« 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
本页主题: 萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場 - 魔頭家族全力出擊 孖公仔精選 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

琳γ^ō^γ琳
一次一次一次
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4500]

萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場 - 魔頭家族全力出擊 孖公仔精選

開心既日子總是快過..唔經唔覺我知己返佐usa都成大半個月了...我哋個個都好唔捨得吖... 2 EWXr+IU.  
不過無辦法啦..有今次既離別才有下次既相聚噶嘛.. r~z'QG6v/  
iInWw"VbKe  
好了..廢話少講了..入正題..新一輯既賣人仔..裡面全部都系孖公仔... k2@]nW"S  
h UC 157  
究竟裡面邊個系邊個呢..測試大家既眼光來了.. |M&4[ka}  
zM,r0Z  
(照片既刊登均獲得我知己及所有當事人的同意..除男士)
[ 此贴被琳γ^ō^γ琳在2008-08-02 19:43重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: kerobee | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Mao毛毛Mao | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Mao毛毛Mao | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: 宇智波斑 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: 宇智波斑 | 理由:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 一孿孿嘅人仔...哈哈...^^
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由:

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-02 18:50 | [楼 主]
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

妳刪左妳呀娘嗰張好喎!! sY&Z/Y  
    妳遲唔放早唔放..啱啱衰左妳先放!! Q6 xA@"GJ  
    妳唔好搞到佢潛水呀
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:28 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 肖像費...^^
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-08-02 18:57 | 1 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

7仔你只手搭住我既帮主.. "6Z(0 iu:{  
                E@4/<;eKK  
        几时过广州我打餐劲你,,, w YQEm  

顶端 Posted: 2008-08-02 18:58 | 2 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第1楼gy77gy772008-08-02 18:57发表的: w/*m_O\!  
    妳刪左妳呀娘嗰張好喎!! b7 B|$T,  
    妳遲唔放早唔放..啱啱衰左妳先放!! 4eJR=h1  
    妳唔好搞到佢潛水呀
    9*r^1PRc  
    U>DCra;  
    哦?好似有人有意見啵...(遲早比你激死..) :aH5=@[!y  
    ?$l|];m)-  
    系米唔夠呢?咁我再放多幾張添咯..好無?

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:02 | 3 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第2楼mc.大儍儍2008-08-02 18:58发表的: 8:> V'j  
    7仔你只手搭住我既帮主.. k8 1%$E  
                w 5?D]u  
        几时过广州我打餐劲你,,, >Fs/Wet  

Qj*.Z4ue  
    [FLR&=.(  
    你唔好信自己隻眼呀..你睇下我個樣幾怕羞幾難為情!! I Zw  
    哩個只係動作指導:和尚兄擺嘅指定動作嚟架炸!! ,Vw>3|C  
    真係一瞬間,我就縮開番隻手架..自己諗番都覺得笨實 %"eR0Lj+zq  
    如果我自己夠膽咁做..可能已經追到佢..唔駛食檸檬
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:09 | 4 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

死喇..佢以後點面對其他人呀?! /;Hr{f jl{  
    琳琳..妳呀娘同七仔講得好清楚架喇..我地只可以做朋友架炸!! EO~L.E%W  
    妳玩七仔好喇..我真係擔心佢會嬲呀
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:13 | 5 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

Quote:
    引用第5楼gy77gy772008-08-02 19:13发表的: y<E]; ub  
    死喇..佢以後點面對其他人呀?! W(R~K -  
    琳琳..妳呀娘同七仔講得好清楚架喇..我地只可以做朋友架炸!! ^9:`D@Z+  
    q]I aRho  
    )c{>@WM~  
    你多疑了小七... ^n (FO,8c  
    和尚GG真搭住你果張太型
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:16 | 6 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

点解7仔你张张相都木嘴的 难道甘样真系会似EDISON
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:20 | 7 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第5楼gy77gy772008-08-02 19:13发表的: cZNcplt8  
    死喇..佢以後點面對其他人呀?! Y:ly x-lj  
    琳琳..妳呀娘同七仔講得好清楚架喇..我地只可以做朋友架炸!! J&>@ >47  
    FT- .gi0  
    id1cZig  
    救命....殺佐我了..知己吖... z/ 1$G"  
    5lG\ Z?  
    7仔哥啊...此地無銀吖... 7s xX?u  
    sip4,>,E  
    我媽媽系D做大事既人..出來做人做事...大方過D男仔好多噶羅... Q^Cm3|ZO  
    < J&S[`U!  
    嘔血ing啊 得了...我會同媽媽講噶了... 5p[}<I{  
    ~4{q  
    不過依家等牛牛哋...大家欣賞下我知己先啦...
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 身兼父識嘛...哈哈...^^...

