本页主题: 今日和朋友吹水所得的结论 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

德记
嘛嘛哋
级别: 普通人

多谢发贴的人[77]

今日和朋友吹水所得的结论

男人总容易得到爱情 to\$'2F"q  
 女人总容易得到性 dsK ^-e6:5  
而男人需要的是性 pG/g  
女人需要的是爱情
顶端 Posted: 2007-11-28 23:41 | [楼 主]
pywanli
赣州天虹科技

多谢发贴的人[63]

额.... :4Sj2  
TA}gCXE e  
Q=~e|  
有那么点通俗的经典 呵呵 支持下

赣州天虹--赣州最大的数码网站 www.0797mp3.com/index
淘宝网购店铺: http://shop34269773.taobao.com

魅族赣南地区总代理,昂达,索爱MP3/MP4赣南地区总代理百脑通/清华紫光摄像头赣南地区总代理,宇瞻/清华紫光/汉鑫U盘赣南总代理。

联系电话:0797-5861888 5861999 8236588 13970741888
网购QQ:42929318我在线,Q我吧

淘宝ID:邱祖耀
顶端 Posted: 2007-11-29 13:24 | 1 楼
wincezhong

多谢发贴的人[109]

好深奥!!
顶端 Posted: 2007-11-29 18:12 | 2 楼
daniel975
级别: 新人

多谢发贴的人[23]

简单又深奥~~~~~~~~~~
顶端 Posted: 2007-11-29 22:21 | 3 楼
新月Moon
级别: 圣人

多谢发贴的人[390]

Quote:
引用第0楼德记2007-11-28 23:41发表的: `<y2l94tL  
男人总容易得到爱情  *"O7ml]  
 女人总容易得到性 Jan73AOX  
而男人需要的是性 #<4h Y7/  
女人需要的是爱情
mm\J]Cc`  
`IkWS7 |  
前面果两个唔知讲得对不对~~~ ?8b?{`@V  
后面果两句.......D电视剧和小说成日都睇到!
顶端 Posted: 2007-11-30 00:32 | 4 楼
Kelvin...^_^...
最緊要開心
级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

講得好象很對﹐ 畢竟這是事實。
光榮家族
顶端 Posted: 2007-11-30 08:38 | 5 楼
尛vi
蕩失路de尛女孩

多谢发贴的人[5]

后麵兩句好寫實....
顶端 Posted: 2007-11-30 19:34 | 6 楼
⒈鈊╃⒈噫
聰少
级别: 神人

多谢发贴的人[635]

超深奥。。。。。。。 |-sPLU&s%  
*B`Zq)   
:B3[:MpL}  
        不过又好次讲出晒男人噶心声
你可能因為某個理由而傷心難過         但你卻能找個理由讓自己快樂

BLOG:http://congtou010578531.blog.163.com

DIAN 联:15989233007

Q:344472860
顶端 Posted: 2007-12-02 01:19 | 7 楼
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

其實男人同女人的需要系很簡單~男人需要55%的性,45%的愛;女人需要55%的愛,45%的性。互相磨合互相體諒。能做到110%的就+10%的尊重和體諒
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2007-12-03 18:30 | 8 楼
wincezhong

多谢发贴的人[109]

我觉得有D出入!男人要O既系一个人,而女人要O既系一种精神.因为好多男人都有占有欲.如果成为距个女人就得到距O既全部.而女人要O既系一种精神上O既安抚.男人吾只要性,仲要就系对方系女人.想对方生活上照顾自己.而女人都吾只需要男人感性,仲要对方O既拥抱.所以楼主所讲O既野我觉得吾系绝对.只系因为男人有性O既欲望而觉得男人只系要性.而女人要感情都好都需要男人生理上O既安抚.不过因为女人冇性O既欲望所以觉得好似只系需要感情姐.
顶端 Posted: 2007-12-04 06:38 | 9 楼
傻哥
中流砥柱剑走偏锋
级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

