« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 過去.現在與將來 - 不好意思.我只能明說了. 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

琳γ^ō^γ琳
一次一次一次
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4500]

過去.現在與將來 - 不好意思.我只能明說了.

做人難 難做人. PEBFN  
~+#--BhV  
現實生活中每每要面對千面百孔的人.有時候真的麻木了. ,w%oSlOu  
S/-7Zo&w+  
究竟自己要的是什麽.對他人能給予什麽.自己能做什麽..很多時候都迷糊了. aE BP9RX}z  
kP)o=\|W{z  
在不影響別人的情況下.盡可能可以做到別人開心時.自己也不太難過.原來很難. ~RXpz-Ye  
B Z?W>'B%$  
難就難在.做的同時.所有事都是吃力不討好的. e_=pspnZ  
Uk:.2%S2  
不想去傷害別人.而最終卻是麻煩自己. @LKG\zYBu  
_g 4 /%  
過去.看著他.默然不識離去.現在.看著他.深知往事隨風去.將來.看著他.毅然展望將來去 jAK{<7v4U  
VK'T[5e  
無論過去現在或是將來.總有一個人是在你的生命中具有很重要的位置的. ,%h!%nz!  
R9l7CJM@  
朋友們,你們找到這重要的人了嗎?能和你一起成長..能改變你一生的人了嗎? + |qfgi  
h_~|O [5|)  
R*@[P g*  
zw: C*sY  
F4rKFMr  
sdf%  
dPx<Dz;  
ps:朋友.很抱歉.那人你將永遠不能代替. DAnb.0  
  朋友永遠只能是朋友.不可能有別的.原諒我只能白說了.對不起.
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: bennypower | 理由: 原創文章

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-05-22 16:52 | [楼 主]
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

也许過去有一天我会记住某些人某些事 }Vu\(~  
    現在是也会忘记某些人某些事 (eCFWmO  
    將來一切都是未知的

顶端 Posted: 2008-05-22 20:57 | 1 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第1楼mc.大儍儍2008-05-22 20:57发表的: !\[+99F#  
    也许過去有一天我会记住某些人某些事 O gmO&c E  
    現在是也会忘记某些人某些事 gJ2 H=#M  
    將來一切都是未知的
    uQ LlA&I"  
    +w| 9x.&W  
    如从来没有他 埋藏着当天心痛 情绪一早真空 能忘掉结局也相同

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-05-22 21:34 | 2 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Re:過去.現在與將來

過去……每個人有,每個人要等待既人、有回憶既事、與及放不下既事! i%(yk#=V  
    現在……要面對現實,面對將來,要放下既始終要放下,應忘記既始終要忘記!有D野係你 (b/d0HC ND  
        既,沒法逃避都係你既,唔係你既,點強求都無辦法可以得到既! 6i@ub%qq  
    將來……有好多野係未知知數,所以無得講,只可以講,要行每一步路前,要想清楚,之後     記住條路點難行都好,千奇唔好後悔,唔好怨天怨地,要勇敢地去面對! !awh*Xj6  
    {ctwo X[;  

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-05-23 10:54 | 3 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Re:Re:過去.現在與將來

Quote:
    引用第3楼小加菲2008-05-23 10:54发表的: oXc/#{NC  
    過去……每個人有,每個人要等待既人、有回憶既事、與及放不下既事! cqQRU  
    現在……要面對現實,面對將來,要放下既始終要放下,應忘記既始終要忘記!有D野係你 'XfgBJF=  
        既,沒法逃避都係你既,唔係你既,點強求都無辦法可以得到既! (-(*XNC  
    將來……有好多野係未知知數,所以無得講,只可以講,要行每一步路前,要想清楚,之後     記住條路點難行都好,千奇唔好後悔,唔好怨天怨地,要勇敢地去面對! t!l%/$-  
    0M!0JJy#*  
    .......
    n85r^W  
    好長啵.....第一次見哇...

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-05-23 10:57 | 4 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:過去.現在與將來

Quote:
    引用第4楼琳γ^ō^γ琳2008-05-23 10:57发表的: `` -k{C#F  
    G ]lvHD  
    好長啵.....第一次見哇...
    ^gm>!-Gx  
    你地睇得明就得啦!

顶端 Posted: 2008-05-23 11:23 | 5 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

唉…比人笑,下次都係唔寫啦!

