« 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
本页主题: 萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場 - 魔頭家族全力出擊 孖公仔精選 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

琳γ^ō^γ琳
一次一次一次
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4500]

萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場 - 魔頭家族全力出擊 孖公仔精選

開心既日子總是快過..唔經唔覺我知己返佐usa都成大半個月了...我哋個個都好唔捨得吖... 4~N[%>zJ  
不過無辦法啦..有今次既離別才有下次既相聚噶嘛.. 3hK#'."`N  
@, Wvvh  
好了..廢話少講了..入正題..新一輯既賣人仔..裡面全部都系孖公仔... vVgg0Y2  
dF~8XYo  
究竟裡面邊個系邊個呢..測試大家既眼光來了.. g{P%s'%*  
NZ3/5%We/  
(照片既刊登均獲得我知己及所有當事人的同意..除男士)
[ 此贴被琳γ^ō^γ琳在2008-08-02 19:43重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: kerobee | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Mao毛毛Mao | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Mao毛毛Mao | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: 宇智波斑 | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: 宇智波斑 | 理由:
  • 银纸:68 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 一孿孿嘅人仔...哈哈...^^
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: tiffanykk | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由:

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-02 18:50 | [楼 主]
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

妳刪左妳呀娘嗰張好喎!! &, Zz  
    妳遲唔放早唔放..啱啱衰左妳先放!! :,}:c%-^"  
    妳唔好搞到佢潛水呀
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:28 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 肖像費...^^
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-08-02 18:57 | 1 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

7仔你只手搭住我既帮主.. _9O }d   
                4qSS<SqY  
        几时过广州我打餐劲你,,, 9 K /  

顶端 Posted: 2008-08-02 18:58 | 2 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第1楼gy77gy772008-08-02 18:57发表的: \ -iUuHP  
    妳刪左妳呀娘嗰張好喎!! -K'84 bZ  
    妳遲唔放早唔放..啱啱衰左妳先放!!  { e  
    妳唔好搞到佢潛水呀
    .W+4sax:  
    &fy8,}  
    哦?好似有人有意見啵...(遲早比你激死..) ieF 0<'iF  
    j83Y'VJJC  
    系米唔夠呢?咁我再放多幾張添咯..好無?

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:02 | 3 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第2楼mc.大儍儍2008-08-02 18:58发表的: g^^m a}i  
    7仔你只手搭住我既帮主.. Y tj>U  
                ] b=A/*z  
        几时过广州我打餐劲你,,, { 3P!b|V>  

W]7?;#Hpk  
    62'0)Cy^  
    你唔好信自己隻眼呀..你睇下我個樣幾怕羞幾難為情!! .shI% ' V  
    哩個只係動作指導:和尚兄擺嘅指定動作嚟架炸!! ^o<Nz8  
    真係一瞬間,我就縮開番隻手架..自己諗番都覺得笨實 }slEkpk? ]  
    如果我自己夠膽咁做..可能已經追到佢..唔駛食檸檬
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:09 | 4 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

死喇..佢以後點面對其他人呀?! SK2pOZN  
    琳琳..妳呀娘同七仔講得好清楚架喇..我地只可以做朋友架炸!! @}}1xP4Sr  
    妳玩七仔好喇..我真係擔心佢會嬲呀
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:13 | 5 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

Quote:
    引用第5楼gy77gy772008-08-02 19:13发表的: B$n\m854  
    死喇..佢以後點面對其他人呀?! m[rJFSpef  
    琳琳..妳呀娘同七仔講得好清楚架喇..我地只可以做朋友架炸!! {M5IJt"{4b  
    2^:nlM{u  
    f+RDvgkKU  
    你多疑了小七...  :I8 t}Wg  
    和尚GG真搭住你果張太型
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:16 | 6 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

点解7仔你张张相都木嘴的 难道甘样真系会似EDISON
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:20 | 7 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第5楼gy77gy772008-08-02 19:13发表的: S; >_9  
    死喇..佢以後點面對其他人呀?! N 6eY-`4y  
    琳琳..妳呀娘同七仔講得好清楚架喇..我地只可以做朋友架炸!! 2X:n75()  
    :(Gg]Z9^8  
    Z+4J4Ka^!(  
    救命....殺佐我了..知己吖... 6w' ^,V  
    /h;X1Htx}  
    7仔哥啊...此地無銀吖... :%{8lanO  
    +'l@t bP  
    我媽媽系D做大事既人..出來做人做事...大方過D男仔好多噶羅... Ood&cP'c  
    Wh7$')@  
    嘔血ing啊 得了...我會同媽媽講噶了... <7qM;) g  
    qzXch["So  
    不過依家等牛牛哋...大家欣賞下我知己先啦...
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 身兼父識嘛...哈哈...^^...

