« 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
本页主题: 左擁右抱 - 新一輯賣人仔 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

琳γ^ō^γ琳
一次一次一次
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4500]

左擁右抱 - 新一輯賣人仔

左擁右抱既...呢位就系我哋謀人寺既主持...武仁聖憎了.. tSLl'XeN  
s31_3?Vdf,  
各位男士們...如果你哋都想左擁右抱...就要跟我知己學下野啦... Bo(l!G  
d?X6x  
本帖最近评分记录:
  • 银纸:38 | 操作人: bennypower | 理由: 厲害厲害
  • 银纸:10 | 操作人: kerobee | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Mao毛毛Mao | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Mao毛毛Mao | 理由:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 完全係幸福嘅代言人~~^^
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-12 02:08 | [楼 主]
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

Re:左擁右抱

QB/H  
    ?hz9]I/8  
    第一张~~和尚叔叔很无奈呢...

.....................
    顶端 Posted: 2008-07-12 02:57 | 1 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

偶像呀!!! mYE8]4  
    g[#4`Q<.  
    小7仔都有得左擁右抱{} J:N4F.o&K  
    中間嗰只公仔咪我囉
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-07-12 03:26 | 2 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

我都覺,武仁聖憎好無奈。 Tej&1'G  
    不過正曬。 MPn 6sf9M  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-07-12 05:57 | 3 楼
    戰神1號
    文仔

多谢发贴的人[6327]

果然好无人性吖!

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2008-07-12 07:29 | 4 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

果然靓相`~~~`` 和尚GG笑到见牙悟见眼甘葛款就知有几正拉~`` ME又要左拥右抱````
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-07-12 08:29 | 5 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

點解次次被出賣都有我份嘅...........真冇人性咯 e2onR~Cf  
    :N3'$M"  
    不過,最緊要大家開心啫。 :=0XT`iY  
    5:=ECtKi  
    知己,我地D床照就咪公開呀!!!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:28 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 肖像費~^^

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-07-12 10:42 | 6 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第6楼花無缺和尚2008-07-12 10:42发表的: e|L$e0  
    點解次次被出賣都有我份嘅...........真冇人性咯 lu GEBPi  
    )< 6zbG  
    不過,最緊要大家開心啫。 lO+<T[  
    "/EE$eU  
    *L%i-Wg"  
    +Rtz`V1d  
    放心啦..知己...我都無床上照...全部都唔系我手.... +18)e;   
    Ozygr?*X  
    我最多都系得艷照啫...  

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-12 10:48 | 7 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第7楼琳γ^ō^γ琳2008-07-12 10:48发表的: *>=vSRL0_  
    b}G4eXkuj  
    a<.7q1F  
    放心啦..知己...我都無床上照...全部都唔系我手.... >.D0McQg  
    (3RU|4Ks  
    我最多都系得艷照啫...  
    <JA`e+Bi  
    我雖然人返到usa,但個心都好似同埋你地一齊咁,又好可惜冇咁多時間帶你地香港周圍玩,希望下次再有机會啦!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2008-07-12 10:55 | 8 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第8楼花無缺和尚2008-07-12 10:55 AM发表的: t)o #!)|  
    (~oUd 4  
    我雖然人返到usa,但個心都好似同埋你地一齊咁,又好可惜冇咁多時間帶你地香港周圍玩,希望下次再有机會啦!
    ]fXMp*LvY  
    rK*s/mX <  
    預埋我呀~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-07-12 11:11 | 9 楼
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第8楼花無缺和尚2008-07-12 10:55发表的: 6Q,-ZM=Z_p  
    d:0RDK-}s  
    2}u hPW+  
    和尚你从今日开始成为我偶像拉喵~ Fzk  
    偶像你好型啊喵~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2008-07-12 11:11 | 10 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第9楼幸福瞬間2008-07-12 11:11发表的: PY: l  
    ;$@7iL  
    XM3N>OR.  
    預埋我呀~~
    @.fuR#  
    又點會少得你份呢!好無奈你都冇時間同我地一齊,我地一家人嚟架。

顶端 Posted: 2008-07-12 11:16 | 11 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第5楼錺_錺①2008-07-12 08:29发表的: :(?joLA  
    果然靓相`~~~`` 和尚GG笑到见牙悟见眼甘葛款就知有几正拉~`` ME又要左拥右抱````
    %y33evX/B  
    記得我都有同芳仔嘅相噃,唔知係咪在你手中呢?

顶端 Posted: 2008-07-12 11:21 | 12 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:左拥右抱

Quote:
    引用第12楼花无缺和尚2008-07-12 11:21发表的: %d*k3 f }  
    MhNzmI&`  
    记得我都有同芳仔嘅相噃,唔知系咪在你手中呢?
    %5RY Ea  
    你地二个既合照系我度! Bv \ihUg/  
    NY\q  
    得闲罗黎卖先

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-07-12 11:34 | 13 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:左拥右抱

Quote:
    引用第13楼小加菲2008-07-12 11:34发表的: "DM $FRI0  
    Rv ?G o2  
    你地二个既合照系我度! Ji4c8*&Jpc  
    g !w7Yv  
    得闲罗黎卖先
    X|t?{.p  
    我好值錢咩,個個都賣我嘅,都唔爭在你啦!

