«1 2 345» Pages: ( 2/5 total )
本页主题: 萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場 - 魔頭家族全力出擊 孖公仔精選 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

錺_錺①
ひ嗜鱼?ゞ如命
优秀斑竹奖 终身成就奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

系窝```琳琳``关于大集合```几时先发比我姐```
本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-08-03 09:29 | 30 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:Re:万众期待 各大神秘人物 8月 隆重登场

Quote:
引用第29楼錺_錺①2008-08-03 09:28发表的: l'(Cxhf.W  
l/_3H\iM  
和尚GG```你呢铺咩意思先````反大距甘话了窝`~` %,GY&hTw  
u7&r'rZ1_!  
-L6 rXQV@j  
明知山有虎偏向虎山行`~` #:Di1I9<O7  
.......
dfe 9)m>  
所以话,我最锡都系我阿妈架啦! /b20!3  
知我者我妈也

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2008-08-03 09:35 | 31 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
引用第1楼gy77gy772008-08-02 06:57 PM发表的: 1&Rz'JQ+  
妳刪左妳呀娘嗰張好喎!! }+ QgRGQ  
妳遲唔放早唔放..啱啱衰左妳先放!! QR'"Zw&q5/  
妳唔好搞到佢潛水呀
EKk~~PhW 8  
/9|1eSUa  
點解我會潛水呢... X\hD 4r"  
因為張相... 0[xu m  
唔好玩啦...呢d(同其他人俾同你更close嘅)相我自己都有得出賣呀...
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-08-03 11:05 | 32 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第5楼gy77gy772008-08-02 07:13 PM发表的: VCcLS3  
死喇..佢以後點面對其他人呀?! z* YkD"]B  
琳琳..妳呀娘同七仔講得好清楚架喇..我地只可以做朋友架炸!! NUEy0pLw  
妳玩七仔好喇..我真係擔心佢會嬲呀
y^pk)`y8  
RhnSQe  
乜我咁小氣嘅咩... m7^aa@^m  
朋友就唔可以咁影相嘅... gf2l19aP  
咁我同其他人影嗰d...   點算呀...
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-08-03 11:08 | 33 楼
花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
引用第4楼gy77gy772008-08-02 19:09发表的: UQaLhK v:  
 VljAAt  
yaMNt}y-q  
你唔好信自己隻眼呀..你睇下我個樣幾怕羞幾難為情!! 6,G1:BV{K  
哩個只係動作指導:和尚兄擺嘅指定動作嚟架炸!! Ha1E /b]K  
真係一瞬間,我就縮開番隻手架..自己諗番都覺得笨實 U>IllNd  
.......
2^bq4c4J  
你估有冇人信你講呢...........?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-08-03 11:15 | 34 楼
cing
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[25373]

Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
引用第14楼gy77gy772008-08-02 21:22发表的: ^ ~:f02[D  
;gY W!rM  
C<?}?hhb  
咁點扇好呀?!
WW{5[;LYiB  
等女沟你,我都系甘架

顶端 Posted: 2008-08-03 11:15 | 35 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
引用第23楼花無缺和尚2008-08-03 02:43 AM发表的: }l~|c{WH`  
_ui03veA1  
7仔你真係杞人憂天咯,太不了解我地帮主性格喇! Oi AZA<  
(4cWq!ax<$  
睇下你搭住帮主之后,我地幫主笑倒几開心就知啦。  
b6:A-jb*I  
PElC0 qCn[  
我不嬲都笑得好開心架... Ni#!C:q  
見到你更開心啦... id<i|  
7仔嗰晚全程最大動作都應該係影相嗰時啦...
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

顶端 Posted: 2008-08-03 11:18 | 36 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第25楼戰神1號2008-08-03 07:19 AM发表的: NAjY,)>'K  
    我见到黑色N82吖!
    ^!^6 |[  
    W2/FGJD  
    嘩...好眼力到你呀...哈哈... XI:8_F;Q  

顶端 Posted: 2008-08-03 11:19 | 37 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第19楼〖阿良¤囝〗2008-08-03 01:32 AM发表的: #[0:5$-[  
    七仔..食人豆腐...我见到~~~~~
    W9n0Jv  
     N1,=5P$  
    俾機會你講多次...

顶端 Posted: 2008-08-03 11:23 | 38 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第29楼錺_錺①2008-08-03 09:28发表的: 2WQKj9iyN  
    =B4,H=7Spf  
    和尚GG```你呢铺咩意思先````反大距甘话了窝`~` W}m-5L  
    s2f9 5<B  
    /2}o:vLj  
    明知山有虎偏向虎山行`~` ~3byAL  
    .......
    5`qt82Qm  
    就算唔賣小加菲,都冇奶油漏咗我同芳仔果張架.............唔公平喔!

