« 1 2345» Pages: ( 1/8 total )
本页主题: 報答各位厚愛.........和尚全家出動啦 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

報答各位厚愛.........和尚全家出動啦

[hide=51]     和尚生活点滴[/hide]
[ 此贴被花無缺和尚在2009-09-12 12:45重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: ︴蚊蚊﹏☆ | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 114727097 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 114727097 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 114727097 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 114727097 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 戰神1號 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 银纸:50 | 操作人: bennypower | 理由: 很喜歡和尚家的室內布置同遊艇。
  • 银纸:128 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 發帖加利是...^^
  • 银纸:5 | 操作人: 920830 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 戰神1號 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Josselin | 理由:

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-03-26 11:12 | [楼 主]
    Mao毛毛Mao
    他妻負我
    级别: 仙人

多谢发贴的人[642]

我來搶沙發啦`! '1SG(0  
    睇真D和尚日子又真係過得幾瀟搖喔...
    招婚....
    顶端 Posted: 2008-03-26 11:18 | 1 楼
    ThxCoolTide
    Andy-XHC
    特殊贡献奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[5161]

阿弥陀佛!!小和尚路过一游!!

【講狞·蟑】出品,必定無品~!

迎亚运阻街扑街扰民铺张浪费贪污腐败洗钱政绩面子民怨工程。
    提倡低碳生活:“官,钻石级别石墨享受 VS 民,无碳用。”

俗語話:靚仔無本心~!所以,我份人好專一噶~!
    俗語又話:男人唔壞,女人唔愛~!所以,我都無人愛~!
    顶端 Posted: 2008-03-26 11:19 | 2 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

都几羡慕和尚叔叔~~

.....................
    顶端 Posted: 2008-03-26 11:22 | 3 楼
    Josselin
    冷淡人生

多谢发贴的人[1649]

甘鬼细, 点睇啊, 大张D啦, 唔系我近视又加深嘎啦
    用“冷漠”来保護自己免受傷害
    大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
    顶端 Posted: 2008-03-26 11:22 | 4 楼
    ThxCoolTide
    Andy-XHC
    特殊贡献奖

Quote:
    引用第4楼Josselin2008-03-26 11:22发表的: -]G(ms;}/Y  
    xom<P+M!|  
    举双脚同意呀~!

顶端 Posted: 2008-03-26 11:24 | 5 楼
    灵风
    魔女ゞの傀儡ヽ
    级别: 强人

多谢发贴的人[2196]

好微型
    顶端 Posted: 2008-03-26 11:29 | 6 楼
    ban

多谢发贴的人[560]

点睇啊~~~
    顶端 Posted: 2008-03-26 11:30 | 7 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

逍遙快活的和尚
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-03-26 11:30 | 8 楼
    Mao毛毛Mao
    他妻負我

多谢发贴的人[642]

大家繼續強烈要求和尚換大D相啦....
    招婚....
    顶端 Posted: 2008-03-26 11:31 | 9 楼
    kenciwen
    ↓最愛我的YA
    级别: 圣人

多谢发贴的人[579]

我想係草原度狂奔啊~~ Z]w# vLR  
    Id'RL2Kq*&  
    和尚哥哥~~~~!
    明知無可能嘅嘢都仲去堅持,真系傻!
    顶端 Posted: 2008-03-26 11:33 | 10 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

大DD好嘛`~``我近视哇``
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-03-26 11:44 | 11 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

[hide=3] 系...系我錯...我有份搞到咁噶...你地唔好話阿知己啦... 5/[H+O1;  
    >M%\T}5  
    來來 呢邊我幫知己放過上去...[/hide]
    [ 此贴被幸福瞬間在2008-03-27 12:06 AM重新编辑 ]
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-03-26 11:50 | 12 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

Quote:
    引用第12楼琳γ^ō^γ琳2008-03-26 11:50发表的: Zt -1h{7  
    系...系我錯...我有份搞到咁噶...你地唔好話阿知己啦...
    qM4c]YIaSl  
    我要大张相啊````豆叮甘大`点睇窝``
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-03-26 12:02 | 13 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

唔關我事架,我D相好大張,我都发唔倒上嚟, Eh</? Qv\  
    :nHKl  
    係揾人幫手宿細架, }K1 0Po'  
    "|Fy+'5}  
    咁又真係几細喔。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2008-03-26 12:05 | 14 楼
    721kn

多谢发贴的人[1289]

向往中的生活。 5w B =>  
    顶端 Posted: 2008-03-26 12:09 | 15 楼
    刘纹虎
    冬眠中,勿扰!
    级别: 管理员

多谢发贴的人[13002]

靠啊,资本主义帝国的资本家的糜烂生活。 "xcX' F^  
    几写意,唔错,唔错
      本人管理的范围:粤语tv连续剧及论坛程序维护

用心回帖,开心下载!

