«12 3 45» Pages: ( 3/5 total )
本页主题: 左擁右抱 - 新一輯賣人仔 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
引用第55楼錺_錺①2008-07-14 15:40发表的: |n-NK&Y(o  
S[!-M\b  
人地等紧只牛返哇``` VIo %((  
Lc;4 Hg  
Cs$wgm*  
l_JPkM(mJw  
.......
>/;V_(  
芳仔,牛牛返左嚟啦,你可以賣得相喇

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-07-19 11:08 | 60 楼
花無缺和尚
武仁聖

Re:Re:左擁右抱

Quote:
引用第58楼肥牛肉2008-07-19 04:44发表的: ^]}UyrOn  
和尚大佬想羨慕死人咩.
h%MjVuLn  
即系咁,果日其实大家約咗你一齐在香港見面,點知等极唔见,我地幾个先周圍岳, @ ]u nqCO  
H8j#rC#&pm  
岳岳下去到海皮啦...........話時話,又几浪漫下架 3A2X1V"  
|- 39ZZOX  
如果你响度一齐,我地晚上会上山頂晒下月光架! U1<EAGo|  
Gz;.?=&iF  
希望下次有机会去埋長州做賓客啦!!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2008-07-19 11:22 | 61 楼
    kerobee
    洳菓喺鍾嬑?苐壹眼见椡?已经 .
    级别: 神人

多谢发贴的人[390]

Re:左擁右抱

好事总晤会发生系我身上~
    顶端 Posted: 2008-07-20 22:41 | 62 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第62楼kerobee2008-07-20 22:41发表的: Htn'(Q  
    好事总晤会发生系我身上~
    ,@"Z!?e  
    有乜嘢發生在你身上呢!

顶端 Posted: 2008-07-21 06:54 | 63 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手
    级别: 圣人

多谢发贴的人[779]

谋人住持好似好无耐甘啵~
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-07-21 11:18 | 64 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4500]

Quote:
    引用第58楼肥牛肉2008-07-19 04:44发表的: Gs$<r~Tg  
    和尚大佬想羨慕死人咩.
    F. X{(8  
    牛牛 我同3呺本來想一人攬一個噶... }Y\Ayl  
    #iD5& klo\  
    你幾時過來比我哋攬下吖...

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-21 13:47 | 65 楼
    魚蛋仔
    唏噓噶魚蛋佬
    级别: 强人

多谢发贴的人[1186]

和尚可愛過琳琳

陪住你 訓街又如何
    顶端 Posted: 2008-07-21 14:12 | 66 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第60楼花無缺和尚2008-07-19 11:08发表的: fis**f0  
    kzPHPERA]  
    芳仔,牛牛返左嚟啦,你可以賣得相喇
    B$A`-  
    好``等今晚齐人再卖````
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-07-21 14:16 | 67 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

系窝``悟知牛牛介意悟介意呢````

顶端 Posted: 2008-07-21 17:12 | 68 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第68楼錺_錺①2008-07-21 17:12发表的: t-_~jZ<  
    系窝``悟知牛牛介意悟介意呢````
    {xb8H  
    又有我份
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-07-21 17:29 | 69 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第69楼肥牛肉2008-07-21 17:29发表的: i> Wsc?  
    i?" ~g!A  
    又有我份
    B:5\+_a!  
    哈哈…今期到牛牛

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-07-21 17:40 | 70 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第69楼肥牛肉2008-07-21 17:29发表的: :&*Y Io  
    /SDN7M]m!  
    又有我份
    G Y??q8  
    甘人地同和尚GG讲好咗``你平安归来就发相相架```` N<&"_jzm  
    V`*N2ztSL  
    ^e*Tg&  
    M R$R#  
    甘呢铺点算啊```

