«12 3 45» Pages: ( 3/5 total )
本页主题: 「Lady」咁又3個月囉...>.< - 加多咗張清D啦...^^ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Quote:
引用第59楼肥牛肉2008-03-17 12:06 PM发表的: '>Thn{  
`9A`pC  
莫非係.....................................................................................................佢? /!60oV4p0  
P~PM$e  
f9O_M1=|lo  
唔係啵...牛牛好似未見過真人嘅...
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-03-17 23:18 | 60 楼
kerobee
洳菓喺鍾嬑?苐壹眼见椡?已经 .
级别: 神人

多谢发贴的人[390]

Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

我都G你为左我咖喇.讲到甘明做乜喔...
顶端 Posted: 2008-03-17 23:38 | 61 楼
721kn
级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

Annie我在June-July係北京,希望係北京見到你啦。
顶端 Posted: 2008-03-17 23:39 | 62 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

Quote:
引用第61楼kerobee2008-03-17 12:38 PM发表的: ~ x J#NC+  
我都G你为左我咖喇.讲到甘明做乜喔...
D<[kbt 5^7  
*]DO3Zw'  
真係叻啦你... 咁都估到我係講緊你....... s1X?]A  
\8k4v#wH  
4UN|`'c  
 p.,`3"C1  
xSq+>,b  
家姐...嘅...
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-03-17 23:50 | 63 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第62楼721kn2008-03-17 12:39 PM发表的: 6g)CpZU  
Annie我在June-July係北京,希望係北京見到你啦。
S4!B;,?AxN  
,X\qlT5C  
我下個月就一定喺北京...6,7月真係未知呀... -8S Z}J  
我都好希望可以見到姐姐你...

顶端 Posted: 2008-03-17 23:55 | 64 楼
安叔
级别: 高人

多谢发贴的人[1123]

唔记得俾THX添!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由: 好耐未见安叔啦
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由: 恶意灌水(扣到0分以下系统自动禁言)
  • 顶端 Posted: 2008-03-17 23:58 | 65 楼
    安叔

TT姐真系快手!好耐无见
    顶端 Posted: 2008-03-18 00:03 | 66 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[7316]

又有靓相睇 $WsyAUl  
    .Z@iz5  
    w`F'loUEt  
    "?'9\<>  
    好充实喔,可以四围甘去 我仲未去过北京,阴公
    顶端 Posted: 2008-03-18 00:03 | 67 楼
    721kn

Re:Re:Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

Quote:
    引用第64楼幸福瞬間2008-03-17 23:55发表的: 4@M`B H`  
    s6Il3K f  
    Fh}GJE   
    我下個月就一定喺北京...6,7月真係未知呀...  CxrsP.  
    我都好希望可以見到姐姐你...
    &_'3(xIO  
    {v2[x W  
    我下個月去Las Vegas一個星期。
    顶端 Posted: 2008-03-18 00:03 | 68 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

Quote:
    引用第66楼安叔2008-03-18 00:03发表的: U[hokwZ  
    TT姐真系快手!好耐无见
    LRSt >; M  
    PVrNS7 Rk/  
    Qa" 4^s  
    甘难得见到你梗系要捉到你啦
    顶端 Posted: 2008-03-18 00:05 | 69 楼
    安叔

Quote:
    引用第69楼tiffanykk2008-03-18 00:05发表的: .G>~xm0  
    GYV%RD#  
    l=47#zbpZ]  
    [>lQi X  
    甘难得见到你梗系要捉到你啦
    %:7/ym[  
    咁夜都唔训抵俾你捉到嘅
    顶端 Posted: 2008-03-18 00:08 | 70 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第65楼安叔2008-03-17 12:58 PM发表的: sfsK[c5bm  
    唔记得俾THX添!
    G_xql_QR  
    Rj-4K@a8#N  
    記得俾返就得啦... J$ &2GAi  
    好耐冇見啦...

顶端 Posted: 2008-03-18 00:40 | 71 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第67楼tiffanykk2008-03-17 01:03 PM发表的: wLo<gA6;  
    又有靓相睇 vh^?M#\  
    \_/dfmlIZ  
    ePTxuCf>  
    .<6'*X R  
    ]F"@+_E  
    o1[[!~8e  
    我都冇諗過係以出差嘅型式去架...

顶端 Posted: 2008-03-18 00:41 | 72 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

我想食碗面呀................ 24 RD  

顶端 Posted: 2008-03-18 00:52 | 73 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第73楼mc.大儍儍2008-03-17 01:52 PM发表的: '|G8yojz  
    我想食碗面呀................ ?B<.d8i  

|?ZNGPt  
    8I0G%hD  
    真係幾好食嘅... 好近...喺天河...

