29 14:54 | 23 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[7316]

又有靓相睇,太好啦,继续支持 几时出PART III, PART IV
    顶端 Posted: 2007-09-29 15:10 | 24 楼
    anomesdia
    本强颜欢笑,却泪已满襟

多谢发贴的人[1145]

公安廳。。同5星酒店差5多 A yDK-8a  
    顶端 Posted: 2007-09-29 15:48 | 25 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第22楼肥牛肉2007-09-29 03:43 AM发表的: <Ip}uy[Y  
    隻蟹好似幾好味咁喎. 6m9Z5:xG  
    1<*-, f  
    Rs dACP   
    牛牛...講你都唔信...嗰隻竟然係花tiu蟹

顶端 Posted: 2007-09-29 15:49 | 26 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第24楼tiffanykk2007-09-29 04:10 AM发表的: 6i%)'dl  
    又有靓相睇,太好啦,继续支持 几时出PART III, PART IV
    I$YF55uB  
    1t6UI4U!$  
    part III 諗緊post喺邊區好呀...因為境同食物多....

顶端 Posted: 2007-09-29 16:11 | 27 楼
    title

多谢发贴的人[75]

睇真D 你同我的同事" 朱古力' 好似2姐妹! &AC-?R|Dp  
    等我【www.canton8.com不良信息过滤】她,贴来睇睇

随缘觅梦欢笑真~
    顶端 Posted: 2007-09-29 18:06 | 28 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第26楼幸福瞬間2007-09-29 15:49发表的: mq >Ag  
    ;D BO  
    &!a[rvtZ+  
    牛牛...講你都唔信...嗰隻竟然係花tiu蟹
    ^2XoYgv  
    Rax}r  
    Gb\}e}TB[  
    花彫蟹算係閔南名菜. 76(&O  
    賣相就好似但d顏色咁黄嘅. > PfYHO  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2007-09-29 19:15 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部