顶端 Posted: 2008-05-23 11:24 | 6 楼
    lijingyu
    级别: 新人

多谢发贴的人[0]

有啲道理喔!!!仲係有啲唔係好明,可能未有遇到咁嘅人嘎!!!???
    顶端 Posted: 2008-05-23 12:51 | 7 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

那个人或者在以前现在分别出现左好多次, +U=KXv  
    有D珍惜过,有D错失过,但都不能拥有到永远, ER2V*,n@  
    或者最适合自己的那个人已经出现左,但由于各种原因吾可以再系一起了, I9,8HtnA  
    而将来要面对的那一个,就不要过分期望会比“适合自己而又出现左的那个人”去比较了... _Ff".t<"  
    因为会越比越低了。。。。
    顶端 Posted: 2008-05-23 13:41 | 8 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第8楼长腿叔叔2008-05-23 13:41发表的: _Ua PwJ  
    那个人或者在以前现在分别出现左好多次, LiF.w:}  
    有D珍惜过,有D错失过,但都不能拥有到永远, $4: ~* IQ  
    或者最适合自己的那个人已经出现左,但由于各种原因吾可以再系一起了, ?9qAe  
    而将来要面对的那一个,就不要过分期望会比“适合自己而又出现左的那个人”去比较了... |/t K-c6J  
    因为会越比越低了。。。。
    %WmZ ]@M  
    6iyt2q kh  
    或許這世上我們遇到最多的就是遺憾.. xNx`J@xt$  
    <@%ma2  
    所以..活在今天..珍惜現有..不要把現在在身邊的失去.. CCy .  
    /:^tc/5U ]  
    h4hd<,  
    ![j(o!6&  
    叔叔你好犀利吖...又一手好字啊..

顶端 Posted: 2008-05-23 13:58 | 9 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第6楼小加菲2008-05-23 11:24发表的: $F<%Jl7_Z  
    唉…比人笑,下次都係唔寫啦!
    mJ/^BT]  
    邊個咁大膽笑你吖...

顶端 Posted: 2008-05-23 13:59 | 10 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第7楼lijingyu2008-05-23 12:51发表的: f;&` 9s| 1  
    有啲道理喔!!!仲係有啲唔係好明,可能未有遇到咁嘅人嘎!!!???
    ?]759,Q3L  
    dVij <! Lu  
    懂感恩..珍惜身邊人...

顶端 Posted: 2008-05-23 13:59 | 11 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第10楼琳γ^ō^γ琳2008-05-23 13:59发表的: ubiQ8Bx  
    %g2/ o^c*  
    邊個咁大膽笑你吖...
    &\CJg'D:m  
    唉…算啦!果個好惡架!我唔敢講

顶端 Posted: 2008-05-23 14:14 | 12 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

路逢险处难回避 事到头来不自由 DctX9U(  
    }.fZy&_  
    知己邊個蝦你先!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-05-23 14:42 | 13 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第13楼花無缺和尚2008-05-23 14:42发表的: JO<gN= [  
    路逢险处难回避 事到头来不自由 0{U]STj  
    42b=z//;  
    知己邊個蝦你先!
    H`+]dXLB  
    有你係樹..無..邊有人蝦我呢..

顶端 Posted: 2008-05-23 15:23 | 14 楼
    tsm2000
    级别: 新人

多谢发贴的人[4]

本帖最近评分记录:
  • 银纸:-10 | 操作人: bennypower | 理由: 惡意灌水
  • 顶端 Posted: 2008-05-23 18:33 | 15 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第15楼tsm20002008-05-23 18:33发表的: {_k!!p6  
    C7fi 1~  
    ;|2;kvf"w  
    呢位同學仔..咁樣得個表情會被扣惡意灌水噶哇..快D改返去啦..

顶端 Posted: 2008-05-23 22:40 | 16 楼
    jerry
    级别: 普通人

多谢发贴的人[1600]

貌似琳琳有人追又忘记唔到过去咁喔
    冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2008-05-23 22:44 | 17 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第17楼jerry2008-05-23 22:44发表的: o4I!VK(C#s  
    $0`$)(Y  
    uK&wS#uY  
    幻覺來噶啫... 9|kEq>d  
    p6eDd" Y  
    jerry哥哥..你幾時介紹D靚仔來追我啊...?!!!

