« 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
本页主题: 左擁右抱 - 新一輯賣人仔 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

琳γ^ō^γ琳
一次一次一次
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4500]

左擁右抱 - 新一輯賣人仔

左擁右抱既...呢位就系我哋謀人寺既主持...武仁聖憎了.. #WEq-0L   
`vEqj v  
各位男士們...如果你哋都想左擁右抱...就要跟我知己學下野啦... SsRVd^=;x  
4<Kgmy  
本帖最近评分记录:
  • 银纸:38 | 操作人: bennypower | 理由: 厲害厲害
  • 银纸:10 | 操作人: kerobee | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Mao毛毛Mao | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Mao毛毛Mao | 理由:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 完全係幸福嘅代言人~~^^
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-12 02:08 | [楼 主]
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

Re:左擁右抱

n.XT-X^  
    k(T/yd rw  
    第一张~~和尚叔叔很无奈呢...

.....................
    顶端 Posted: 2008-07-12 02:57 | 1 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

偶像呀!!! :c c#e&BO  
    b8>r UGA{  
    小7仔都有得左擁右抱{} s$m cIMqs  
    中間嗰只公仔咪我囉
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-07-12 03:26 | 2 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

我都覺,武仁聖憎好無奈。 F?TAyD*  
    不過正曬。 e;!si>N  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-07-12 05:57 | 3 楼
    戰神1號
    文仔

多谢发贴的人[6327]

果然好无人性吖!

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2008-07-12 07:29 | 4 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

果然靓相`~~~`` 和尚GG笑到见牙悟见眼甘葛款就知有几正拉~`` ME又要左拥右抱````
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-07-12 08:29 | 5 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

點解次次被出賣都有我份嘅...........真冇人性咯 0h=NbLr|S-  
    ^h\& l{e  
    不過,最緊要大家開心啫。 jkTC/9AE|  
    /vO8s??  
    知己,我地D床照就咪公開呀!!!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:28 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 肖像費~^^

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-07-12 10:42 | 6 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第6楼花無缺和尚2008-07-12 10:42发表的: *{y({J  
    點解次次被出賣都有我份嘅...........真冇人性咯 zD^*->`p  
    )O+Vft&#  
    不過,最緊要大家開心啫。 _\&v A5-  
    <8)cr0~zy>  
    VN3 [B eH  
    hufpky[&8  
    放心啦..知己...我都無床上照...全部都唔系我手.... JsP<etX  
    KpX1GrIn3  
    我最多都系得艷照啫...  

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-12 10:48 | 7 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第7楼琳γ^ō^γ琳2008-07-12 10:48发表的: B@j2^Dr~!  
    Y6 <.]H  
    O2qy[]km  
    放心啦..知己...我都無床上照...全部都唔系我手.... -xXdT$Xd  
    KPjC<9sby  
    我最多都系得艷照啫...  
    k*4!rWr0r&  
    我雖然人返到usa,但個心都好似同埋你地一齊咁,又好可惜冇咁多時間帶你地香港周圍玩,希望下次再有机會啦!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2008-07-12 10:55 | 8 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第8楼花無缺和尚2008-07-12 10:55 AM发表的: |%oI,d=ycv  
    ^[&,MQU{7  
    我雖然人返到usa,但個心都好似同埋你地一齊咁,又好可惜冇咁多時間帶你地香港周圍玩,希望下次再有机會啦!
    R`J .vMT  
    Q@1SqK#-DQ  
    預埋我呀~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-07-12 11:11 | 9 楼
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第8楼花無缺和尚2008-07-12 10:55发表的: gA`QV''/:  
    Gr>CdB>~+  
    +cbF$,M4  
    和尚你从今日开始成为我偶像拉喵~ /ykc`E?f  
    偶像你好型啊喵~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2008-07-12 11:11 | 10 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第9楼幸福瞬間2008-07-12 11:11发表的: MsBm0r`a  
    ;l1.jQh  
    >28l9U  
    預埋我呀~~
    N:CQ$7T{ j  
    又點會少得你份呢!好無奈你都冇時間同我地一齊,我地一家人嚟架。

顶端 Posted: 2008-07-12 11:16 | 11 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第5楼錺_錺①2008-07-12 08:29发表的: I`*5z;Q!%@  
    果然靓相`~~~`` 和尚GG笑到见牙悟见眼甘葛款就知有几正拉~`` ME又要左拥右抱````
    tjwn FqI  
    記得我都有同芳仔嘅相噃,唔知係咪在你手中呢?

顶端 Posted: 2008-07-12 11:21 | 12 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:左拥右抱

Quote:
    引用第12楼花无缺和尚2008-07-12 11:21发表的: ;Z"MO@9:  
    qqe"hruFJ  
    记得我都有同芳仔嘅相噃,唔知系咪在你手中呢?
    ]7cciob  
    你地二个既合照系我度! R;pW,]}g,  
    xjiV9{w  
    得闲罗黎卖先

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-07-12 11:34 | 13 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:左拥右抱

Quote:
    引用第13楼小加菲2008-07-12 11:34发表的: h6?^rS8U  
    ~EY)c~ H  
    你地二个既合照系我度! ed/B.SY  
    hBX.GFnw  
    得闲罗黎卖先
    Z2m^yRQ(  
    我好值錢咩,個個都賣我嘅,都唔爭在你啦!