Quote:
引用第9楼wincezhong2007-12-04 06:38发表的: UK9@oCIB  
我觉得有D出入!男人要O既系一个人,而女人要O既系一种精神.因为好多男人都有占有欲.如果成为距个女人就得到距O既全部.而女人要O既系一种精神上O既安抚.男人吾只要性,仲要就系对方系女人.想对方生活上照顾自己.而女人都吾只需要男人感性,仲要对方O既拥抱.所以楼主所讲O既野我觉得吾系绝对.只系因为男人有性O既欲望而觉得男人只系要性.而女人要感情都好都需要男人生理上O既安抚.不过因为女人冇性O既欲望所以觉得好似只系需要感情姐.
fw ,\DFHO  
^C2\`jLMY  
gV&z2S~"  
+`?Y?L^ J  
你讲得仲更加深奥
顶端 Posted: 2007-12-04 11:26 | 10 楼
无名氏
级别: *

多谢发贴的人[3065]

Quote:
引用第0楼德记2007-11-28 23:41发表的:  }fp-5  
男人总容易得到爱情 CI3XzH\IX*  
 女人总容易得到性 AT5aDEb^^  
而男人需要的是性 @&[T _l  
女人需要的是爱情
0uBl>A7qhn  
JxyB(  
因为男人比女人见到纯真嘅心,女人比男人见到纯洁嘅身,所以男人系睇中女人个身,而女人就睇中男人个心 bH"hX  
3sd"nR?aX  
男人嘅本钱系心,女人嘅本钱系身.......
顶端 Posted: 2007-12-04 11:39 | 11 楼
明明zuan

多谢发贴的人[1]

我晕```无言````太俗了``
顶端 Posted: 2007-12-09 17:12 | 12 楼
一串紅
闲人
级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

深奥 怎讲都好啦,你与你朋友实验结果系怎?

顶端 Posted: 2007-12-11 01:56 | 13 楼
金未来
ATV狂人

多谢发贴的人[14]

Quote:
引用第9楼wincezhong2007-12-04 06:38发表的: u<n Lag  
pAk/Qxl3eo  
D\e8,,H  
绕口令 那个“距”很OTZ 偶这种粤语菜鸟看了更糊涂。 w}CmfR  
GLGz 2 ,#  
有人为爱而性有人为性而爱,兜兜转转就是那么回事。
顶端 Posted: 2007-12-12 22:44 | 14 楼
素人健一㊣
Winson仔仔
级别: 圣人

多谢发贴的人[693]

我只系觉得大家都需要
顶端 Posted: 2007-12-13 10:23 | 15 楼
Mao毛毛Mao
他妻負我

多谢发贴的人[642]

男人不嬲追求嘅都係性多過愛噶啦.... @}:uu$OH  
就算已經有最愛嘅人...不過送上門嘅性...我諗都好少可以拒絕得到....
招婚....
顶端 Posted: 2007-12-13 11:48 | 16 楼
金未来
ATV狂人

多谢发贴的人[14]

Quote:
引用第16楼freemantao2007-12-13 11:48发表的: |A8/FU2{  
男人不嬲追求嘅都係性多過愛噶啦.... 8 B**8yg.  
就算已經有最愛嘅人...不過送上門嘅性...我諗都好少可以拒絕得到....
{$ep7;'d  
#M!!CX*k  
这就是无原则 是否现在的男人都无原则?
顶端 Posted: 2007-12-13 16:26 | 17 楼
Mao毛毛Mao
他妻負我

多谢发贴的人[642]

Quote:
引用第17楼金未来2007-12-13 16:26发表的: q{ /3V  
hb{ u'=  
(8ht*b.5K  
这就是无原则 是否现在的男人都无原则?
D/=5tOy  
X=C1/4wU  
i>[_r,-\[  
有句話叫"無所謂的正派,正派只是因為受的到誘惑還不夠" u=YX9Mo!  
原則....我想也只是遇到的挑戰還不夠而已....
招婚....
顶端 Posted: 2007-12-14 12:50 | 18 楼
wenjiewen
永不休止的休止符

多谢发贴的人[46]

讲得无错..呢个就系生活,呢个就系现实
顶端 Posted: 2007-12-20 09:20 | 19 楼
小狼

多谢发贴的人[9]

女人无所谓正派,正派是因为受到的引诱不够;男人无所谓忠诚,忠诚是因为背叛的筹码太低
顶端 Posted: 2007-12-20 10:29 | 20 楼
Mao毛毛Mao
他妻負我

多谢发贴的人[642]

又俾人頂左上來嘅,,,,
招婚....
顶端 Posted: 2007-12-20 16:28 | 21 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式