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:25 | 8 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第7楼长腿叔叔2008-08-02 19:20发表的: &R25J$  
    点解7仔你张张相都木嘴的 难道甘样真系会似EDISON
    2\_}81 hM  
    E` BL3+kQ  
    極度緊張狀態...動作指導突然嘅安排實在令七仔好難為情!! Y*0mC"n}  
    同埋自己好幾年冇影過相...唔多習慣鏡頭!! PXWBc\  
    我自己都好想自然/賓......放d
    顶端 Posted: 2008-08-02 19:29 | 9 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

和尚叔叔個袋係唔係好搭水? 0@k)C z[0;  
    3U^E<H  
    7兄好白淨。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-08-02 20:11 | 10 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

真系羡慕和尚啊 从K房到地铁都有靓女揽 真系好似旺角揸fit人啊
    顶端 Posted: 2008-08-02 21:04 | 11 楼
    721kn
    级别: 强人

多谢发贴的人[1289]

Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第9楼gy77gy772008-08-02 19:29发表的: X!6oviT|m  
    w8~B@}%  
    FK ? g  
    極度緊張狀態...動作指導突然嘅安排實在令七仔好難為情!! =r=?N\7I  
    同埋自己好幾年冇影過相...唔多習慣鏡頭!! JlaT -j  
    我自己都好想自然/賓......放d
    0q}k"(9  
    ?Pbh&!  
    B bP&-c  
    咁怕羞好难追到女仔呀.
    顶端 Posted: 2008-08-02 21:05 | 12 楼
    721kn

琳琳,睇见你地玩得真係开心即.
    顶端 Posted: 2008-08-02 21:21 | 13 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第12楼721kn2008-08-02 21:05发表的: QtSJ9;eP  
    3OZu v};k  
    o W<Z8s;p  
    <0sT  
    咁怕羞好难追到女仔呀.
     X<p'&  
    J>w3>8!>7  
    咁點扇好呀?!
    顶端 Posted: 2008-08-02 21:22 | 14 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第13楼721kn2008-08-02 21:21发表的: IUZ@n0/T  
    琳琳,睇见你地玩得真係开心即.
    Tm) (?y  
    OL0W'C9oA  
    系啊...今次知己返來..大家都好開心..玩到顛曬吖.... &i{>Li  
    #)7THx/=  
    所以...姐姐...你快D plan 期...同我知己一齊返來....一于再玩得顛D....

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-02 21:37 | 15 楼
    721kn

Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第14楼gy77gy772008-08-02 21:22发表的: nMT"R p  
    XI/LVP,.  
    sCrOdJ6|  
    咁點扇好呀?!
    \LbBK ~l-I  
    i"Z   
    依道好多高手,叫高手教你啊马.
    顶端 Posted: 2008-08-02 21:42 | 16 楼
    魚蛋仔
    唏噓噶魚蛋佬

多谢发贴的人[1186]

我真失敗 唔知邊個打邊個 JK=0juv<E  
    WMk;-,S!)  
    剩知道最得意過個系和尚

陪住你 訓街又如何
    顶端 Posted: 2008-08-03 01:23 | 17 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

好彩无我嘅..

.....................
    顶端 Posted: 2008-08-03 01:25 | 18 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷
    级别: 圣人

多谢发贴的人[646]

七仔..食人豆腐...我见到~~~~~
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-08-03 01:32 | 19 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

系唔系HK聚会啊?都好热闹啵!
    顶端 Posted: 2008-08-03 01:49 | 20 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

賣人风暴一浪接一浪,藍調江湖从此多事咯 UQO?hZ!y/.  
    N{?Qkkgx  
    謀人寺主持成鸟猪脚........武仁聖僧 VWW(=j  
    v-XB\|f  
    知己, 你掛一漏萬,既然出賣人仔,就賣齐佢吖 %h}3}p #4  
    9M7Wlx2  
    當日係七星伴月..........藍調七大美人,你好似漏咗两个.......小加菲同芳仔呀 B&?xq)%*#  
    k(dNHT  
    你點可以唔賣埋佢地喔? 佢地嬲死你架
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:28 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 肖像費...^^