顶端 Posted: 2008-07-21 18:54 | 71 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第71楼錺_錺①2008-07-21 18:54发表的: k@[\ C`P  
    &Pk #v  
    甘人地同和尚GG讲好咗``你平安归来就发相相架```` |qUi9#NUo  
    m ab921-n  
    |"}F c S y  
    T!![7Rs  
    .......
    e:W]B)0/e  
    講下笑咋!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-07-21 19:50 | 72 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第72楼肥牛肉2008-07-21 19:50发表的: >* Ag0.Az  
    ]iI2  
    講下笑咋!
    %5g(|Y]  
    即係牛牛都贊成發啦

顶端 Posted: 2008-07-21 19:58 | 73 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第72楼肥牛肉2008-07-21 19:50发表的:  =1MVF  
    a:v5(@8  
    講下笑咋!
    `jHbA#sO  
    甘我发架拉```` }}?,({T|n  
    $U/|+*  
    [SKN}:D  
    赚取微薄噶银两洗下都好吖嘛``对不对`?!  

顶端 Posted: 2008-07-21 20:06 | 74 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第66楼魚蛋仔2008-07-21 14:12发表的: iNCT(N~.  
    和尚可愛過琳琳
    `=Z3X(Kc  
    ;% <[*T:*'  
    魚蛋..你講咩話.. K[q{)>,9  
    5+DId7d'n  
    我知己就梗系靚仔又有型噶啦... 點會系可愛吖..

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-21 22:11 | 75 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第71楼錺_錺①2008-07-21 18:54发表的: y*#YIS56I  
    71+ bn  
    甘人地同和尚GG讲好咗``你平安归来就发相相架```` =]fOQN`  
    JP,yRb\  
    }?)U`zF)7}  
    R>D[I.  
    .......
    *'cyFu$  
    係呀芳仔守諾言,話過等倒牛牛有消息平安歸來先发相架,我做証明啦。

顶端 Posted: 2008-07-22 02:26 | 76 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第66楼魚蛋仔2008-07-21 14:12发表的: 9C a }+  
    和尚可愛過琳琳
    - A,UqEt  
    几時都係我知己同茄茄可愛架啦! ` 7P%muY.  
    9e*o$)j_  
    點解你調轉講架

顶端 Posted: 2008-07-22 02:32 | 77 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第70楼小加菲2008-07-21 17:40发表的: 8'ut[  
    \1O wZ@  
    哈哈…今期到牛牛
    GOsOFs" I  
    哈哈.........几時轮到小加菲呢?

顶端 Posted: 2008-07-22 02:38 | 78 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:左拥右抱

Quote:
    引用第78楼花无缺和尚2008-07-22 02:38发表的: mT/^F{c  
    Ob/i_  
    哈哈.........几时轮到小加菲呢?
    }9 ]7 V<  
    唔准呀!无关我事架

顶端 Posted: 2008-07-22 05:54 | 79 楼
    魚蛋仔
    唏噓噶魚蛋佬

Quote:
    引用第77楼花無缺和尚2008-07-22 02:32发表的: I/%L,XyRI  
    dlA0&;}z  
    几時都係我知己同茄茄可愛架啦! ->*~e~T  
    )gD2wk(  
    點解你調轉講架
    [Op^l%BC  
    唔系啊 2*< PmKI  
    我講真噶..我覺得你個樣好細路好得意啊 G?,"AA;  
    尼尼尼 叔叔送架車車過你玩
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:

• 陪住你 訓街又如何
    顶端 Posted: 2008-07-23 02:56 | 80 楼
    魚蛋仔
    唏噓噶魚蛋佬

Re:Re:Re:Re:Re:Re:左拥右抱

Quote:
    引用第79楼小加菲2008-07-22 05:54发表的: /6F\]JwU  
    (J?_~(,`"  
    唔准呀!无关我事架
    /bn$@Cy@  
    我都等緊

