无名氏
级别: *

多谢发贴的人[3065]

可以点续集

今日佢终于拒绝咗我lu 不过好多谢佢仲可以对我坦白....唔想比我个嘅希望我!!!!其实大家分隔两地我都知可以一齐嘅可能性唔大....不过我其实都知道结果...因为从细都大都无边次成功 当初向佢表白个阵仲以为上天对我仲有一点眷顾...原来只不过系自作多情...虽然个心依然有D唔舒服.....不过反正都系最后一次....无所谓啦!!!!以后都唔会再尝试咯
顶端 Posted: 2007-12-16 22:39 | [楼 主]
新月Moon
级别: 圣人

多谢发贴的人[390]

分隔两地且感觉"对"的两个人,要花好大的力量,时间,心思~~才可以找到甜美的果实,难呀~~清醒一点,会知道怎样的决择最适合自己! r9 'lFj  
最后一次?~!你的最后一次系指咩?最后的一次恋爱?抑或最后的一次相隔两地喜欢着对方?定系最后一次爱一个人呀? /8@JWK^I{  
你年纪好大咩?噤快就要面对人生的最后一次~~太灰了吧!前面还有好多障碍,几次的失败算不上什么!唔好太钻牛角尖,你的人生会开心好多!
顶端 Posted: 2007-12-16 23:13 | 1 楼
无名氏

Quote:
引用第1楼新月Moon2007-12-16 23:13发表的: :q S=_!1  
分隔两地且感觉"对"的两个人,要花好大的力量,时间,心思~~才可以找到甜美的果实,难呀~~清醒一点,会知道怎样的决择最适合自己! G*2bYsnhX  
最后一次?~!你的最后一次系指咩?最后的一次恋爱?抑或最后的一次相隔两地喜欢着对方?定系最后一次爱一个人呀? Lw\ANku  
你年纪好大咩?噤快就要面对人生的最后一次~~太灰了吧!前面还有好多障碍,几次的失败算不上什么!唔好太钻牛角尖,你的人生会开心好多!
j':Ybr>BR  
V;mKJ.d${  
t Krr5SRb  
唔系年纪大。唔知点讲!!!又可以话系怕“痛” )VQ:L:1t(  
'W usEME  
最后一次可以总括咁讲咯!!又可以话系唔会再比自己钟意任何人!!唔赌唔会赢。但亦唔会输
顶端 Posted: 2007-12-16 23:23 | 2 楼
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

唔好太快下定論。凡事無絕對,講得太盡對自己對別人都唔好,戀愛就係越挫越勇.只有真正被欺騙才會感受到痛苦,你未去到果個地步。
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2007-12-16 23:45 | 3 楼
新月Moon

多谢发贴的人[390]

Quote:
引用第2楼匿名2007-12-16 23:23发表的: wv<D%nF2|  
/+pbO-rW*  
s$css{(ek  
\{@s@VBx[  
唔系年纪大。唔知点讲!!!又可以话系怕“痛” >J^bs &j  
;E>5<[aa  
.......
uQazUFw  
就因为一次的痛,以后就唔学走路~?
顶端 Posted: 2007-12-17 00:11 | 4 楼
新月Moon

多谢发贴的人[390]

Quote:
引用第3楼bennypower2007-12-16 23:45发表的: IJ2]2FI  
唔好太快下定論。凡事無絕對,講得太盡對自己對別人都唔好,戀愛就係越挫越勇.只有真正被欺騙才會感受到痛苦,你未去到果個地步。
k v1q \  
赞同!"绝对"只系你不知道未来发展的谎言! h 92\1,  
烦事都唔好太绝对,人生有好多弯点的!
顶端 Posted: 2007-12-17 00:13 | 5 楼
杀破羊的怨魂
级别: 新人

多谢发贴的人[10]

通常自作多情呢样野只会发生在仲要问老豆老母罗钱的学生仔呢类型身上
顶端 Posted: 2007-12-17 09:58 | 6 楼
Mao毛毛Mao
他妻負我
级别: 仙人

多谢发贴的人[642]

LZ睇得開咪得咯...
招婚....
顶端 Posted: 2007-12-18 11:12 | 7 楼
无名氏

Quote:
引用第7楼freemantao2007-12-18 11:12发表的: :Y/i%#*1  
LZ睇得開咪得咯...
.r[b!o^VR  
qYv/" 1  
w^MU$ubx  
无话睇唔睇得开噶
顶端 Posted: 2007-12-19 11:02 | 8 楼
西瓜刨
嘘,低调D...
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6316]

明天会更好......
2007年7月水区优秀会员勋章
第四届情感活动亲情篇勋章
2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
2007年11月美食版区优秀会员勋章
2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
2007年12月美食版区优秀会员勋章
顶端 Posted: 2007-12-19 13:45 | 9 楼
kkdd
级别: 新人

多谢发贴的人[6]

她不爱你.你跟她在一起,只有一种可能..是痛苦.离开她,就有一万种可能咯.....
顶端 Posted: 2007-12-19 20:03 | 10 楼
Mao毛毛Mao
他妻負我
级别: 仙人

多谢发贴的人[642]

兩日冇呃錢了....
招婚....
顶端 Posted: 2007-12-20 16:29 | 11 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式