小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

情為何物…

其實人與人之間,所有既男男女女,對於愛情、友情…大家點睇呢? ~+y0UEtq7  
重有網上既愛情同現實既愛情…係咪要可以分得清清楚楚呢? aWLeyXsAu  
情侶一但分手,重可唔可以做番朋友呢?
本帖最近评分记录:
  • 银纸:50 | 操作人: bennypower | 理由: 原創文章,你大可以睇睇我置頂上面的文章或者你可以找尋答案

• 2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2007-11-14 00:19 | [楼 主]
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

睇下在怎样情况下分手而定

顶端 Posted: 2007-11-14 00:40 | 1 楼
    颠佬
    级别: *

多谢发贴的人[]

Quote:
    引用第0楼小加菲2007-11-14 00:19发表的: 6+BR5Nr  
    其實人與人之間,所有既男男女女,對於愛情、友情…大家點睇呢? 5#s?rA%u  
    重有網上既愛情同現實既愛情…係咪要可以分得清清楚楚呢? Ev%4}GwO4  
    g !w7Yv  
    S*Scf~Qp  
    A:ls'MkZ4  
    有咩解救菲菲你地会搞成甘?上排好好地结婚~跟住又离婚?
    顶端 Posted: 2007-11-14 00:54 | 广东省广州市电信(白云区) 2 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

Quote:
    引用第0楼小狄狄2007-11-14 00:19发表的: rBa <s  
    其實人與人之間,所有既男男女女,對於愛情、友情…大家點睇呢? D{I^_~-\5  
    重有網上既愛情同現實既愛情…係咪要可以分得清清楚楚呢? 7)S`AQ2:)  
    }"wWSPD  
    sguE{!BO  
    人与人之间其实只能讲好奇妙,你可以当作为一次旅程. E 9HA8  
    作为爱情,很多人都尝试过sweet感觉,好甜好真甚至有点点怪的感觉,觉得茫茫人海可以彼此相遇却实系一种缘;相反地友情只能通过日子的积累才能成为朋友,也可以成为知己. P\KP)bkC  
    P}N%**>`  
    无论网恋又好,现实又好只要喜欢上对方了点能清楚去分得仔细?分手后能否再做朋友呢个应该问自己~自己想葛话一定可以做得反朋友;相反地可能永远都成为陌路人.
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2007-11-14 01:39 | 3 楼
    哥哥
    没有脚的雀仔
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[11076]

我觉得情呢家野, 一定程度上係要讲 "feel" 架!! QCQku\GLV  
    有feel咪叫愛情囉! 冇feel咪叫友情囉! _"SE^_&c  
    既來之, 則安之. -;&aU;k  
    放开啲啦....菲菲!! i`)bn 1Xm  
    哥哥支持你架......
    你知不知道有一种鸟没有脚的?他的一生只能在天上飞来飞去,飞累了就在风里睡觉,一辈子只能落地一次,那就是他死的时候。
    顶端 Posted: 2007-11-14 01:57 | 4 楼
    zmclive
    级别: 普通人

多谢发贴的人[94]

i dun think still be friend. at least for me.
    顶端 Posted: 2007-11-14 03:59 | 5 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多謝咁多位!加菲已離開我地啦!你地唔駛再搵佢啦!

2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2007-11-14 07:16 | 6 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

其實網上和現實,對於愛情黎講!都係難以理解,難以明白。 L9nv05B  
    對方對你真與否,有否被欺騙,一蓋不得而知! 0KO_bF#EB=  
    其實我好善務一D白頭到老既老人家架!  {I+   
    有幾多對可以真正去到白頭到老呀! Fj}|uiOQUS  
    大家自問你地可以嗎? 5 !u.w  
    對愛情真實嗎?

2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2007-11-14 07:26 | 7 楼
    外卖仔
    Monster
    级别: 普通人

多谢发贴的人[110]

情不为何物.对我黎讲.是虚无缥缈的东西.只可建立在金钱上...
    顶端 Posted: 2007-11-14 08:16 | 8 楼
    新月Moon
    级别: 圣人

多谢发贴的人[390]

Quote:
    引用第0楼小狄狄2007-11-14 00:19发表的: +g,:!5pg  
    其實人與人之間,所有既男男女女,對於愛情、友情…大家點睇呢? ;@p2s'(  
    重有網上既愛情同現實既愛情…係咪要可以分得清清楚楚呢? le*mr0a  
    ofbNg_K>  
    \hN\px  
    情为何物...古人常问的一个问题~ f"t\-ux.b  
    情为何物...现今世人也常问的一个问题~ {o"X8  
    情为何物...可能到了未来智能化的时代都不能解答的问题!太飘渺,看不到,触摸不到!
    顶端 Posted: 2007-11-14 23:12 | 9 楼
    tyk
    级别: 新人

多谢发贴的人[10]

Quote:
    引用第8楼外卖仔2007-11-14 08:16发表的: )W9W8>Cc5_  
    情不为何物.对我黎讲.是虚无缥缈的东西.只可建立在金钱上...
    H59}d oKH  
    或者..............
    顶端 Posted: 2007-11-15 02:50 | 10 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

我现实同网上分得好清楚架~~!!
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2007-11-25 13:30 | 11 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式