«234 5 678» Pages: ( 5/8 total )
本页主题: 報答各位厚愛.........和尚全家出動啦 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

錺_錺①
ひ嗜鱼?ゞ如命
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

Quote:
引用第115楼花無缺和尚2008-03-27 12:34发表的: )ME'qA3K  
Lm"zW>v  
咁好易變肥妹仔架。食多D薺清下腸胃啦。
ry!0~ir  
!J-oGs\ u  
hz*H,E!>  
c},wW@SF2W  
睇黎到要喇```要赶系下次大聚会之前减落黎先得啊`` $3je+=ER  
FCA ]zR1  
't <hhjPqY  
J{h?=vK  
但系D肉肉真系好好味窝```
本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-03-27 13:27 | 120 楼
花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
引用第119楼錺_錺①2008-03-27 13:25发表的: yOr5kWqX  
]#t5e>o|  
甘你私底下发卑我咯`~`
mH)th7  
唔得架,和尚守信用架,又点可以呃朋友呢?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-03-27 13:32 | 121 楼
錺_錺①
ひ嗜鱼?ゞ如命
优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
引用第93楼花無缺和尚2008-03-27 10:58发表的: a-Ef$(i_  
ZK8I f?SD  
係有架,不過佢唔比我发啊!仲叫我删埋果張添!
ug. 'OR  
甘原帖有冇删啊``等我拿拿淋去及下先``

顶端 Posted: 2008-03-27 13:35 | 122 楼
錺_錺①
ひ嗜鱼?ゞ如命
优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
引用第121楼花無缺和尚2008-03-27 13:32发表的: z3>oUq{  
\QKr2|  
唔得架,和尚守信用架,又点可以呃朋友呢?
Pu7cL  
喔``原来和尚GG悟当我系朋友既``555``~~~~~~````

顶端 Posted: 2008-03-27 13:37 | 123 楼
Josselin
冷淡人生
级别: 仙人

多谢发贴的人[1649]

Quote:
引用第116楼Destiny(Lu,Jos)2008-03-27 12:43发表的: NDaM;`  
Ul?92  
又俾我发现有人偷偷讲我坏话~~ aA/.EAc7  
|L"!^Y#=D  
我都想减啊~~不过要等我只脚好翻先得咖~~ Ap [}[:U  
依家行两步都慢过人,点做运动减肥啊~~ , BCo/j  
.......
b 7%O[  
听住先啦....
用“冷漠”来保護自己免受傷害
大家眼中的世界是五颜六色,但在我眼中却是灰蒙蒙一片
顶端 Posted: 2008-03-27 13:44 | 124 楼
戰神1號
文仔
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6327]

系咩玩具来嘎?
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:

• 哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2008-03-27 19:55 | 125 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:報答各位厚愛.........和尚全家出動啦

Quote:
    引用第99楼花無缺和尚2008-03-27 11:12发表的: 3+_ .I{  
    v: Av 2y  
    多謝幫主利是。 93-UA.+g  
    swBgV,;   
    有心又点會迟噃。祝你旅途愉快啊!
    t} zffe-  
    和尚哥哥唔公平,annie就可以遲,我就唔得

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-03-27 22:13 | 126 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第120楼錺_錺①2008-03-27 13:27发表的: 2F0@M|'  
    Une,Y4{u  
    HuPw?8w=  
    [*<F   
    d%:B,bck  
    睇黎到要喇```要赶系下次大聚会之前减落黎先得啊`` B \U9F5  
    .......
    cnQ;6LtFTz  
    下次大聚会係几時呀,等我准备下都好喔。。。。。。

顶端 Posted: 2008-03-28 00:07 | 127 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第123楼錺_錺①2008-03-27 13:37发表的: ]Ek6EuaK  
    h0}= C_.^  
    喔``原来和尚GG悟当我系朋友既``555``~~~~~~````
    D# ZzhHHP  
    芳芳唔好屈我啦 一早就係朋友喇,你自己唔知嘅咩

顶端 Posted: 2008-03-28 00:10 | 128 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第125楼戰神1號2008-03-27 19:55发表的: HeV6=&#  
    系咩玩具来嘎?
    ETt7?,x@  
    咪就係果只栅板仔呀!!!平時去個湖度吹下风,钓下魚玩下啦!!

