« 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
本页主题: 20070714 - 紀念日 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

20070714 - 紀念日

2007年7月14日~~
一個對於我嚟講好值得紀念嘅日子~~
當日係我同喺藍調嘅你哋相識後第一次嘅聚會~~
當日聚會人數20幾人~~每個人都係好開心同興奮~~
話咁快就一年啦~~一年嚟大家都有咗唔同嘅變化~~
係好係壞~~一切都過咗去~~
但有一樣嘢可以好肯定嘅就係~~無論世界點變~~
我哋嘅友誼永遠唔會改變~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 宇智波斑 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Mao毛毛Mao | 理由:
  • 银纸:18 | 操作人: 錺_錺① | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 戰神1號 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-07-14 02:20 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:20070714

咁大感触呀!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:

• 2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-07-14 02:24 | 1 楼
    ︴蚊蚊﹏☆
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[788]

我細佬7月13生日。啱啱過佐。
    希望幫主同藍調各位朋友都永遠開心快樂·
    本帖最近评分记录:

• 顶端 Posted: 2008-07-14 02:25 | 2 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

早d識到妳地就好囉
    本帖最近评分记录:
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-07-14 02:26 | 3 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:20070714

Quote:
    引用第1楼小加菲2008-07-14 02:24 AM发表的:
    咁大感触呀!

有排感呀~~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-07-14 02:27 | 4 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第3楼gy77gy772008-07-14 02:26发表的:
    早d识到你地就好啰

你定你地呀?
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 魜字駞 | 理由:

• 2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-07-14 02:27 | 5 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第4楼幸福瞬间2008-07-14 02:27发表的:

有排感呀~~~

唔系挂,
    咁你慢慢啦!

2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-07-14 02:29 | 6 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第2楼︴蚊蚊﹏☆2008-07-14 02:25 AM发表的:
    我細佬7月13生日。啱啱過佐。
    希望幫主同藍調各位朋友都永遠開心快樂·

大家咁話啦~~~我有好幾個朋友都係呢幾日生日~~不過我唔喺佢哋身邊啦~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-07-14 02:31 | 7 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

對小7仔嚟講都係一個記念日...我今日激嬲左XX呀
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-07-14 02:36 | 8 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第8楼gy77gy772008-07-14 02:36发表的:
    对小7仔嚟讲都系一个记念日...我今日激嬲左XX呀

XX呀?!

顶端 Posted: 2008-07-14 02:38 | 9 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

唔知應該點對佢好?!
    唔好話氹佢開心...剩係...
    唔想佢唔開心...都好似做唔到,講多又錯多!!
    顶端 Posted: 2008-07-14 02:43 | 10 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

小7仔潛水喇
    顶端 Posted: 2008-07-14 02:44 | 11 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

確實值得懷念既日子。
    值得感触。

本帖最近评分记录:
  • 光榮家族
    顶端 Posted: 2008-07-14 02:46 | 12 楼
    wsjkl219
    R^ΚヤO
    级别: 普通人

多谢发贴的人[76]

可惜 ,没能和你们聚啊````````````
    本帖最近评分记录:
  • 一直被超越 从未被模仿
    顶端 Posted: 2008-07-14 03:07 | 13 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷
    级别: 圣人

多谢发贴的人[646]

蓝调特别多有钱人.....
    本帖最近评分记录:
  • ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-07-14 03:23 | 14 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

Quote:
    引用第8楼gy77gy772008-07-14 02:36发表的:

XX是谁吖?
    本帖最近评分记录:

• .....................
    顶端 Posted: 2008-07-14 03:45 | 15 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

我都系注册在七月,注册时间:2005-07-22
    本帖最近评分记录:

• 顶端 Posted: 2008-07-14 04:09 | 16 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

Quote:
    引用第3楼gy77gy772008-07-14 02:26发表的:
    早d識到妳地就好囉

有心怎会迟呢

顶端 Posted: 2008-07-14 04:10 | 17 楼
    戰神1號
    文仔

多谢发贴的人[6327]

原来如此!
    本帖最近评分记录:

• 哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2008-07-14 07:28 | 18 楼
    Alvin
    恶魔仔
    级别: 强人

多谢发贴的人[316]

Annie你又5发多D聚会相上来睇下!!
    本帖最近评分记录:
  • 中国加油!!北京加油!!
    顶端 Posted: 2008-07-14 09:32 | 19 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第0楼幸福瞬間2008-07-14 02:20发表的:
    .......

時间頁係過得好块,話咁快就一年過去啦,

記得當日我地在藍調相遇.相知.相識,更有幸廣州.香港相聚。

地球之大,茫茫人海,居然有緣一齐認識,實在係一种緣份,感党實在微妙。

本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-07-14 11:40 | 20 楼
    Mao毛毛Mao
    他妻負我
    级别: 仙人

多谢发贴的人[642]

我一次聚會都來唔到....
    本帖最近评分记录:
  • 招婚....
    顶端 Posted: 2008-07-14 12:10 | 21 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:20070714 - 纪念日

Quote:
    引用第20楼花无缺和尚2008-07-14 11:40发表的:

时间页系过得好块,话咁快就一年过去啦、

记得当日我地在蓝调相遇.相知.相识,更有幸广州.香港相聚。

.......

所以你地应该好好珍惜啦,知嘛

顶端 Posted: 2008-07-14 19:20 | 22 楼
    薇薇
    大猫猫老婆仔

多谢发贴的人[65]

睇不出哦……幸福居然系能记住黎D日子既人……
    50万个佩服……
    亦说明幸福好中意黎度同黎度D人
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-07-14 19:23 | 23 楼
    无敌掌们茶
    好茶黎噶

多谢发贴的人[789]

楼主果句~~友谊永不变~~讲地好好啊~~
    本人管理的范围: Anime-动漫讨论区; 手机相关

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2008-07-14 19:41 | 24 楼
    smooth
    attitude

多谢发贴的人[130]

今日5系鬼节咩?!  
    树起你的中指 表达你心中的不满
    顶端 Posted: 2008-07-14 20:11 | 25 楼
    marke1979
    壹劍傾城

多谢发贴的人[6330]

Quote:

又系女神
    顶端 Posted: 2008-07-14 21:36 | 26 楼
    djms
    小明

多谢发贴的人[3262]

Quote:
    引用第8楼gy77gy772008-07-14 02:36 AM发表的:

小七仔,你又搞咩啊???
    努力加油,永不言敗,壹要努力,貳要努力,叁.    肆.   伍都係要努力!!!
    顶端 Posted: 2008-07-14 21:40 | 27 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第11楼gy77gy772008-07-14 02:44 AM发表的:
    小7仔潛水喇

潛去邊呀~~~唔準潛呀~~

顶端 Posted: 2008-07-15 02:34 | 28 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手
    级别: 圣人

多谢发贴的人[779]

Quote:
    引用第0楼幸福瞬間2008-07-14 02:20发表的:
    .......

甘大感触
    果日识佐新男朋友啊

你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-07-15 02:46 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区