顶端 Posted: 2008-03-18 01:00 | 74 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

Quote:
    引用第74楼幸福瞬間2008-03-18 01:00发表的: @QF;m  
    Nop 61zj  
    j? Vs"d|  
    真係幾好食嘅... 好近...喺天河...
    \+k~p:d_8  
    天河城楼上咩? xp*d:  
    我又去试下...

顶端 Posted: 2008-03-18 01:01 | 75 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

Quote:
    引用第70楼安叔2008-03-18 00:08发表的: ,C|aiSh0-  
    $)'LbOe  
    咁夜都唔训抵俾你捉到嘅
    qos/pm$&i  
    你個衰仔,重唔去訓

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-03-18 01:21 | 76 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

Quote:
    引用第75楼mc.大儍儍2008-03-18 01:01发表的: zR?1iV.]  
    IG~ Zxn1o  
    天河城楼上咩?  ".?y!VY  
    我又去试下...
    rym*W\AWx  
    去你個頭咩!你都唔係廣州

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-03-18 01:22 | 77 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第75楼mc.大儍儍2008-03-17 02:01 PM发表的: :)Da^V  
    E&Sr+D aPD  
    天河城楼上咩? B0^:nYko  
    我又去试下...
    m3|l-[!OA"  
    HN< e)E38  
    唔係呀...唔識講天河邊度...識去唔識講...

顶端 Posted: 2008-03-18 01:25 | 78 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第57楼幸福瞬間2008-03-17 22:31发表的: (dym*_J  
    t<cWMx5ra  
    RMAbu*D0  
    當然你係唔使講啦...心照... A$TF a:O|  
    但我所講嘅人除咗以前喺藍調成日見之外喺現實生活都一樣嘅... w^S]HzMd  
    你都同佢好熟架...
    E,[v%Xw   
    哦........原來係個好遥远嘅陌生人 2-:`lrVd  
    DMT2~mh  
    我一早應該知你講邊個咯! ^k!u  
    o|V=3y Ok  
    係咯,點解''佢''咁耐都唔浦头架?好唔比面噃!!!!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-03-18 04:01 | 79 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第67楼tiffanykk2008-03-18 00:03发表的: a<Ps6'  
    又有靓相睇 9tB:1n}  
    SuA`F|7?P  
    Gdlx0i  
    ^2mCF  
    hle@= e/n  
    TT姐姐,都好耐唔見你D靚相相啦!快D发上嚟睇啦! aMyf|l.  
    !r+SE  
    我都十几年冇去過北京呀.........

顶端 Posted: 2008-03-18 04:11 | 80 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第68楼721kn2008-03-18 00:03发表的: S{)'1J_0  
    *iujJ i  
    W sDFui  
    我下個月去Las Vegas一個星期。
    uJ%XF*>_D  
    咁我去Las Vegas會你啦? yv.(Oy  
    J ?H| "  
    我住MGM啊!!! P\.1w>X  
    gz`P~7-w:  
    EP]OJ$6I  
    SWMi+)  
    mV'^4by  
    )Jd{WC.  
    08;t%[R  
    7f q\ H{  
    8,&QY%8pX  
    ?L6ACi`9  
    )R"deb=s  
    A*+Kl hT  
    Tg#%5~IX  
    REKv&^FLN  
    w_^g-P[o-  
    Ck^jgB.7  
    kI# yW!  
    W8s/"  
    k[;(@e@c  
    jxA*Gg3cT5  
    <}^l MBa  
    "%{J$o  
    #wZBWTj.  
    Z<6Fq*I  
    3']=w@~ O[  
    Lw #vHNf6  
    e=EM07z  
    FR1se  
    % %Z|6V74  
    >PK \bLEo  
     Q~AK0W  
    EXTQ:HSES  
    FVS@z5A8<=  
    D}:M0EBS  
    9Y-6e0B:  
    {,b:f  
    k6W  [//  
    發緊夢咋

顶端 Posted: 2008-03-18 04:20 | 81 楼
    721kn

Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

Quote:
    引用第81楼花無缺和尚2008-03-18 04:20发表的: oN6 '%   
    */yR _f  
    咁我去Las Vegas會你啦? |Y\BI^  
    3"J85V%h]n  
    我住MGM啊!!! vx8-~Oq{|;  
    o{wXq)b  
    .......
    U:o(%dk  
    M]$_>&"  
    ykbTWp$Y4Z  
    2 .)`8|c9  
    你去就好啦, -{'WIG m  
    唔洗我一個人傻下傻下周維去。 KQ(7%W  
    你中意住MGM啊,我今次唔係住MGM喎。
    顶端 Posted: 2008-03-18 09:17 | 82 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

Quote:
    引用第82楼721kn2008-03-18 09:17发表的: 7v^V]&&s  
    8bIwRVA2\  
    2XN];,{  
    R |h(SXa  
    0cBk/x^s  
    你去就好啦, 9s}y*Vp  
    .......
    j[Xc i<m  
    我去過好多次啦!多數都係跟赌團去,係免費vip,所以咪住MGM啦!