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:25 | 8 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第7楼长腿叔叔2008-08-02 19:20发表的: lA5Dag'  
    点解7仔你张张相都木嘴的 难道甘样真系会似EDISON
    5)!g.8-!  
    q,,  
    極度緊張狀態...動作指導突然嘅安排實在令七仔好難為情!! ;|5-{+2U%  
    同埋自己好幾年冇影過相...唔多習慣鏡頭!! p"ytt|H  
    我自己都好想自然/賓......放d
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:29 | 9 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

和尚叔叔個袋係唔係好搭水? ] 4dl6T  
    p\w<~ pN[  
    7兄好白淨。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-08-02 20:11 | 10 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

真系羡慕和尚啊 从K房到地铁都有靓女揽 真系好似旺角揸fit人啊
    顶端 Posted: 2008-08-02 21:04 | 11 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第9楼gy77gy772008-08-02 19:29发表的: &W2*'$j"_  
    928_e)V  
    U) J 5K  
    極度緊張狀態...動作指導突然嘅安排實在令七仔好難為情!! o:Fq|?/e  
    同埋自己好幾年冇影過相...唔多習慣鏡頭!! FnO@\{M"A  
    我自己都好想自然/賓......放d
    C-&ymJC|  
    |[*Bn3E:  
    'UX.Q7W  
    咁怕羞好难追到女仔呀.
    顶端 Posted: 2008-08-02 21:05 | 12 楼
    721kn

琳琳,睇见你地玩得真係开心即.
    顶端 Posted: 2008-08-02 21:21 | 13 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第12楼721kn2008-08-02 21:05发表的: `'YX>u/  
    ~>u .d  
    [YDSS/  
    kaBjA*  
    咁怕羞好难追到女仔呀.
    |+#Zuq  
    V b0T)C  
    咁點扇好呀?!
    顶端 Posted: 2008-08-02 21:22 | 14 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第13楼721kn2008-08-02 21:21发表的: i ^s Vy  
    琳琳,睇见你地玩得真係开心即.
    ]eL# bJ  
    fUT[tkb/!  
    系啊...今次知己返來..大家都好開心..玩到顛曬吖.... <:S qMf  
    CFtQPTw  
    所以...姐姐...你快D plan 期...同我知己一齊返來....一于再玩得顛D....

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-02 21:37 | 15 楼
    721kn

Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第14楼gy77gy772008-08-02 21:22发表的: c./\sN@  
    T+Oqd\05.+  
    1Bh"'9-!JT  
    咁點扇好呀?!
    t~Q 9} +  
    u?^V4 +V  
    依道好多高手,叫高手教你啊马.
    顶端 Posted: 2008-08-02 21:42 | 16 楼
    魚蛋仔
    唏噓噶魚蛋佬

多谢发贴的人[1186]

我真失敗 唔知邊個打邊個 cO?*(e1m=  
    "HOZ2_(o  
    剩知道最得意過個系和尚

陪住你 訓街又如何
    顶端 Posted: 2008-08-03 01:23 | 17 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

好彩无我嘅..

.....................
    顶端 Posted: 2008-08-03 01:25 | 18 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷
    级别: 圣人

多谢发贴的人[646]

七仔..食人豆腐...我见到~~~~~
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-08-03 01:32 | 19 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

系唔系HK聚会啊?都好热闹啵!
    顶端 Posted: 2008-08-03 01:49 | 20 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

賣人风暴一浪接一浪,藍調江湖从此多事咯 &h:4TaD  
    f_k'@e{  
    謀人寺主持成鸟猪脚........武仁聖僧 Dk  `&tr  
    LnR>!0:c  
    知己, 你掛一漏萬,既然出賣人仔,就賣齐佢吖 :WB uU  
    rm-d),Zt  
    當日係七星伴月..........藍調七大美人,你好似漏咗两个.......小加菲同芳仔呀 7?dWAUF  
    -2hirA<^  
    你點可以唔賣埋佢地喔? 佢地嬲死你架
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:28 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 肖像費...^^

