本页主题: 你地係咪1個成日呷醋的人? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

你地係咪1個成日呷醋的人?

我覺得唔太過份就行了 *wj5(B<y  
ZI c.MNq  
我唔抗拒男/女友跟男/女仔去街 /OzoeI t  
~"#HHaBO#  
但唔好欺騙我就行了 Cp" 7R &s  
->{-yh]j v  
我覺得呢個世界總不能只圍繞著我1個男/女仔走吧... O .ce= E  
4}v|^_x-i  
點都會遇到其他男/女仔呢... T-6<qh  
C` ky=  
你地又係咪1個成日呷醋的人呢? ceJi|`F  
[i ~qVn2vT  
一條溝唔到女嘅可憐蟲小7仔敬上
本帖最近评分记录:
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由: 我絕對系個容易呷醋的MAN來~but好少講出來,也怕惹麻煩
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-04-24 15:51 | [楼 主]
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

我自己頂一下先. d0El2Ct8  
    8Fn\ycX#"l  
    我好耐冇拍拖了...覺得自己算係成日呷醋嘅人!! M0V<Ay\%O  
    果時可能重係細路/唔識諗/太過緊張女朋友!! tsXKhS;/w  
    成日問場問短咁...重知就衰衰咁囉,可能係對自己冇信心啩!!! 7J'%;sH  
    0At0`Q#  
    宜家諗番起自己都反感呀!! o) )` "^  
    原來鍾意一個人...俞想永久就俞雖要互相信任同空間, }EK{UM9y  
    只要溝通到就能夠輸出對佢無限嘅関心同重視... f ULt4  
    instead of 討厭嘅成日呷醋with問場問短!! <c+.%ka  
    DT-VxF6 h  
    一條溝唔到女嘅可憐蟲小7仔敬上
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-04-24 16:02 | 1 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

麻甩佬個個都係咁噶啦, ?ZF):}r vZ  
    其實所有雄性動物都係咁. Q,U0xGGz  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-04-24 19:46 | 2 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第2楼肥牛肉2008-04-24 19:46发表的: nY'V,v[F  
    麻甩佬個個都係咁噶啦, : |'(T[~L  
    其實所有雄性動物都係咁. (r|m&/  
    sJ6.3= c  
    咁又係...鍾意緊係mark實d架啦
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-04-24 20:03 | 3 楼
    Mao毛毛Mao
    他妻負我
    级别: 仙人

多谢发贴的人[642]

其實占有欲強都唔係罪...重要在表達方式自己要把握好就得了....
    招婚....
    顶端 Posted: 2008-04-24 22:12 | 4 楼
    djms
    小明

多谢发贴的人[3262]

孤独的人无醋呷
    努力加油,永不言敗,壹要努力,貳要努力,叁.    肆.   伍都係要努力!!!
    顶端 Posted: 2008-04-29 03:55 | 5 楼
    西瓜刨
    嘘,低调D...

多谢发贴的人[6316]

我应该唔系
    2007年7月水区优秀会员勋章
    第四届情感活动亲情篇勋章
    2007年11月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年11月美食版区优秀会员勋章
    2007年12月社会纵横版区优秀会员勋章
    2007年12月美食版区优秀会员勋章
    顶端 Posted: 2008-04-30 09:45 | 6 楼
    jockykwok
    级别: 新人

多谢发贴的人[19]

我应该唔系~
    顶端 Posted: 2008-05-06 18:44 | 7 楼
    wincezhong

多谢发贴的人[109]

讲系甘讲!但有几个人真正可以做到??
    顶端 Posted: 2008-05-06 19:39 | 8 楼
    哥哥
    没有脚的雀仔

多谢发贴的人[11076]

yes........i do~~~
    你知不知道有一种鸟没有脚的?他的一生只能在天上飞来飞去,飞累了就在风里睡觉,一辈子只能落地一次,那就是他死的时候。
    顶端 Posted: 2008-05-11 03:36 | 9 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷
    级别: 圣人

多谢发贴的人[646]

会呷醋,但吾会抗拒女朋友同其他男仔出去..只要吾好舍底就的啦
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-05-11 04:51 | 10 楼
    yi^Ng^

多谢发贴的人[33]

我直情系一个醋罐...
    顶端 Posted: 2008-05-11 15:41 | 11 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

我五系, qSP &Fi  
    r^5%0_F]  
    我五介意好多野,, bTJ<8q  
    但系D女卑我嘅感觉,距好在乎~

.....................
    顶端 Posted: 2008-05-11 16:12 | 12 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式