顶端 Posted: 2008-08-03 11:23 | 39 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第39楼花無缺和尚2008-08-03 11:23 AM发表的: A ?"(5da.  
    UeWEncN(  
    就算唔賣小加菲,都冇奶油漏咗我同芳仔果張架.............唔公平喔!
    -H1mKZDPP  
    whb|N2  
    有道理呀...

顶端 Posted: 2008-08-03 11:33 | 40 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第36楼幸福瞬間2008-08-03 11:18发表的: AH`n  
    N;,?k.vU  
    :LRR\v0HM  
    我不嬲都笑得好開心架... qGMM3a)Q  
    見到你更開心啦... MLg<YL  
    7仔嗰晚全程最大動作都應該係影相嗰時啦...
    YArNJ5z=  
    我地就唔使講,几時都甘笑得好開心架啦! _3$@s{k-TI  
    t}-[^|)7  
    睇下我同7哥仔果張我笑得几開心 tq=1C=h  
    'B}pIx6k~  
    成个藍調得幫主同我可以分亨同7仔嘅合影咋

顶端 Posted: 2008-08-03 11:36 | 41 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第2楼mc.大儍儍2008-08-02 06:58 PM发表的: E%ea o$  
    7仔你只手搭住我既帮主.. J<DV7zV  
                EQPZV K/  
        几时过广州我打餐劲你,,, Sp)KtMV  

FD(zj^*  
    =fMSmn1S  
    乜唔係叫佢請你食餐勁嘅咩...

顶端 Posted: 2008-08-03 11:38 | 42 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第40楼幸福瞬間2008-08-03 11:33发表的: dgssX9g37  
    T\c;Ra  
    rP ;~<IxEr  
    有道理呀...
    IcL3.(!]l  
    唯有將7仔當美人搭够七个藍調美人啦!

顶端 Posted: 2008-08-03 11:40 | 43 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第41楼花無缺和尚2008-08-03 11:36 AM发表的: y NV$IN%  
    CW\o>yh  
    我地就唔使講,几時都甘笑得好開心架啦! 6AUzS4O  
    3+A 0O%0*  
    睇下我同7哥仔果張我笑得几開心 e::5|6x  
    (m;P,*  
    .......
    b("CvD8  
    R'dF<&Kj|  
    咁講我咪好幸福囉...可以同你加埋個新晉才子影相...

顶端 Posted: 2008-08-03 11:41 | 44 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第43楼花無缺和尚2008-08-03 11:40 AM发表的: @2$PU{dH  
    u"T5m  
    唯有將7仔當美人搭够七个藍調美人啦!
    *\VQ%_wg  
    7h&xfrSrD  
    咁樣好似唔啱手續啵... }QJE9;<e  
    係都叫佢轉埋個look先啦...

顶端 Posted: 2008-08-03 11:42 | 45 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第39楼花無缺和尚2008-08-03 11:23发表的: [j93Mp  
    +e ?ixvld  
    SF.,sCk  
    5洗讲野```果张珍藏黎架``` *EV]8  
    :hMuxHr  
    )3)L  
    点可以甘轻易同人分享架```5制```

顶端 Posted: 2008-08-03 11:44 | 46 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第45楼幸福瞬間2008-08-03 11:42发表的: QT|mN  
    >Mvt;'c  
    8tdUnh%/  
    咁樣好似唔啱手續啵... sWX   
    KO5Q;H  
    加多把假发`~~~ _&dGo(B  
    Np/[MC  
    nmSpNkJ5  
    +i)1 jX<  
        你米话```又真系几靓女架~```

顶端 Posted: 2008-08-03 11:45 | 47 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第46楼錺_錺①2008-08-03 11:44 AM发表的: t 1&p> v  
    V!Joh5=a  
    5洗讲野```果张珍藏黎架``` zc2,Mn2  
    |QzPY8B9O  
    D^TKv;%d  
    ZO;]Zt]  
    6g.@I!j E  
    我哋d都係珍藏嚟架...好嘢...有事都要同大家分享下架嘛...

顶端 Posted: 2008-08-03 11:48 | 48 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第44楼幸福瞬間2008-08-03 11:41发表的: ?3|ZS8y  
    C9nNziws  
    !*cf}<Kmw  
    咁講我咪好幸福囉...可以同你加埋個新晉才子影相...
    EP8LJzd"  
    當然啦,我地帮主喔,梗係最幸福啦!

