本页主题: 各位F~,各位高手,我部6300嘅QQ出咗问题,郁闷咗好耐... 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

honeyhuang
Honey锋
级别: 普通人

多谢发贴的人[167]

各位F~,各位高手,我部6300嘅QQ出咗问题,郁闷咗好耐...

+2K:qvzZ  
唔知究竟係咩回事,最近用手机上QQ嘅官网下咗个手机QQ2008祈福版,用咗几个星期觉得唔错,但係呢几日一直登陆唔到,剩係显示“连接服务器”,n分钟之后就显示“由于网络信号不好或服务器繁忙,连接失败。建议您检查手机网络和java连接设置,重新启动手机后再登陆QQ。错误ID10”。 $we]91(: :  
{/X4(;~0  
4q'B<7{Q  
但係我用6300自带嘅浏览器上网同UCWEB6.0上网一切都正常,后来我尝试将QQ删咗之后重新去官网下载,第一次登陆成功,但係退出软件之后仲係登陆唔到,出现上述嘅状况,搞唔明,究竟边度出咗问题? /,MJq#@K  
B|C/ Rk6?  
我个QQ软件係放係储存卡嘅一个文件夹里面,个文件夹都放住啲常用软件,具体有飞信、金山词霸、BlueBuddy、Colorful Lamp、Nokia-TXT、pop音乐、UCWEB6、XploreME。係唔係同文件夹里面嘅软件不兼容?
三十个字节要点填满佢呢...
顶端 Posted: 2008-07-07 21:05 | [楼 主]
无忌
级别: 新人

多谢发贴的人[6]

帮唔倒你
顶端 Posted: 2008-07-08 21:54 | 1 楼
beinto
级别: 新人

多谢发贴的人[56]

我个QQ都系同其他软件一齐摆既,部机都同你一起,6300,不过冇出现你既情况啵
顶端 Posted: 2008-07-08 22:03 | 2 楼
帖子浏览记录 版块浏览记录
蓝调粤语 » 手机相关