本页主题: 5月7號 去佐睇圣火系廣州嘎傳遞···超多 人 阿 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

⒈鈊╃⒈噫
聰少
级别: 神人

多谢发贴的人[635]

5月7號 去佐睇圣火系廣州嘎傳遞···超多 人 阿

5月7號系奧運會圣火系廣州嘎傳遞,,同佐朋友去睇··· `euk&]/^.)  
bt C.EmX  
:X`Bc"  
點知 ···如以下圖片····· xCd9b:jG  
;rj=hc  

I\0mmdi73  

Us ]Uy|j  

GMZj@q  

QcQ:hHF  

本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: R u ready...??^^
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由:
  • 你可能因為某個理由而傷心難過         但你卻能找個理由讓自己快樂

BLOG:http://congtou010578531.blog.163.com

DIAN 联:15989233007

Q:344472860
    顶端 Posted: 2008-05-09 23:57 | [楼 主]
    ⒈鈊╃⒈噫
    聰少

多谢发贴的人[635]

剪佐個超卜嘎发 `18G 5R  
    j,~h:MT  
    當換下個形象羅 %l>^q`p  
    ^P[-HA|  
     8NLk`/  
    同人地去追圣火,俾人逼到死死芐···8過都 系值得嘎 5n_<)Ycj  
    noacnQ_I$  
    JLjx4B\  
    申請+多D分..得5得阿 ···· zEu* q7  
    =KX:&GU  
    [j5L}e!T  
    果日真系逼得好辛苦阿····
    你可能因為某個理由而傷心難過         但你卻能找個理由讓自己快樂

BLOG:http://congtou010578531.blog.163.com

顶端 Posted: 2008-05-10 00:02 | 1 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

哈哈,,,系网上睇得啦。。甘多人逼去睇唔知为乜
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-05-10 00:10 | 2 楼
    caicai
    小P菜
    级别: 普通人

多谢发贴的人[55]

我都去睇左啦``` H1+G:TM  
    顶端 Posted: 2008-05-10 00:14 | 3 楼
    caicai
    小P菜

多谢发贴的人[55]

QQ唔比偷链```发多次自恋照,嘿嘿```
    [ 此贴被caicai在2008-05-14 01:47重新编辑 ]
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 你本人嗎??
  • 顶端 Posted: 2008-05-10 00:24 | 4 楼
    ⒈鈊╃⒈噫
    聰少

多谢发贴的人[635]

去到都逼死 啊`````行都行5 郁 ``
    你可能因為某個理由而傷心難過         但你卻能找個理由讓自己快樂

顶端 Posted: 2008-05-10 09:09 | 5 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

我都系个度好似。。。
    顶端 Posted: 2008-05-10 09:34 | 6 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

好恐 × 怖噶经历,差啲未搞出人命
    顶端 Posted: 2008-05-10 09:34 | 7 楼
    密桃
    级别: 新人

多谢发贴的人[0]

你们都好热爱啊! +<(N]w*  
    等传到我这个城市,我也想去看!
    顶端 Posted: 2008-05-10 10:07 | 8 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

好多人睇天河路段波~唔知系未最後一個點。
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2008-05-10 10:24 | 9 楼
    joe196958

多谢发贴的人[87]

差啲比人踩死。。。。。。。。。
    顶端 Posted: 2008-05-10 14:09 | 10 楼
    MC

多谢发贴的人[177]

多人就肯定咖啦。
    顶端 Posted: 2008-05-13 12:53 | 11 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

Quote:
    引用第9楼bennypower2008-05-10 10:24发表的: va 7I_J   
    好多人睇天河路段波~唔知系未最後一個點。
    4 ;ybQ  
    最后系体育中心啊

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2008-05-13 20:23 | 12 楼
    偷睡漏税
    级别: 新人

多谢发贴的人[0]

全力支持去现场睇嘅人,呢D事关国家荣誉的事,都系现场先有气氛的, IC"lsNq52  
    个阿SIR走埋来同我地讲,有咩好睇吖,番埋去一D啦..跟手就比人闹:阿SIR,可能你都死果日都未有得睇第二次啊,抓紧机会啦,来得到现场唔容易的啊,服左巨,不过都系的确对的
    顶端 Posted: 2008-05-15 01:02 | 13 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部