本页主题: 真唔明女人咩心态 - 有无人做明灯指点下阿 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

v6hacker
爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

真唔明女人咩心态 - 有无人做明灯指点下阿

唉,帮我分析下佢系咩心态啦。。。。。 <(`dU&&%"}  
  今日我约佢出来行街食饭,佢话唔出,叫我约其他女生。我话只想约你。佢又转话题。。到最后佢始终系唔出。 %!%3jo0t  
  平时我同佢一般QQ或短信联系嘅,见到面时又倾得好开心。送礼物比佢,佢又开心接受,之后仲送返一个钱包比我。。。我好多时候借机约佢,虽然佢唔系次次应承我,但系出来嘅话,我同佢又会玩得好开心,而且都比我送佢返宿舍。。。 G U~?S'{  
  佢系我师妹,同一间大学咖。谂唔明,佢系真唔知还系假唔知我对佢有Feel。。佢究竟对我有无好感呀。烦死人啦。。。。
爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
顶端 Posted: 2008-07-05 18:28 | [楼 主]
錺_錺①
ひ嗜鱼?ゞ如命
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

Re:Re:真唔明女人咩心态

Quote:
引用第12楼Mc.大醜醜2008-07-06 01:36发表的: X8ev uN  
你可以借机拖下距手仔先咖....五反抗嘅话就掂喇~~~
w eT33O"!1  
HyiuU`  
VD,F?L!  
MC果然经验丰富博~~` T73oW/.0X?  
L4zSro:Si  
?#qA>:2,  
BUT话你知~``家阵肯卑男仔拖手仔只代表悟讨厌你呢个人咋哇```不过``甘都系有好感先会愿意卑你既~~`` =9\=5_V  
jHT4I>\  
@@*->  
去马拉```悟系估估下``伤心又伤身哇```
[ 此贴被錺_錺①在2008-07-07 12:20重新编辑 ]
本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-07-07 11:46 | 1 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 恋爱方程式