顶端 Posted: 2008-03-18 10:06 | 83 楼
    721kn

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:「Lady」咁又3個月囉...>.<

Quote:
    引用第83楼花無缺和尚2008-03-18 10:06发表的: L~])?d  
    e:&(y){n(  
    我去過好多次啦!多數都係跟赌團去,係免費vip,所以咪住MGM啦!
    Fl'+ C  
    BbqH02i  
    )ZA3m _w]  
    我次次去都係周圍行,冇赌過,又唔敢學。
    顶端 Posted: 2008-03-18 10:49 | 84 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

多谢发贴的人[6316]

Quote:
    引用第79楼花無缺和尚2008-03-18 04:01发表的: Jt3]'Nr04@  
    m:1f7Z>  
    哦........原來係個好遥远嘅陌生人 "$VqOSo  
    DgQw9`W A  
    我一早應該知你講邊個咯! LS=HX~5C  
    'L"dM9#>  
    .......
    ]^63n/Twj  
    哥哥,你话我知果个"佢"系边个啦??
    2007年7月水区优秀会员勋章
    第四届情感活动亲情篇勋章
    2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年11月美食版区优秀会员勋章
    2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年12月美食版区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2008-03-18 11:03 | 85 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

Quote:
    引用第31楼幸福瞬間2008-03-16 23:25发表的: q@i,$R  
    jORU+g  
    f\ wP}c'  
    扮靚妹囉。。。
    Hvn{aLa.  
    `@acQs;0  
    唔使扮噶...永遠都喺咁青春動人噶...

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-03-18 12:27 | 86 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

Quote:
    引用第0楼幸福瞬間2008-03-16 01:36发表的: B?qLXRv  
    唔覺唔覺08年又過咗3個幾月啦... wt;7+  
    今年未停過...唔係香港就北京、廣州...過幾日又要飛湖南... 87Sqs1>cw  
    下個月又要再飛北京... )Q_^f'4  
    但依家做緊嘅一切都係為咗將來...希望"你"會明白...你知我講緊你嘅... U2=PmS P  
    我冇忘記你...更知道你一直都支持緊我... wzr3 y}fCe  
    .......
    a&6e~E$K2  
    #K|:BS  
    唻遲佐添...哎呀...(*^__^*) 成日病啊..病完好返..無耐又凍親...簡直羅命... 好返D我已經即刻上來噶啦..o(∩_∩)o...加油啊.. 2qY`*Y.2  
    "t4$%7L]  
    夜半的風雨聲 依舊在耳邊響起 (記得=永遠) }n+#o!uEf  
    ]ov>VF,<  
    2]Nc@wX`p  
    `u%`N j  
    死啦..我又唔知自己喺度UP乜添...我都好想知邊個哇....(*^__^*)  
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 暫時唔可以喺你身邊照顧你要自己照顧好自己呀...^^

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-03-18 12:34 | 87 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第87楼琳γ^ō^γ琳2008-03-18 12:34发表的: j'#Y$d1.  
    ,J|8P{ZO  
    $"z|^ze  
    唻遲佐添...哎呀...(*^__^*) 成日病啊..病完好返..無耐又凍親...簡直羅命... 好返D我已經即刻上來噶啦..o(∩_∩)o...加油啊.. >wiW(Ki}  
    f%Y'7~9bA  
    夜半的風雨聲 依舊在耳邊響起 (記得=永遠) 5&WYL  
    .......
    j[z o~Y4z  
    你都唔知邊個呀! |/u&%w?W  
    lkNaSz[  
    我估都冇人知咯!

顶端 Posted: 2008-03-18 12:41 | 88 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第85楼西瓜刨2008-03-18 11:03发表的: @D<q=:k  
    Q{hXP*5  
    哥哥,你话我知果个"佢"系边个啦??
    's.%rre%  
    咁睇下你樓下果個点講啦?

顶端 Posted: 2008-03-18 12:43 | 89 楼
    «12 3 45» Pages: ( 3/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部