顶端 Posted: 2008-05-23 23:36 | 18 楼
    jerry

Quote:
    引用第18楼琳γ^ō^γ琳2008-05-23 23:36发表的: i\R\bv[9  
    D(ntV R  
    Bw/H'Y  
    幻覺來噶啫... #?|1~ HC  
    @aPu}Hi  
    jerry哥哥..你幾時介紹D靚仔來追我啊...?!!!
    Vi -!E  
    我介绍自己得唔得呀
    冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2008-05-23 23:37 | 19 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Re:Re:Re:Re:過去.現在與將來

Quote:
    引用第19楼jerry2008-05-23 23:37发表的: ^A$XXH '  
    zSvHvs  
    我介绍自己得唔得呀
    DdZ_2B2  
    ^0?cyv\>LA  
    好吖...不過jerry哥哥咁好文采...好無安全感啫...我D細路女來噶扎..

顶端 Posted: 2008-05-23 23:45 | 20 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

過去同現在都係衰衰咁...希望將來會好d,快d比我遇到最後一個女朋友啦
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-05-24 07:18 | 21 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第14楼琳γ^ō^γ琳2008-05-23 15:23发表的: 7027@M?A?  
    n& &U9sf?  
    有你係樹..無..邊有人蝦我呢..
    [4yQbqe;  
    但係我又唔在你身邊呢? :@'0)7  
    4T\/wyq0  
    梗係好多狂蜂浪蝶係你身邊車車轉啦..........

顶端 Posted: 2008-05-24 11:15 | 22 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第17楼jerry2008-05-23 22:44发表的: o fv 1G=P  
    ()JDjzQT  
    我知己梗多人追啦............jerry你都可以架!

顶端 Posted: 2008-05-24 11:18 | 23 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第21楼gy77gy772008-05-24 07:18发表的: =LA@E&,j  
    過去同現在都係衰衰咁...希望將來會好d,快d比我遇到最後一個女朋友啦
     p$v +L  
    j)*nE./3  
    估唔到7仔..同我同一命運.. 坎坷..  I ^92b  
    X.|0E87  
    我都系度等緊哇.. 7?#32B Gr  
    I/|n ma/ $  
    你唔系有你女神了咩

顶端 Posted: 2008-05-24 11:48 | 24 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Re:Re:Re:Re:過去.現在與將來

Quote:
    引用第22楼花無缺和尚2008-05-24 11:15发表的: rg.if"o  
    P#PQ4uK \  
    但係我又唔在你身邊呢? L;`t%1  
    X.<R['U&\  
    梗係好多狂蜂浪蝶係你身邊車車轉啦..........
    Y1IlH8+0  
    XvY- C  
    邊樹...邊樹有狂蜂... 吸血..咬我既蚊蚊就有

顶端 Posted: 2008-05-24 11:50 | 25 楼
    jerry

Re:Re:Re:Re:Re:過去.現在與將來

Quote:
    引用第20楼琳γ^ō^γ琳2008-05-23 23:45发表的: / jD'o>  
    4aC#Cv:0  
    ): 6d_g{2  
    好吖...不過jerry哥哥咁好文采...好無安全感啫...我D細路女來噶扎..
    .EO1{2=  
    我拍马都追唔上你知己啦,咁你系咪觉得佢好无安全感呀
    冷眼旁观,静心思考
    顶端 Posted: 2008-05-24 12:02 | 26 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

1,2,3,4,5,6,7..我的姑娘在哪里
    [ 此贴被长腿叔叔在2008-05-24 12:27重新编辑 ]
    顶端 Posted: 2008-05-24 12:07 | 27 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:過去.現在與將來

Quote:
    引用第25楼琳γ^ō^γ琳2008-05-24 11:50发表的: ]G:xTv8  
    cF6|IlhO  
    =R05H2hs  
    邊樹...邊樹有狂蜂... 吸血..咬我既蚊蚊就有
    amRtFrc|  
    如果出現你就要好好及及先喇...........

顶端 Posted: 2008-05-24 12:21 | 28 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:過去.現在與將來

Quote:
    引用第26楼jerry2008-05-24 12:02发表的: b|NEU-oy  
    ^N]*Zf~N?  
    我拍马都追唔上你知己啦,咁你系咪觉得佢好无安全感呀
    {'1,JwSmb  
    我知己就係太了解我咯,所以佢先覺得絕對安全呀!

顶端 Posted: 2008-05-24 12:24 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式