本页主题: 我死去追嘅女仔最终距只到我系朋友炸!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

lileevvv
级别: 禁止发言

多谢发贴的人[317]

我死去追嘅女仔最终距只到我系朋友炸!!

我已经表白过,不过距冇讲也,后来我同距话做朋友得5得距话得,唉~都5知点面对距5想再见面啦!!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由: 樓主唔好咁失望,男仔通常下個GF都系比上個要好的。
  • 顶端 Posted: 2008-03-02 19:21 | [楼 主]
    新月Moon
    级别: 圣人

多谢发贴的人[390]

既然大家都明确态度,无乜难面对的!就好似平时的普通朋友交往就可以,唔好太介意,放在心上!
    顶端 Posted: 2008-03-03 00:43 | 1 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

或者距真系对你冇FEEL~`又或者``有D女仔好得意架``拒绝咗个男仔之后会钟意个男仔架~`` cT-XF  
    ){ArZjG>  
    无论点都好喇``~起码你E+都知距噶谂咩啊嘛``
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-03-03 21:36 | 2 楼
    xjx
    吹水专员
    级别: 新人

多谢发贴的人[4]

继续追,我就系甘的了~! 系中意就一直追到底,直到自己唔再中意为止~!
    顶端 Posted: 2008-03-04 12:33 | 3 楼
    bu1106n
    级别: 普通人

多谢发贴的人[60]

给D心机啦,始终都会到手的。
    顶端 Posted: 2008-03-04 13:20 | 4 楼
    良民9527
    你不会孤单上路~

多谢发贴的人[203]

放心去追....不要做令自己后悔的事!
    长江后浪推前浪,一代更比一代狼
    顶端 Posted: 2008-03-04 14:10 | 5 楼
    龍④爺
    四爷

多谢发贴的人[564]

距冇讲也.就是有机会啦...晤知道你点样捻既...居然又话同她做朋友??? ZaIlo5  
    s,!+wHv_8  
    呢次真是没机会啦.....稳过个咯....
    顶端 Posted: 2008-03-04 15:02 | 6 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

Quote:
    引用第0楼lileevvv2008-03-02 19:21发表的: >G(M&  
    我已经表白过,不过距冇讲也,后来我同距话做朋友得5得距话得,唉~都5知点面对距5想再见面啦!!
    aZ"9)RJe  
    BIovPvq;i  
    %%5K%z,R#  
    你个都话乜都无讲!!!起码仲有希望啊!!!! k`[ L  
    x;w&JS1 V  
    我钟意个个话"我哋系无可能噶!"
    顶端 Posted: 2008-03-04 17:59 | 7 楼
    德记
    嘛嘛哋

多谢发贴的人[77]

继续追.追到没法追.追到没法分清你是谁
    顶端 Posted: 2008-03-04 18:59 | 8 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式