顶端 Posted: 2008-03-28 00:13 | 129 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:報答各位厚愛.........和尚全家出動啦

Quote:
    引用第126楼小加菲2008-03-27 22:13发表的: PxuE(n V[  
    ?8ZOiY(  
    和尚哥哥唔公平,annie就可以遲,我就唔得
    RKIBFP8.  
    咁佢係幫主嚟架,梗係唔同D架, v[k;R  
    c[p>*FnP  
    又點可以冇大冇細架................

顶端 Posted: 2008-03-28 00:16 | 130 楼
    jc_hwz1
    级别: 新人

多谢发贴的人[7]

楼主可能好中意钓鱼
    顶端 Posted: 2008-03-28 05:05 | 131 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:報答各位厚愛.........和尚全家出動啦

Quote:
    引用第130楼花無缺和尚2008-03-28 00:16发表的: v&7yqEm}B  
    UyFvj4SU  
    咁佢係幫主嚟架,梗係唔同D架, sJI" m'r=Z  
    -0I]Sm;$  
    又點可以冇大冇細架................
     !6` pq  
    哦…咁好啦!咁我唔講野就係啦! =d+~l  
    咁你唔駛分大細啦!
    本帖最近评分记录:

• 2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-03-28 08:09 | 132 楼
    麦克云迪
    !小猪一细只!
    级别: 高人

多谢发贴的人[142]

哇,好羡慕和尚D生活啊!!!室内装修好好,又有“游艇”,又有“卡丁车”,好正啊!!!
    本帖最近评分记录:
  • 从未与人相比,只求突破自己!
    顶端 Posted: 2008-03-28 10:03 | 133 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第127楼花無缺和尚2008-03-28 00:07发表的: GG=R!+p2  
    m=4hi( g  
    下次大聚会係几時呀,等我准备下都好喔。。。。。。
    'kBq@>  
    我都想知``~BUT```悟好甘快```悟系我会好残架``

顶端 Posted: 2008-03-28 11:19 | 134 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第128楼花無缺和尚2008-03-28 00:10发表的: c}G\F$  
    F&_b[xso7  
    芳芳唔好屈我啦 一早就係朋友喇,你自己唔知嘅咩
    khb/"VYd  
    甘你就将你D库存相相发D卑我拉`~~~ ]kir@NMv>  
    (7 O?NS  
    <hBd #J  
    好野要同朋友分享架嘛```
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-03-28 11:20 | 135 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:報答各位厚愛.........和尚全家出動啦

Quote:
    引用第132楼小加菲2008-03-28 08:09发表的: H$k2S5,,z  
    7m.>2U   
    哦…咁好啦!咁我唔講野就係啦! FT Ytf4t  
    咁你唔駛分大細啦!
    2I>`{#fV  
    咁有時都锡個細多D架..............

顶端 Posted: 2008-03-28 12:31 | 136 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第133楼麦克云迪2008-03-28 10:03发表的: !7n`-#)  
    哇,好羡慕和尚D生活啊!!!室内装修好好,又有“游艇”,又有“卡丁车”,好正啊!!!
    <AN5>:k[pM  
    比D心机進修啦,年青就係财富啊!!!