顶端 Posted: 2008-07-12 12:12 | 14 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

和尚真系幸福拉 @H$am  
    吾知几时到我有机会左拥右抱呢
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-07-12 13:56 | 15 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第15楼长腿叔叔2008-07-12 13:56发表的: Th%w-19,8  
    和尚真系幸福拉 XU}i<5  
    `O3#/1+  
    咁你就醒目啦.... l>`S<rGe  
    : c iwh  
    快D去穩我知己教訓你兩野啦

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-12 14:05 | 16 楼
    at.10
    级别: 普通人

多谢发贴的人[19]

原來做和尚系可以甘幸福噶
    顶端 Posted: 2008-07-12 14:37 | 17 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第15楼长腿叔叔2008-07-12 13:56发表的: J{uqbrJICr  
    和尚真系幸福拉 [F *hjGLc}  
    W-RshZ\  
    你己經喺好幸福啦易家,希望你珍惜呀!!!

顶端 Posted: 2008-07-12 14:43 | 18 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第16楼琳γ^ō^γ琳2008-07-12 14:05发表的: Xdf;'|HO  
    '! ;Xxe5  
    咁你就醒目啦.... ^j_t{h)W(0  
    PTA_erU  
    快D去穩我知己教訓你兩野啦
    olDzmy(=W*  
    唔係掛,乜你咁睇少叔叔呀,佢肯定比和尚有過之而無不及啦!

顶端 Posted: 2008-07-12 14:46 | 19 楼
    蕃茄+沙糖

多谢发贴的人[4434]

Quote:
    引用第6楼花無缺和尚2008-07-12 10:42发表的: ?m.Ry  
    點解次次被出賣都有我份嘅...........真冇人性咯 ->YF</I  
    -f[95Z3}  
    不過,最緊要大家開心啫。 `>}e 5  
    u#34mg..  
    {B6tGLt#bf  
    7;:Uv=  
    o>4GtvA*  
    我床照艳照一应俱全 ]u O|YLWp  
    F1zsGlObu}  
    }%e XGdC  
    点算好呢
    顶端 Posted: 2008-07-12 15:04 | 20 楼
    蕃茄+沙糖

多谢发贴的人[4434]

Quote:
    引用第19楼花無缺和尚2008-07-12 14:46发表的: .EoLJHL }  
    z@em1W0?Z  
    唔係掛,乜你咁睇少叔叔呀,佢肯定比和尚有過之而無不及啦!
    $T80vEi+u  
    '&$xLZ8  
    09u@-  
    佢係叫你教训下条腊肠 t1tZ:4  
    R~DZY{u+/$  
    | \~!o N  
    等佢知道做腊肠係唔可以咁嘅 U*6)/.J  
    rYMHc@a9(  
    U: Q&sq8U  
    唔係要你教佢阿
    顶端 Posted: 2008-07-12 15:05 | 21 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第20楼蕃茄+沙糖2008-07-12 15:04发表的: Z>H y+Q4  
    z!GLug*j`  
    \L: ;~L/  
    8E| Nf  
    我床照艳照一应俱全 GwoN=  
    tb-:9*2j-  
    .......
    Yw\PmRL"p  
    咁你快D比番D我珍藏喇。

顶端 Posted: 2008-07-12 15:11 | 22 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

Quote:
    引用第22楼花無缺和尚2008-07-12 15:11发表的: L)cy&"L|  
    xi.L?"^/!  
    咁你快D比番D我珍藏喇。
    &ESE?{of)  
    你5怕卑你老婆睇到

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2008-07-12 15:14 | 23 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第21楼蕃茄+沙糖2008-07-12 15:05发表的: ))" *[  
    I-E}D"F;p[  
    >g ]S"ku|  
    =gCv`SFW  
    佢係叫你教训下条腊肠 xHv<pza:  
    .D^=vuxt~  
    .......
    li4rK <O  
    點教呀?係咪就風一样咁風干佢呢!

顶端 Posted: 2008-07-12 15:15 | 24 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第23楼魜字駞2008-07-12 15:14发表的: _L mDF8Q(  
    *Z! #6(G  
    你5怕卑你老婆睇到
    w f!?'*  
    亞茄都唔怕比你睇倒啦.........我又怕咩噃。

顶端 Posted: 2008-07-12 15:17 | 25 楼
    我只是个平凡人

Re:Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第25楼花無缺和尚2008-07-12 15:17发表的: X/  
    X\tE#c&K  
    亞茄都唔怕比你睇倒啦.........我又怕咩噃。
    NIcPjo  
    我点同呢,我都未风干

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2008-07-12 15:18 | 26 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第26楼魜字駞2008-07-12 15:18发表的: iR;Sd >)  
    T `x:80  
    我点同呢,我都未风干
    T4,dhS|  
    小心亞茄榨干你,都唔使等風干咯。

顶端 Posted: 2008-07-12 15:25 | 27 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第21楼蕃茄+沙糖2008-07-12 15:05发表的: Vb>!;C  
    Q2sX7 cE  
    %N 8/g]`7  
    [ t@  
    佢係叫你教训下条腊肠 ~^*IP1.3  
    cI)T@Zg_o+  
    .......
    c,%9Fh?(  
    VT1Nd  
    3呺...我愛你....

顶端 Posted: 2008-07-12 15:28 | 28 楼
    我只是个平凡人

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第27楼花無缺和尚2008-07-12 15:25发表的: m1DzU q;  
    C'x?riJ/  
    小心亞茄榨干你,都唔使等風干咯。
    {=Y%=^!s  
    幻觉黎的`````

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2008-07-12 15:30 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部