«12 3 45» Pages: ( 3/5 total )
本页主题: 20070714 - 紀念日 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
引用第36楼gy77gy772008-07-15 02:56 PM发表的:

海底好多水怪呀...
上嚟抖下氣先...

唔係好多美人魚咩~~
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-07-16 10:25 | 60 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
引用第54楼花無缺和尚2008-07-15 10:18 PM发表的:

講就天下无地,做就无能為力.............

和尚你講緊邊個啫~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-07-16 10:26 | 61 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第55楼小加菲2008-07-15 22:23发表的:

有心有力又点呀?!搞到女神都心灰意冷啦!

好難理解...自己做緊嘜!!
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-07-16 10:36 | 62 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第60楼幸福瞬間2008-07-16 10:25发表的:

唔係好多美人魚咩~~

上廣州前...謝絕一切雌性動物!!
    顶端 Posted: 2008-07-16 10:37 | 63 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第62楼gy77gy772008-07-16 10:36 AM发表的:

好難理解...自己做緊嘜!!

咁好迷啵~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-07-16 10:45 | 64 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第63楼gy77gy772008-07-16 10:37 AM发表的:

咁我明啦~~落香港唔使搵你啦~~

顶端 Posted: 2008-07-16 10:46 | 65 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第65楼幸福瞬間2008-07-16 10:46发表的:

暈完再暈
    顶端 Posted: 2008-07-16 10:50 | 66 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:20070714

妳好狠波!!
    顶端 Posted: 2008-07-16 10:54 | 67 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第66楼gy77gy772008-07-16 10:50 AM发表的:

暈完再暈

咁易就暈嘅你~~我咩都冇做過喎~~

顶端 Posted: 2008-07-16 10:54 | 68 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:20070714

Quote:
    引用第67楼gy77gy772008-07-16 10:54 AM发表的:
    妳好狠波!!

點狠呢~~唔覺呀~~

顶端 Posted: 2008-07-16 10:55 | 69 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第61楼幸福瞬間2008-07-16 10:26发表的:

和尚你講緊邊個啫~~

講緊果个冇胆嘅情痴士多仔呀。

再唔明就等我发布D相去俱樂部,介始大家認識啦!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-07-16 11:00 | 70 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第70楼花無缺和尚2008-07-16 11:00 AM发表的:

玩到咁大呀~~

顶端 Posted: 2008-07-16 11:01 | 71 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第71楼幸福瞬間2008-07-16 11:01发表的:

玩到咁大呀~~

你話好唔啫帮主,輪到你惊呀.............咁算啦,放過佢啦!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-07-16 11:08 | 72 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第57楼幸福瞬间2008-07-16 10:22发表的:

你想点搞就点搞啰~~

其实我无想搞佢喎

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-07-16 11:15 | 73 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第58楼幸福瞬间2008-07-16 10:23发表的:

你以后咪我嘅啰~~

咁我以后无晒自由啰
    咁点得架?!

顶端 Posted: 2008-07-16 11:18 | 74 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第63楼gy77gy772008-07-16 10:37发表的:

上广州前...谢绝一切雌性动物!!

好…你讲架,你女神莫非唔系雌性动物?

顶端 Posted: 2008-07-16 11:21 | 75 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第65楼幸福瞬间2008-07-16 10:46发表的:

唔驶啦!佢话谢绝探访

顶端 Posted: 2008-07-16 11:23 | 76 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第67楼gy77gy772008-07-16 10:54发表的:
    你好狠波!!

小心说话呀,小朋友

顶端 Posted: 2008-07-16 11:26 | 77 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第71楼幸福瞬间2008-07-16 11:01发表的:

玩到咁大呀~~

有几大呀?!

顶端 Posted: 2008-07-16 11:28 | 78 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

想唱就唱..

顶端 Posted: 2008-07-16 11:45 | 79 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

Quote:
    引用第63楼gy77gy772008-07-16 10:37发表的:

咁上广州后系咪接受晒一切雌性嘅诱惑先
    顶端 Posted: 2008-07-16 11:58 | 80 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第73楼小加菲2008-07-16 11:15 AM发表的:

其实我无想搞佢喎

咁點得架~~

顶端 Posted: 2008-07-16 13:43 | 81 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第75楼小加菲2008-07-16 11:21 AM发表的:

好…你讲架,你女神莫非唔系雌性动物?

咁大鑊呀~~~

顶端 Posted: 2008-07-16 13:44 | 82 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第76楼小加菲2008-07-16 11:23 AM发表的:

唔驶啦!佢话谢绝探访

知啦~~收到曬囉~~

顶端 Posted: 2008-07-16 13:44 | 83 楼
    安叔
    级别: 高人

多谢发贴的人[1123]

嗯! 我都谢绝探访
    顶端 Posted: 2008-07-16 14:15 | 84 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第84楼安叔2008-07-16 02:15 PM发表的:
    嗯! 我都谢绝探访

唔得呀~~~

顶端 Posted: 2008-07-16 14:29 | 85 楼
    安叔
    级别: 高人

多谢发贴的人[1123]

Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第85楼幸福瞬間2008-07-16 14:29发表的:

唔得呀~~~

咁我来探访你!
    顶端 Posted: 2008-07-16 14:53 | 86 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:20070714

Quote:
    引用第86楼安叔2008-07-16 02:53 PM发表的:

咁我来探访你!

係咪架~~咁我等你啦~~

顶端 Posted: 2008-07-16 14:59 | 87 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

好明顯講錯野...閃
    顶端 Posted: 2008-07-16 15:59 | 88 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第70楼花無缺和尚2008-07-16 11:00发表的:

又多左個名:士多仔
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-07-16 16:01 | 89 楼
    «12 3 45» Pages: ( 3/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤语吹吹吹水区