本页主题: 加强赌波监管力度!! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

甘大滋
级别: 普通人

多谢发贴的人[101]

加强赌波监管力度!!

本人看到jacky007a在很久以前已经赢了5万多的比第二名多出很多的,这个是很不正常的,况且以前是没波胆的,水平高也没可能赢到比第二多出十倍,这段时间他的表现也很一般,希望各位领导加强赌波监管力度,不要出现内部作弊行为!
永远支持粤语原版!
顶端 Posted: 2006-06-16 19:08 | [楼 主]
jj1986
☆.ΑпdУ.☆
级别: 强人

多谢发贴的人[133]

甘你既系话我地帮主。。。? 0A #9C09  
人地以前赢架嘛~~虽然我无亲眼见,但系我相信帮主5会为左D甘既分数而作弊既,又5系真钱,我地新人5清楚之前既情况者~我林老会员应该知道,距地都无讲过,证明帮主系清白的

顶端 Posted: 2006-06-16 19:41 | 1 楼
cintaku

多谢发贴的人[16]

Quote:
下面引用第 0 楼甘大滋2006-06-16 19:08发表的“加强赌波监管力度!!”: nv|y@! (  
本人看到jacky007a在很久以前已经赢了5万多的比第二名多出很多的,这个是很不正常的,况且以前是没波胆的,水平高也没可能赢到比第二多出十倍,这段时间他的表现也很一般,希望各位领导加强赌波监管力度,不要出现内部作弊行为!
5<ya;iK  
要超越佢唔难,只要用1000【www.canton8.com不良信息过滤】波胆,中多几场就得啦~ i~PZvxt  
前提係要够运同输得起~
听听~
看看~
想想~
问问~
说说~
顶端 Posted: 2006-06-16 20:44 | 2 楼
甘大滋

多谢发贴的人[101]

以前赢的,甘点会一支独秀啊??希望唔好系开波后先买~
永远支持粤语原版!
顶端 Posted: 2006-06-16 21:29 | 3 楼
killer11

多谢发贴的人[20]

好正常啦,我地系新人,人地玩好久啦,唔使太羡慕喔,我信你都掂
顶端 Posted: 2006-06-16 23:01 | 4 楼
wenjiewen
永不休止的休止符
级别: 新人

多谢发贴的人[46]

我距之前一直都喺输.但喺中咗一场1000蚊波胆.60倍..6W啊..
顶端 Posted: 2006-06-18 15:09 | 5 楼
perrytak

多谢发贴的人[5611]

真好笑唔知頭唔知路.見人地贏錢多就話有問題,如真有問題上個月巳齊齊玩既嘅會員又會唔出聲,要等到你嚟講. 1KEPD@0oxx  
nsn,8a38  
人哋在論壇參與各項設施多,日子耐銀紙自然就會累積得多 eNKdub  
所以3月份足彩一開始,佢巳有充裕資金場場買一千初初只贏一萬幾千直到 2006-05-24 02:30:00 【波胆】!奧地利[79] vs !克羅地亞[23] 1:4 一場收6萬 你可查询中奖 a.Vs >1  
ITOGD  
見人錢多就眼紅,唔好只想住個天對你唔公平.要虚心啲多想多學人好嗰方便.
[ 此贴被perrytak在2006-06-19 01:38重新编辑过 ]
顶端 Posted: 2006-06-18 23:58 | 6 楼
good2683

多谢发贴的人[156]

有疑问提出好正常,不过楼主D语气就5岩啦,疑问变佐肯定
顶端 Posted: 2006-06-19 01:49 | 7 楼
×碧咸×
估波王王王王王
级别: 神人

多谢发贴的人[2226]

Quote:
下面引用第 0 楼甘大滋2006-06-16 19:08发表的“加强赌波监管力度!!”: >TJ$Z3  
p*,mwKN:  
R["7%|RV  
你有无咩证据可以证明到我系作弊呀?对你呢个言论系无中生有!你自己可以去查翻D中奖记录!我边有作弊过?我果5万蚊.系开始左波胆先中既!你可以睇翻!我未中波胆之前只有4千几蚊!仲有...我最多果时系7万几!仲有...如果你买中左波胆果时到我话翻你系作弊!甘你又会点?
<iframe src="http://data.7m.cn/jfb/index.htm" width=132 height="267" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
顶端 Posted: 2006-06-19 02:11 | 8 楼
×碧咸×
估波王王王王王
级别: 神人

多谢发贴的人[2226]

Quote:
下面引用第 3 楼甘大滋2006-06-16 21:29发表的“”: v|z1nD!?]  
 0]HI c  
%Z|*!A+wN5  
大佬呀!你甘讲姐系话我中左果场之后场场都输?无可能架嘛!仲有!就算我想开左波先买!论坛个系统都吾得喇!
<iframe src="http://data.7m.cn/jfb/index.htm" width=132 height="267" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>
顶端 Posted: 2006-06-19 02:17 | 9 楼
perrytak

多谢发贴的人[5611]

我地一截止巳即時備份,就算你落到注都無可能派彩比你,只當捐獻比系統.自欺欺人.
[ 此贴被perrytak在2006-06-19 19:02重新编辑过 ]
顶端 Posted: 2006-06-19 10:07 | 10 楼
killer11

多谢发贴的人[20]

呢位谢生点会有负资产值出来嘅?
顶端 Posted: 2006-06-19 15:17 | 11 楼
chenws
狂撑荷兰!

多谢发贴的人[344]

Quote:
下面引用第 3 楼甘大滋2006-06-16 21:29发表的“”: uzOZxW[e  
.+.Pc_fv  
你甘讲就唔岩拉!拒赢嘅时间好多人都可以证实
发扬BT精神:人人为我,我为人人!下完做种
顶端 Posted: 2006-06-19 20:49 | 12 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】