本页主题: 如果落大雨咁啱又无带遮``,咁你............. - 你会第一时间谂起边个? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

ThxCoolTide
Andy-XHC
特殊贡献奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[5161]

如果落大雨咁啱又无带遮``,咁你............. - 你会第一时间谂起边个?

如题:如果落大雨咁啱又无带遮``,咁你.............你会第一时间谂起边个?

【講狞·蟑】出品,必定無品~!

迎亚运阻街扑街扰民铺张浪费贪污腐败洗钱政绩面子民怨工程。
提倡低碳生活:“官,钻石级别石墨享受 VS 民,无碳用。”

俗語話:靚仔無本心~!所以,我份人好專一噶~!
俗語又話:男人唔壞,女人唔愛~!所以,我都無人愛~!
顶端 Posted: 2008-05-09 22:47 | [楼 主]
〖阿良¤囝〗
黄大少爷
级别: 圣人

多谢发贴的人[646]

Re:如果落大雨咁啱又无带遮``,咁你.............

阿妈......我淋到~
∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
顶端 Posted: 2008-05-09 23:39 | 1 楼
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

Re:如果落大雨咁啱又无带遮``,咁你.............

落雨我咩人都霖唔到。不過有D朋友會霖起女朋友
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2008-05-10 00:31 | 2 楼
gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

我會諗起句粗口...不過唔會講出嚟!! {3jm%ex  
因為遮都无带咯,段估都唔會带左避雷針啩!!
「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
顶端 Posted: 2008-05-10 05:58 | 3 楼
Mao毛毛Mao
他妻負我
级别: 仙人

多谢发贴的人[642]

..........額...應該唔會諗起邊個...淨係【www.canton8.com不良信息过滤】幾句算了
招婚....
顶端 Posted: 2008-05-10 10:58 | 4 楼
肥牛肉
信望愛
级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

咁要睇下當時有幾大乳喇.
I see,I go,I conquer.
顶端 Posted: 2008-05-10 15:51 | 5 楼
芝麻糊
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

边个有遮系左近既,我就会捻起边个
本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
顶端 Posted: 2008-05-10 18:50 | 6 楼
Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

丑丑... uvK%d\d  
  立刻打电话叫佢送来....

顶端 Posted: 2008-05-10 19:03 | 7 楼
〖阿良¤囝〗
黄大少爷

多谢发贴的人[646]

Re:Re:如果落大雨咁啱又无带遮``,咁你.............

Quote:
引用第5楼肥牛肉2008-05-10 15:51发表的: #p9z#kin  
咁要睇下當時有幾大乳喇.
AZ Lt'9UD  
2W-NCE%K)T  
gS o(PW)  
哗....好大乳啊....大乳..
∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
顶端 Posted: 2008-05-10 19:38 | 8 楼
新月Moon

多谢发贴的人[390]

谂到他系我身边...就算无遮,都无所谓!最少,他可以陪我倾计,最少,系讨厌的雨中,有他陪伴!
顶端 Posted: 2008-05-13 23:39 | 9 楼
荷b仔
≮魚蛋幫≯快刀手

多谢发贴的人[779]

我只会谂点样可以快D翻屋企
你的世界 我曾经路过
顶端 Posted: 2008-05-17 22:22 | 10 楼
marke1979
壹劍傾城

多谢发贴的人[6330]

买翻把啰
顶端 Posted: 2008-05-17 23:04 | 11 楼
benqjay
♂獨佔芳伈♀

多谢发贴的人[48]

没得谂...
顶端 Posted: 2008-05-18 11:56 | 12 楼
shadow1122
级别: 新人

多谢发贴的人[15]

落雨關我咩野事者,冇傘就淋水咯。。哈
顶端 Posted: 2008-05-19 12:13 | 13 楼
方丈
Alex

多谢发贴的人[187]

唔知喔,無唸過。。。。
Tī? ɡ LOVE ME__非你莫属
顶端 Posted: 2008-05-19 15:22 | 14 楼
smooth
attitude

多谢发贴的人[130]

啉起我将把遮摆系边.... 因乜树5记得带!?!?!
树起你的中指 表达你心中的不满
顶端 Posted: 2008-05-28 21:25 | 15 楼
zjhaihua
蓝调粤语CEO

多谢发贴的人[1]

卖遮佬~
顶端 Posted: 2008-05-29 14:28 | 16 楼
文娟

多谢发贴的人[0]

我会谂起“他”,吾知“他”有无遮呢,有无淋湿个身呀!
顶端 Posted: 2008-05-29 21:56 | 17 楼
心褂褂ing.
小濺人

多谢发贴的人[41]

喺囖..譕带遮就譕识噶人喺隔离..淋下雨都唔错..特别喺譕乜mood噶时候.几soft
顶端 Posted: 2008-05-30 13:41 | 18 楼
︴蚊蚊﹏☆

多谢发贴的人[788]

我會惗起有冇嚟E媽~因為悟可以淋濕自己~

顶端 Posted: 2008-05-30 13:50 | 19 楼
db7
︶ō︶暉
级别: 高人

多谢发贴的人[360]

我會諗起我自己點解唔帶遮~
顶端 Posted: 2008-05-30 19:46 | 20 楼
vison06

多谢发贴的人[1]

我会想佢打个电话黎好紧张咁问候下我,有无淋亲,感觉好温暖,好幸福
顶端 Posted: 2008-06-06 22:28 | 21 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式