顶端 Posted: 2008-03-26 12:14 | 16 楼
    ThxCoolTide
    Andy-XHC
    特殊贡献奖

Quote:
    引用第14楼花無缺和尚2008-03-26 12:05发表的: 9[!,c`pw  
    唔關我事架,我D相好大張,我都发唔倒上嚟, &1%q"\VI  
    gh`m*@  
    係揾人幫手宿細架, %6 Q4yk  
    !$2Z-!  
    咁又真係几細喔。
    I8oo~2Q w  
    睇嚟我都要买翻台显微镜啦~!

顶端 Posted: 2008-03-26 12:16 | 17 楼
    milkbob
    研究生

多谢发贴的人[56]

简直就系羡慕啦。。
    命运
    顶端 Posted: 2008-03-26 12:19 | 18 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

我式下叫知己幫我放大上嚟啦!

顶端 Posted: 2008-03-26 12:21 | 19 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第4楼Josselin2008-03-26 11:22发表的: U`hY{E;  
    \W,I?Kx$  
    容セ易我D豆皮都比你睇到架!

顶端 Posted: 2008-03-26 12:24 | 20 楼
    Destiny(Lu,Jos)
    很陈℡很冠希

多谢发贴的人[923]

哇~~我视力咁好都睇唔清~~ f 2l{^E #h  
    大师~~稳高人搞搞佢啦~~ #m={yck *  
    唔好搞咁细嘅~~唔好睇咖~~ $AHQmyg<  
    系搞就搞大佢~~大啲好啊~~哈~~
    本帖最近评分记录:
  • 鲜花往往不属于赏花人而属于牛屎
    顶端 Posted: 2008-03-26 12:25 | 21 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第8楼肥牛肉2008-03-26 11:30发表的: u{L!n$D7  
    逍遙快活的和尚
    kBN+4Dr/$  
    你都好快啦,个女都就快独立咯!

顶端 Posted: 2008-03-26 12:28 | 22 楼
    灵风
    魔女ゞの傀儡ヽ

多谢发贴的人[2196]

快D搞大佢
    顶端 Posted: 2008-03-26 12:31 | 23 楼
    Josselin
    冷淡人生

Quote:
    引用第20楼花無缺和尚2008-03-26 12:24发表的: 9VbOQ{8  
    0P]E6hWgg  
    容セ易我D豆皮都比你睇到架!
    ?^N3&ukkyo  
    乜你唔想俾人睇到你个靓仔样咩 冇所谓啦....
    顶端 Posted: 2008-03-26 12:31 | 24 楼
    Josselin
    冷淡人生

Quote:
    引用第15楼721kn2008-03-26 12:09发表的: :Q@&5!]>d  
    向往中的生活。 /g4f`$a  
    ZGd!IghL  
    姐姐嘅生活应该俾和尚更加好哦
    顶端 Posted: 2008-03-26 12:34 | 25 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第21楼Destiny(Lu,Jos)2008-03-26 12:25发表的: Qg<(u?7N  
    哇~~我视力咁好都睇唔清~~ 3F<VH  
    大师~~稳高人搞搞佢啦~~ jXMyPNTK  
    唔好搞咁细嘅~~唔好睇咖~~ Ho *AAg  
    系搞就搞大佢~~大啲好啊~~哈~~
    a 7,C>%I  
    睇唔清和尚唔緊要,最緊要睇清D我姐姐Joss得啦。

顶端 Posted: 2008-03-26 12:38 | 26 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第15楼721kn2008-03-26 12:09发表的: |1>*;\o-  
    向往中的生活。 #gcF"L||  
    G-.^O,%  
    妹妹在多倫多都差唔多啦!

顶端 Posted: 2008-03-26 12:40 | 27 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第17楼andy-xhc2008-03-26 12:16发表的: ?C A,  
    F;<xnC {[  
    睇嚟我都要买翻台显微镜啦~!
    A?pbWt ~}  
    等幫主返嚟佢会幫我放大架!

顶端 Posted: 2008-03-26 12:41 | 28 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第13楼錺_錺①2008-03-26 12:02发表的: Ls] g  
    _zwG\I|Q  
    我要大张相啊````豆叮甘大`点睇窝``
    d! LE{  
    落足D眼力睇咪得啦...........

顶端 Posted: 2008-03-26 12:44 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/8 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部