« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: Yoo!無聊發下相~新的頭發新的生活 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

Yoo!無聊發下相~新的頭發新的生活

很久沒有發相,心血來潮米發下luo~人人都話我幾baby face甘我都冇理由唔承認我唔似一個20幾歲小伙子既~郁悶到嘔 Y_+#|]=$B  

QRf>lZP  
'6& o:t  
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 死囉...搞咩依家先睇到呢張帖架...>.<
  • 银纸:10 | 操作人: 吖細 | 理由: ben``benbenben~~~benben~~
  • 银纸:10 | 操作人: 吖細 | 理由: benben依然可愛~
  • 银纸:5 | 操作人: jjj9000 | 理由: 见面礼!!!!!
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 支持靚仔神父.修女也疯狂呀
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 支持靚仔神父.修女也疯狂呀
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由: 支持靚仔神父.修女也疯狂呀
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由: 支持发相
  • 本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2007-11-27 04:22 | [楼 主]
    anomesdia
    本强颜欢笑,却泪已满襟
    级别: 普通人

多谢发贴的人[1145]

支持型男。。。。。。。。。
    顶端 Posted: 2007-11-27 04:45 | 1 楼
    隔着玻璃的爱

多谢发贴的人[79]

靓仔都称得上既~~ (eSa{C\  
    :FB#,AOa_  
    不过baby face...
    顶端 Posted: 2007-11-27 09:30 | 2 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第2楼隔着玻璃的爱2007-11-27 09:30发表的: sd xl@  
    靓仔都称得上既~~ Y;4nIWe JL  
    >#<o7]  
    不过baby face...
    fHdPav f,S  
    # KK>D?.:  
    我發育得慢~
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

顶端 Posted: 2007-11-27 10:07 | 3 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[7316]

冇咩改变,都系以前个样
    顶端 Posted: 2007-11-27 10:18 | 4 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

神父咁靚仔,唔怪得咁多修女啦。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2007-11-27 11:45 | 5 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

Quote:
    引用第5楼花無缺和尚2007-11-27 11:45发表的: SRuNt3wW6  
    神父咁靚仔,唔怪得咁多修女啦。
    48 1J=8H  
    简直就系修女也疯狂拉~
    顶端 Posted: 2007-11-27 11:53 | 6 楼
    quoll
    O F S
    级别: 高人

多谢发贴的人[150]

好大的黑眼圈。
    顶端 Posted: 2007-11-27 12:03 | 7 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第7楼quoll2007-11-27 12:03发表的: aUUr&yf_L  
    好大的黑眼圈。
    0 UdAF  
    # Un>g4>Rh  
    過排成日失眠~冇計

顶端 Posted: 2007-11-27 12:37 | 8 楼
    jjj9000
    级别: 圣人

多谢发贴的人[436]

第一次见啊!!!
    我有我天地
    顶端 Posted: 2007-11-27 19:24 | 9 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

啊哈哈哈```原来benben介嚒可爱既~``
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2007-11-27 20:17 | 10 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第10楼錺_錺①2007-11-27 20:17发表的: \z'A6@  
    啊哈哈哈```原来benben介嚒可爱既~``
    rw> X JE  
    1HOYp*{#wP  
    我都唔系第一次發相了~記得藍調俱樂部我是第一個發帖的!可惜張貼消失左...哎...

顶端 Posted: 2007-11-27 20:36 | 11 楼
    荔湾fitone

多谢发贴的人[94]

Quote:
    引用第3楼bennypower2007-11-27 10:07发表的: _m3}0q  
    t\YN\`X D  
    H(f~B<7q  
    我發育得慢~
    rzmd`)g  
    咁样好啊,睇起来俾同龄人YOUNG D啊~~
    一日一只“兔”,病毒难驾到~~
    顶端 Posted: 2007-11-27 20:55 | 12 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

Quote:
    引用第11楼bennypower2007-11-27 20:36发表的: }9Yd[`  
    l+# l\q%l  
    2Eq?^ )s  
    我都唔系第一次發相了~記得藍調俱樂部我是第一個發帖的!可惜張貼消失左...哎...
    QiDf,$t|,  
    点解会消失咗架`~~?!
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2007-11-27 21:10 | 13 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

第一次见到你.