• 开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-08-03 02:33 | 21 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

唔知边个打边个
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-08-03 02:41 | 22 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第1楼gy77gy772008-08-02 18:57发表的: %$zX a%A  
    妳刪左妳呀娘嗰張好喎!! Awlw6?   
    妳遲唔放早唔放..啱啱衰左妳先放!! e18}`<tW-  
    妳唔好搞到佢潛水呀
    #<gD@Jybu  
    7仔你真係杞人憂天咯,太不了解我地帮主性格喇! SAN/ fnM  
    7=pJ)4;ZA  
    睇下你搭住帮主之后,我地幫主笑倒几開心就知啦。  

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-08-03 02:43 | 23 楼
    721kn

Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第15楼琳γ^ō^γ琳2008-08-02 21:37发表的: yZqX[U  
    Nt P=m @  
    0v'FE35~s  
    系啊...今次知己返來..大家都好開心..玩到顛曬吖.... O`Ge|4  
    ad'C&^o5  
    所以...姐姐...你快D plan 期...同我知己一齊返來....一于再玩得顛D....
    q5u"v  
    琳琳,等我谂谂先,我惊比你賣啊。 哈哈........
    顶端 Posted: 2008-08-03 04:04 | 24 楼
    戰神1號
    文仔

多谢发贴的人[6327]

我见到黑色N82吖!

哆謝маtёja幫硪整嘅簽詺!

永远支持广州队同阿根廷!
    顶端 Posted: 2008-08-03 07:19 | 25 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:万众期待 各大神秘人物 8月 隆重登场

Quote:
    引用第5楼gy77gy772008-08-02 19:13发表的: +P5\N,,7R  
    死喇..佢以后点面对其他人呀?! "q,.O5q}Y  
    琳琳..你呀娘同七仔讲得好清楚架喇..我地只可以做朋友架炸!! -{ M(1vV(=  
    你玩七仔好喇..我真系担心佢会嬲呀
    :t8?!9g  
    你可以放心,佢一定唔会嬲,有我系度睇住

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-08-03 09:02 | 26 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:万众期待 各大神秘人物 8月 隆重登场

Quote:
    引用第21楼花无缺和尚2008-08-03 02:33发表的: "k'P #v{f  
    卖人风暴一浪接一浪,蓝调江湖从此多事咯 L$ki>._i\  
    DbIn3/W Ne  
    秩怂轮鞒殖赡裰斫?.......武仁圣僧 M?QK4Zxb6U  
    @}+ F4Xh,L  
    知己、 你挂一漏万,既然出卖人仔,就卖齐佢吖 |JVp(Kx  
    .......
    $F M: 8^  
    傻啦!我同芳芳又边会嬲呢,唔驶咁客气啦! Fd(o8z8Q  
    唔驶卖我地啦!

2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-08-03 09:26 | 27 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:万众期待 各大神秘人物 8月 隆重登场

Quote:
    引用第23楼花无缺和尚2008-08-03 02:43发表的: & T&>4I!'M  
    >yr1wVS  
    7仔你真系杞人忧天咯,太不了解我地帮主性格喇! {T'M4y=)i  
    *h4x`luJ  
    睇下你搭住帮主之后,我地帮主笑倒几开心就知啦。  
    #.W^7}H  
    咁又系喎!我老板娘又真系笑得(唔系几)好开心喎
    本帖最近评分记录:

• 2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-08-03 09:28 | 28 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

Quote:
    引用第21楼花無缺和尚2008-08-03 02:33发表的: PS'SIX  
    賣人风暴一浪接一浪,藍調江湖从此多事咯 Apbgm[m|{  
    >bbvQb +j  
    秩怂轮鞒殖赡裰斫?.......武仁聖僧 I~) A!vp  
    NT;cTa=;  
    知己, 你掛一漏萬,既然出賣人仔,就賣齐佢吖 |{9&!=/qf  
    .......
    l9vJ]   
    和尚GG```你呢铺咩意思先````反大距甘话了窝`~` 5nS}h76mZ  
    Qv;q*4_  
     4 `]  
    明知山有虎偏向虎山行`~` \%Lj !\  
    ^7i P!-w/  
    ;X%8I$Ba,  
    .Zm de*b  
    明知我女“加菲”讲到明``人可见,相不可露架嘛````
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-08-03 09:28 | 29 楼
    « 1 2345» Pages: ( 1/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部