本页主题: 有个建议..请入.. 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

laob
级别: 新人

多谢发贴的人[3]

有个建议..请入..

由於我係大陸ga. >_< 1$Jria5n  
所以有d link我down唔到. C4Tn  
唔知可唔可以換d大陸都可以Down既Link咧..?? RB\0o,mw4  
x]1G u  
嘿嘿。如有建議錯誤。請見諒。
顶端 Posted: 2008-07-06 02:27 | [楼 主]
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

呢個論壇都係大陸~你有咩link down唔到?
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2008-07-06 07:08 | 1 楼
laob
级别: 新人

多谢发贴的人[3]

http://www.canton8.com/forum/read.php?tid=197470 ;kD UQw  
/hN;\Z[@  
你好..就係呢個貼啦.. fI v?HD:j  
d link on唔到... <N{wFvF  
哎.
顶端 Posted: 2008-07-07 23:05 | 2 楼
bennypower
齐来力撑粤语
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

版主使用的係網盤,這個不關論壇BBS事,關乎個人網絡營運商問題。你可以直接PM發帖的版主進行詢問.
本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
顶端 Posted: 2008-07-08 09:09 | 3 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 【BUG报告】【投诉】【建议】【申请开版】【申请友链】

Total 0.012163(s) query 6, Time now is:05-23 01:30, Gzip enabled 粤ICP备06028238号