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-08-03 02:33 | 21 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

唔知边个打边个
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-08-03 02:41 | 22 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第1楼gy77gy772008-08-02 18:57发表的: snaAn?I4  
    妳刪左妳呀娘嗰張好喎!! oc1BOW z  
    妳遲唔放早唔放..啱啱衰左妳先放!! 9=>q0D2  
    妳唔好搞到佢潛水呀
    |=;hQ2HyF  
    7仔你真係杞人憂天咯,太不了解我地帮主性格喇! P~ObxY|  
    # xtH6\X  
    睇下你搭住帮主之后,我地幫主笑倒几開心就知啦。  

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-08-03 02:43 | 23 楼
    721kn

Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第15楼琳γ^ō^γ琳2008-08-02 21:37发表的: wm~7`&  
    G)am ng/  
    !!C/($  
    系啊...今次知己返來..大家都好開心..玩到顛曬吖.... |5 V0_79  
    R XCn;nM4  
    所以...姐姐...你快D plan 期...同我知己一齊返來....一于再玩得顛D....
    ^ oi']O  
    琳琳,等我谂谂先,我惊比你賣啊。 哈哈........
    顶端 Posted: 2008-08-03 04:04 | 24 楼
    戰神1號
    文仔

多谢发贴的人[6327]

我见到黑色N82吖!

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2008-08-03 07:19 | 25 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:万众期待 各大神秘人物 8月 隆重登场

Quote:
    引用第5楼gy77gy772008-08-02 19:13发表的: Z!g6uV+.5  
    死喇..佢以后点面对其他人呀?! Bt<)1_  
    琳琳..你呀娘同七仔讲得好清楚架喇..我地只可以做朋友架炸!! S)U *1t7[  
    你玩七仔好喇..我真系担心佢会嬲呀
    UyRy>:n  
    你可以放心,佢一定唔会嬲,有我系度睇住

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-08-03 09:02 | 26 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:万众期待 各大神秘人物 8月 隆重登场

Quote:
    引用第21楼花无缺和尚2008-08-03 02:33发表的: &. =8Q?  
    卖人风暴一浪接一浪,蓝调江湖从此多事咯  }#m9Q[  
    5|rBb[  
    秩怂轮鞒殖赡裰斫?.......武仁圣僧 9G[ DuYJI  
    PSJj$bt;<+  
    知己、 你挂一漏万,既然出卖人仔,就卖齐佢吖 ]he~KO[j<  
    .......
    { { \oC$  
    傻啦!我同芳芳又边会嬲呢,唔驶咁客气啦! KkUK" Vc  
    唔驶卖我地啦!

2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-08-03 09:26 | 27 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:万众期待 各大神秘人物 8月 隆重登场

Quote:
    引用第23楼花无缺和尚2008-08-03 02:43发表的: 6)1PDlB  
    $6n J+  
    7仔你真系杞人忧天咯,太不了解我地帮主性格喇! &>AwG4HW#j  
    vhF9|('G  
    睇下你搭住帮主之后,我地帮主笑倒几开心就知啦。  
    bpc1> ?  
    咁又系喎!我老板娘又真系笑得(唔系几)好开心喎
    本帖最近评分记录:

• 2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-08-03 09:28 | 28 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

Quote:
    引用第21楼花無缺和尚2008-08-03 02:33发表的: V(Pw|u" e  
    賣人风暴一浪接一浪,藍調江湖从此多事咯 !%$[p'  
    N/F_,>E  
    秩怂轮鞒殖赡裰斫?.......武仁聖僧 @{b5x>KX  
    29grbP  
    知己, 你掛一漏萬,既然出賣人仔,就賣齐佢吖 HKbV@NW  
    .......
    oQ,n?on  
    和尚GG```你呢铺咩意思先````反大距甘话了窝`~` ]0'cdC  
    s 4rva G@a  
    /{l_tiE7  
    明知山有虎偏向虎山行`~` 6)sKg{H  
    4Yvz-aSyO  
    n=j) M  
    FV9{u[3m  
    明知我女“加菲”讲到明``人可见,相不可露架嘛````
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-08-03 09:28 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部