顶端 Posted: 2008-03-28 12:35 | 137 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第135楼錺_錺①2008-03-28 11:20发表的: q" u,r6ED  
    qHu\3@px  
    甘你就将你D库存相相发D卑我拉`~~~ 'DD~xCXE  
    "h:#'y$V  
    ;umbld0  
    好野要同朋友分享架嘛```
    o('6,D  
    但係我唔知你e-mail噃

顶端 Posted: 2008-03-28 12:37 | 138 楼
    語無倫次
    新生活. 新开始

多谢发贴的人[8637]

唔黎一排,原来又有甘多相睇 {2LG$x-N%  
    墙上幅油画系米和尚你吖 好英伟喔 >NZJ-:t  
    高尚的生活 奋斗的目标 Eb p=du  
    唔知要“训”到几时
    本帖最近评分记录:
    顶端 Posted: 2008-03-28 15:45 | 139 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第139楼语毛论厕2008-03-28 15:45发表的: 7w.9PNhy  
    唔黎一排,原来又有甘多相睇 $ZRvvm!f  
    墙上幅油画系米和尚你吖 好英伟喔 *#j_nNM4  
    高尚的生活 奋斗的目标 ORhvo,.u  
    唔知要“训”到几时
    !BN@cc[%  
    墙上幅油画咪就係呢間''謀人寺''住持...........武仁聖僧呀!!!

顶端 Posted: 2008-03-29 11:29 | 140 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

哇,又见到和尚屋屋,真系大噶嗜,如果我系广州有栋甘噶就好咯
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-03-29 18:08 | 141 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE
    级别: 普通人

多谢发贴的人[759]

和尚系我偶像啊,我都要努力稳钱,买间靓靓屋屋先得!
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-03-29 19:13 | 142 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第141楼tiffanykk2008-03-29 18:08发表的: pV/5w<_x?  
    哇,又见到和尚屋屋,真系大噶嗜,如果我系广州有栋甘噶就好咯
    X- `PF  
    TT姐姐!咁耐都唔见,你去咗邊呀!

顶端 Posted: 2008-03-29 23:05 | 143 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第142楼火舞灵蛇2008-03-29 19:13发表的: p%IVWeZnx  
    和尚系我偶像啊,我都要努力稳钱,买间靓靓屋屋先得!
    wQojmmQ  
    多謝蛇妹捧場啊!你有人生目標。买间更大嘅都得啦!

顶端 Posted: 2008-03-29 23:10 | 144 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:報答各位厚愛.........和尚全家出動啦

Quote:
    引用第136楼花無缺和尚2008-03-28 12:31发表的: Iy Vmz'  
    )Tw A?kj  
    咁有時都锡個細多D架..............
    /~P4<1  
    唔好令你為難啦,我知點做架啦!

顶端 Posted: 2008-03-30 08:13 | 145 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:報答各位厚愛.........和尚全家出動啦

Quote:
    引用第145楼小加菲2008-03-30 08:13发表的: A4Tjfc,rx9  
    +7j7zpw  
    唔好令你為難啦,我知點做架啦!
    fn Pej?f:  
    r(I&`kF<  
    返來我到啦....加菲菲菲菲....阿知己分曬噶啦...

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-03-30 13:08 | 146 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第138楼花無缺和尚2008-03-28 12:37发表的: :nxBM#:xu  
    )u y2,`z  
    但係我唔知你e-mail噃
    N==Y]Z$G  
    甘我PM卑个地址你下`~`

顶端 Posted: 2008-03-30 15:32 | 147 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

Quote:
    引用第143楼花無缺和尚2008-03-29 23:05发表的: 0[7tJbN  
    Us4#O&  
    TT姐姐!咁耐都唔见,你去咗邊呀!
    8GT4U5c ;  
    e{}vT$-  
    P@8S|#LpZ  
    #>O+!IH   
    要落心机稳食吖,细佬,一唔系点买到间你甘噶屋屋呢
    顶端 Posted: 2008-03-30 19:58 | 148 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:報答各位厚愛.........和尚全家出動啦

Quote:
    引用第146楼琳γ^ō^γ琳2008-03-30 13:08发表的: ^d!I{ y#  
    ; nYR~~  
    <E\vc6n  
    返來我到啦....加菲菲菲菲....阿知己分曬噶啦...
    h:{^&d a  
    咩叫做返黎你度呀!?我幾時屬於你架

顶端 Posted: 2008-03-30 23:27 | 149 楼
    «234 5 678» Pages: ( 5/8 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部