.....................
    顶端 Posted: 2007-11-27 22:47 | 14 楼
    吖細
    ·°毒生囡.·!
    级别: 神人

多谢发贴的人[1551]

呀呀``benben都繫嗰個樣~~~
    做人唔可以太叻嘎`~唔繫就好有可能俾外星人吸走嘎`~!!
    顶端 Posted: 2007-11-27 23:41 | 15 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第15楼吖細2007-11-27 23:41发表的: $s]c'D)  
    呀呀``benben都繫嗰個樣~~~
    eBZ^YY<*g  
    Q4YIKNN|7  
    5通我會變左第個樣...

顶端 Posted: 2007-11-27 23:53 | 16 楼
    哥哥
    没有脚的雀仔

多谢发贴的人[11076]

好似比之前瘦咗D喎 UL0%oJ#  
    支持发相...............................
    你知不知道有一种鸟没有脚的?他的一生只能在天上飞来飞去,飞累了就在风里睡觉,一辈子只能落地一次,那就是他死的时候。
    顶端 Posted: 2007-11-28 00:44 | 17 楼
    寂静宣言
    冇名
    级别: 高人

多谢发贴的人[196]

Quote:
    引用第7楼quoll2007-11-27 12:03发表的: ~GL"s6C$`;  
    好大的黑眼圈。
    Vmj7`w&  
    aL\vQ(1zO  
    无错
    睇小说呢度http://www.fh82.com
    下载小说呢度http://www.fuhuo8.com
    顶端 Posted: 2007-11-28 00:47 | 18 楼
    pinky
    三分鍾的想法↓
    级别: 强人

多谢发贴的人[306]

睡衣照...哈
    三人行 必有我师
    顶端 Posted: 2007-11-28 08:35 | 19 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

哈。无BAby Face呀。只不过系可爱之嘛
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2007-11-28 08:37 | 20 楼
    小飞侠

多谢发贴的人[78]

几好几好。。。帅哥噢
    顶端 Posted: 2007-11-28 14:57 | 21 楼
    xjb
    级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

好靓仔喔
    顶端 Posted: 2007-11-28 15:11 | 22 楼
    德记
    嘛嘛哋

多谢发贴的人[77]

哇...神父你好有型有格呀
    顶端 Posted: 2007-12-01 18:44 | 23 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

繼續減肥...太肥冇乜女人喜歡...繼續單身情歌

顶端 Posted: 2007-12-02 13:13 | 24 楼
    cing

多谢发贴的人[25373]

Quote:
    引用第24楼bennypower2007-12-02 13:13发表的: ta> g:  
    繼續減肥...太肥冇乜女人喜歡...繼續單身情歌
    Z_ QSVH68A  
    繼續單身情歌就无啦

顶端 Posted: 2007-12-02 16:01 | 25 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

Quote:
    引用第25楼cing2007-12-02 16:01发表的: $yIcut7  
    }Y(Q7l  
    繼續單身情歌就无啦
    K $\az%NE  
    LG [ 2u  
    我单身先会瘦,一拍拖就会增肥.比较奇怪

顶端 Posted: 2007-12-06 12:48 | 26 楼
    親愛的小棠
    中國十大傑出青年

多谢发贴的人[1116]

你要做下眼部護理,好似唔夠營養...
    顶端 Posted: 2007-12-08 21:00 | 27 楼
    wincezhong

多谢发贴的人[109]

其实系个人英语有问题!系列BABY FAT!!
    顶端 Posted: 2007-12-08 22:00 | 28 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

原来Ben都咁斯文噶
    顶端 Posted: 2007-12-10 17:04 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部