顶端 Posted: 2008-08-03 11:52 | 49 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第45楼幸福瞬間2008-08-03 11:42发表的: ,S8Vfb &  
    lfKknp#B/O  
    ZHBwoC#5}  
    咁樣好似唔啱手續啵... }E=kfMu  
    F;ZLoG*U  
    睇佢青靚白靜,唇紅齿白,羞人答答,都唔使點轉look都嗒得杯落啦! [7仔唔比嬲架]

顶端 Posted: 2008-08-03 11:59 | 50 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第46楼錺_錺①2008-08-03 11:44发表的: zZ xP= c  
    ! $iR:ji  
    5洗讲野```果张珍藏黎架``` 4/jY;YN,2  
    i-<=nD&?t  
    Z 0:2x(x9  
    r:q#l~;^  
    好啦,等我下次同你影番多D比你珍藏下喇

顶端 Posted: 2008-08-03 12:05 | 51 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:万众期待 各大神秘人物 8月 隆重登场

Quote:
    引用第33楼幸福瞬间2008-08-03 11:08发表的: >SJ$41"E  
    b>z.d-  
    qIT{`hX  
    乜我咁小气嘅咩... L,Nr,QC-  
    朋友就唔可以咁影相嘅... P~<9 3  
    咁我同其他人影嗰d...   点算呀...
    c 2@@Rd~M  
    等我得闲发张过佢睇先 qWpCe*C  
    9vTQ^*b m  
    肯定佢会吐血而死

顶端 Posted: 2008-08-03 13:13 | 52 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:万众期待 各大神秘人物 8月 隆重登场

Quote:
    引用第36楼幸福瞬间2008-08-03 11:18发表的: ]M(f^   
    cmU+VZ#pk  
    BmFME0  
    我不嬲都笑得好开心架... :"^< aLj  
    见到你更开心啦... <M?#3&5A  
    7仔嗰晚全程最大动作都应该系影相嗰时啦...
    {\/nUbo[  
    哦哦…我唔系度既时候,你竟然比人.................................... a.IF%hP0xo  
    bMZn7c  
    SQU% N  
    DB%AO:8  
    QeJ.o.m{  
    SzlfA%4+GR  
    )v{41sM+  
    wV&f|JO0+  
    ;T{/;  
    So *Wk "  
    yLO &(Mb  
    \ e8*vos  
    E9B*K2l^{  
    *-AAQ  
    eQVPxt2N  
    F2`htM@,  
    ,e FQ}&^A  
    搭你搏头,咁大胆,下次有咩事,呢D都唔补架!

顶端 Posted: 2008-08-03 13:17 | 53 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

Quote:
    引用第21楼花無缺和尚2008-08-03 02:33发表的: c2/R]%`)9  
    賣人风暴一浪接一浪,藍調江湖从此多事咯 rO(TG  
    (~7 m"?  
    秩怂轮鞒殖赡裰斫?.......武仁聖僧 0Z A#T:4  
    '9 *|N=  
    知己, 你掛一漏萬,既然出賣人仔,就賣齐佢吖 V%BJNJ  
    .......
    5]H))}9>d  
    XewXTd #x  
    系啵 嬲佐咁典扇呢...  ^%5~ ;  
    DrCWvpudd  
    好啦...你哋點話點好啦...

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-03 14:17 | 54 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

Quote:
    引用第24楼721kn2008-08-03 04:04发表的: S,*{q(   
    ?iPZsV  
    琳琳,等我谂谂先,我惊比你賣啊。 哈哈........
    H.YIv50E  
    W;Ud<7<;Z  
    姐姐..唔好淰咁多了...你看賣出來既都系開心既回憶... Qp kKVLi  
    V3>f*Z)xn  
    我哋D女既好大方噶嘛... 最緊要大家開心... }BI~am_  
    %[]"QbF?  
    你話系米..?姐姐..哈哈

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-03 14:22 | 55 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第54楼琳γ^ō^γ琳2008-08-03 14:17发表的: S~+O` y^  
    ]3n, AHA  
    R%>jJ[4\[  
    系啵 嬲佐咁典扇呢... k$ZRZ{ E+  
    /xl4ohL$a  
    好啦...你哋點話點好啦...
    @GN(]t&3  
    你同我定`~` ppAmN0=G  
    l6iw=b[?  
    7J bY}@  
    我女同我一样```好大方架````SO``~边会甘悟少心去嬲人姐`~``

顶端 Posted: 2008-08-03 17:27 | 56 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

why?????TT姐靓咗咁多噶 同厕厕好恩爱啊
    顶端 Posted: 2008-08-03 18:56 | 57 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋

多谢发贴的人[3065]

Quote:
    引用第4楼gy77gy772008-08-02 19:09发表的: ?-pi,O~(p  
    t{!/#eQC  
    ) IQ*  
    你唔好信自己隻眼呀..你睇下我個樣幾怕羞幾難為情!! k^z0Lo|)'  
    哩個只係動作指導:和尚兄擺嘅指定動作嚟架炸!! .Y;b)]@f  
    真係一瞬間,我就縮開番隻手架..自己諗番都覺得笨實 T'E ] i!$  
    .......
    2+z1h^)W  
    UEzsDJu  
    Ejv%,q/T(  
    7哥好似好怕丑喔
    顶端 Posted: 2008-08-03 18:57 | 58 楼
    Mao毛毛Mao
    他妻負我

多谢发贴的人[642]

絕對恨死我地呢班隔離人啦....
    招婚....
    顶端 Posted: 2008-08-03 20:18 | 59 楼
    «1 2 345» Pages: ( 2/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部