陪住你 訓街又如何
    顶端 Posted: 2008-07-23 02:56 | 81 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第80楼魚蛋仔2008-07-23 02:56发表的: vRn]u57O  
    y>:U&P^  
    唔系啊 ^O =G%de  
    我講真噶..我覺得你個樣好細路好得意啊 cs _   
    acar-11_o/  
    唔係掛,氹死阿伯咩...............下次聚會我一定請你飲茶。 8GRB6-.h  
    H}lz_#Z  
    X Ai0lN{,  
    u\M xQIo'u  
    嗱嗱嗱..........呢D就係叫做敬老咯。

顶端 Posted: 2008-07-23 03:04 | 82 楼
    tyj2599
    级别: 新人

多谢发贴的人[36]

不错的啊 支持啊
    顶端 Posted: 2008-07-23 12:20 | 83 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第80楼魚蛋仔2008-07-23 02:56发表的: #d<|_  
    H:9G/Nev  
    唔系啊 e2K9CE.O  
    我講真噶..我覺得你個樣好細路好得意啊 RnU7|p{  
    o2hk!#5[4  
    >]%$lSCW\D  
    靚仔...系咪想搞事吖? )FmIL(v u  
    k .jBu  
    想點吖你...?想同我掙我知己吖.... Rry] 6(  
    -j2y#aP  
    告訴你...沒門...
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-07-23 12:29 | 84 楼
    魚蛋仔
    唏噓噶魚蛋佬

Quote:
    引用第82楼花無缺和尚2008-07-23 03:04发表的: _ WPt zL  
    1X`,7B@pz  
    唔係掛,氹死阿伯咩...............下次聚會我一定請你飲茶。 z]C=nXb k  
    6w(r}yO]  
    lhnGk'@d  
    '?Q"[e  
    .......
    B"\9slX  
    玩完車車叔叔帶你去睇金魚

陪住你 訓街又如何
    顶端 Posted: 2008-07-23 13:36 | 85 楼
    魚蛋仔
    唏噓噶魚蛋佬

Quote:
    引用第84楼琳γ^ō^γ琳2008-07-23 12:29发表的: EY3F9h3xM|  
    o1?-+P/  
    ?*yB&(a:8  
    靚仔...系咪想搞事吖? 7:Rt) EE2  
    C984Ee  
    想點吖你...?想同我掙我知己吖.... 0!KYi_3  
    .......
    I1l^0@J   
    沒門 有路

陪住你 訓街又如何
    顶端 Posted: 2008-07-23 13:38 | 86 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第85楼魚蛋仔2008-07-23 13:36发表的: %8%|6^,  
    x{zZ%_F  
    玩完車車叔叔帶你去睇金魚
    $F9w0kz:,*  
    玩龟龟,看金鱼呢D野都系留返比叔叔做拉,吾岩你噶鱼蛋哥哥
    顶端 Posted: 2008-07-23 14:41 | 87 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:左擁右抱

Quote:
    引用第87楼长腿叔叔2008-07-23 14:41发表的: _e ;b B?S  
    xgj'um  
    玩龟龟,看金鱼呢D野都系留返比叔叔做拉,吾岩你噶鱼蛋哥哥
    cn/&QA"  
    TbT/ 5W3  
    3D!7,@&>3  
    一龟龟。一个金鱼。咁我咪要失业??
    顶端 Posted: 2008-07-23 16:57 | 88 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第84楼琳γ^ō^γ琳2008-07-23 12:29发表的: ;r~1TUKb  
    NB'G{),)Z  
    D]aQt%TL  
    靚仔...系咪想搞事吖? Gf9sexn]l  
    d}Guj/cx,  
    想點吖你...?想同我掙我知己吖.... cZF|oZ6<  
    .......
    eFS$;3FP1  
    放心啦知已 冇人可以分開我地架! sb3z8:r  
    )B&`<1Oie  
    就算争到个人,都分唔開我地嘅知心架
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

顶端 Posted: 2008-07-24 04:02 | 89 楼
    «12 3 45» Pages: ( 3/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部