awdrgy88
级别: 普通人

多谢发贴的人[36]

我既年30晚

个个人都会....年30晚....系2007年既最后一年....一定要快心D地度过.......我相信各位...年30晚...都能这样度过....but...我既.....就非常之....悲惨.....痛苦.....年30晚...my GF约左我去....行花街......距带左......好多F....好热闹......一路上....好开心....好幸福....甘F...体到呢到.....呢张....摆明系晒啦......接下来...重点.........我地系倒数时.....距就12点........一辆车....从她身边.....快速地奔驰过............距...远远地.....弹开.........口仲吐紧血.....好伤...好伤.....比车撞得好伤.......我呢家......一手.....拉开车门......一拳拳地......打...果过司机........打到流鼻血.....我D F拉住我............我呢家....立刻跑去....距身边..........一手....抚摩着他....一手...捧起距个头.........就话...无事加...无事加.....我就抱起距....心林住去医院....but.....行为...就万五目的.....地跑...地叫....地喊....地伤心.....好伤心....当时.....我捧住距既头既时候....仲好关心地讲.......无我系到既时候....记住着够衫啊.....5好冻亲.....等....等....感人既说话.........我真系好想....强忍着眼泪....别流出离....but....忍5住............都系喊左出离.............直至....9护车离......就无喊到.....因为...我已经...喊到无力啦...喊到无眼泪啦..... ;MeY@* "{  
'/`O*KD]  
最后....祝愿....友情人。...能够永远幸福......想识我就+我Q啦:122453347 |ru!C(  
& en2t=a  
注名:GDBT.....
顶端 Posted: 2008-02-08 13:36 | [楼 主]
Mc.大儍儍
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

! 8*l U2  
坚定流呀? 7 -#   
好可怜噢..

顶端 Posted: 2008-02-08 15:41 | 1 楼
月下风影
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

可悲。。。。展望08
顶端 Posted: 2008-02-08 16:36 | 2 楼
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

不給與評論...故事的真實性。抱歉
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2008-02-08 17:27 | 3 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

1.當其時倒數緊,乜你地唔係一齊架咩,點解佢會比車撞倒! LU/;` In  
2.個女仔被車撞到,乜你唔係第一時間去睇佢,重顧住去打個司機呀?
[ 此贴被小加菲在2008-02-08 17:59重新编辑 ]

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2008-02-08 17:38 | 4 楼
新月Moon
级别: 圣人

多谢发贴的人[390]

....有点.....~!不予评论!
顶端 Posted: 2008-02-08 23:27 | 5 楼
tony24754
级别: 新人

多谢发贴的人[4]

一睇就知系靓仔吹水呃粮票,首先有乜理由去打司机先,梗系去救人先喇,再则,你有几好打,宜家好多揸车嘅都有备而来,会唔会比你打到流鼻血吖,唔通果个司机系碌木,唔识郁?广州好似唔出打仔呱,我就听过心狠手辣东北仔,敢打敢杀四川仔啫
[ 此贴被tony24754在2008-02-09 03:14重新编辑 ]
顶端 Posted: 2008-02-09 03:02 | 6 楼
ThxCoolTide
Andy-XHC
特殊贡献奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[5161]

倒数嘅地方鬼死咁多人,边有车行到呀,就算行到都撞唔亲人啦!

【講狞·蟑】出品,必定無品~!

迎亚运阻街扑街扰民铺张浪费贪污腐败洗钱政绩面子民怨工程。
提倡低碳生活:“官,钻石级别石墨享受 VS 民,无碳用。”

俗語話:靚仔無本心~!所以,我份人好專一噶~!
俗語又話:男人唔壞,女人唔愛~!所以,我都無人愛~!
顶端 Posted: 2008-02-10 02:09 | 7 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式