顶端 Posted: 2008-07-12 12:12 | 14 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

和尚真系幸福拉 u& ?J+  
    吾知几时到我有机会左拥右抱呢
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-07-12 13:56 | 15 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第15楼长腿叔叔2008-07-12 13:56发表的: Xg?hh 0s  
    和尚真系幸福拉 ]S<eO 6z  
    wQWokpP;T7  
    咁你就醒目啦.... 4_3Jpz*  
    > xkl7D  
    快D去穩我知己教訓你兩野啦

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-12 14:05 | 16 楼
    at.10
    级别: 普通人

多谢发贴的人[19]

原來做和尚系可以甘幸福噶
    顶端 Posted: 2008-07-12 14:37 | 17 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第15楼长腿叔叔2008-07-12 13:56发表的: mv|eEz)r  
    和尚真系幸福拉 f9u^/QVS&  
    -v .\CtpHv  
    你己經喺好幸福啦易家,希望你珍惜呀!!!

顶端 Posted: 2008-07-12 14:43 | 18 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第16楼琳γ^ō^γ琳2008-07-12 14:05发表的: )QEvV:\  
    |ybW  
    咁你就醒目啦.... n#t{3qzpD  
    8 7P{vf#  
    快D去穩我知己教訓你兩野啦
    [~9rp]<  
    唔係掛,乜你咁睇少叔叔呀,佢肯定比和尚有過之而無不及啦!

顶端 Posted: 2008-07-12 14:46 | 19 楼
    蕃茄+沙糖

多谢发贴的人[4434]

Quote:
    引用第6楼花無缺和尚2008-07-12 10:42发表的: ~L(=-B`Ow  
    點解次次被出賣都有我份嘅...........真冇人性咯 yep`~``_  
    DqyJ]}|  
    不過,最緊要大家開心啫。 FJKW=1 =,  
    g3Q]W(F%$  
    2:'C|  
    Z_Jprp{3h  
    =xcA4"k  
    我床照艳照一应俱全 HSGM&!5mW  
    .WM0x{t/  
    w^MU$ubx  
    点算好呢
    顶端 Posted: 2008-07-12 15:04 | 20 楼
    蕃茄+沙糖

多谢发贴的人[4434]

Quote:
    引用第19楼花無缺和尚2008-07-12 14:46发表的: wLwAtjW)  
    EeGP E  
    唔係掛,乜你咁睇少叔叔呀,佢肯定比和尚有過之而無不及啦!
    q<` YJ,  
    .|Y2'TWQ  
    9 2_F8y*D  
    佢係叫你教训下条腊肠 (+7gS_c  
    =!7k/n';  
    fy04/_,q  
    等佢知道做腊肠係唔可以咁嘅 XH4!|wz  
    ' 7G'R  
    *O-1zIlp  
    唔係要你教佢阿
    顶端 Posted: 2008-07-12 15:05 | 21 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第20楼蕃茄+沙糖2008-07-12 15:04发表的: G)5w_^&%  
    `|K30hRp:  
    9bvzt8pc  
    xc)A`(g  
    我床照艳照一应俱全 1gk{|keh  
    *sK")Q4N  
    .......
    OAPR wOQ^=  
    咁你快D比番D我珍藏喇。

顶端 Posted: 2008-07-12 15:11 | 22 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

Quote:
    引用第22楼花無缺和尚2008-07-12 15:11发表的: dw{L,u`68  
    4AdZN5  
    咁你快D比番D我珍藏喇。
    =^ur@E  
    你5怕卑你老婆睇到

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2008-07-12 15:14 | 23 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第21楼蕃茄+沙糖2008-07-12 15:05发表的: 5J!ncLNm{  
    !V|i\O|Q2  
    I*c B Ha  
    s5{N+O)~S  
    佢係叫你教训下条腊肠 Fw ,'a  
    g/H:`J  
    .......
    I| j Gu9G  
    點教呀?係咪就風一样咁風干佢呢!

顶端 Posted: 2008-07-12 15:15 | 24 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第23楼魜字駞2008-07-12 15:14发表的: (`S32,=TS  
    ]Tmx;[D  
    你5怕卑你老婆睇到
    tbz?th\#  
    亞茄都唔怕比你睇倒啦.........我又怕咩噃。

顶端 Posted: 2008-07-12 15:17 | 25 楼
    我只是个平凡人

Re:Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第25楼花無缺和尚2008-07-12 15:17发表的: QcZ*dI7]:  
    MQD%m ;[s  
    亞茄都唔怕比你睇倒啦.........我又怕咩噃。
    dWR0tS6vR`  
    我点同呢,我都未风干

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2008-07-12 15:18 | 26 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第26楼魜字駞2008-07-12 15:18发表的: FD?!bI4  
    2&*r1NXBE  
    我点同呢,我都未风干
    *5( h,s3&  
    小心亞茄榨干你,都唔使等風干咯。

顶端 Posted: 2008-07-12 15:25 | 27 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第21楼蕃茄+沙糖2008-07-12 15:05发表的: ZA4NVt.yN  
    .h)o\6Wq  
    0@w8,x  
    \ A gPkW  
    佢係叫你教训下条腊肠 l{U-$}  
    _M n7zt1^  
    .......
    RS&l68[6  
    (n'Mf  
    3呺...我愛你....

顶端 Posted: 2008-07-12 15:28 | 28 楼
    我只是个平凡人

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第27楼花無缺和尚2008-07-12 15:25发表的: P;R`22\3  
    \iFh-?(  
    小心亞茄榨干你,都唔使等風干咯。
    ;q:.&dak1  
    幻觉黎的`````

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2008-07-12 15:30 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部