«123 4 5» Pages: ( 4/5 total )
本页主题: 萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場 - 魔頭家族全力出擊 孖公仔精選 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
引用第87楼marke19792008-08-05 22:45发表的: B;=Z^$%T  
我发觉好似系和尚的个人表演咁 E<3xv;v8r  
咁多靓女飞埋佢度噶
v%*don  
你錯啦,佢地个个唔買,剩係出賣和尚,其实好多人都未公開架!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-08-06 02:18 | 90 楼
花無缺和尚
武仁聖

Re:Re:Re:万众期待 各大神秘人物 8月 隆重登场

Quote:
引用第89楼幸福瞬間2008-08-06 01:04发表的: jnJ*e-AW  
SceHdx(]  
+fboTsp% H  
勳火好呀...咁我哋一齊去中山啦... \v-I<"::  
不過會唔會有人唔放你走架...
*> n OL  
預埋我喔,我要食石岐乳鴿架 , v^o`+~i  

顶端 Posted: 2008-08-06 02:25 | 91 楼
tiffanykk
語無倫次のTT
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[7316]

Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

入黎收返D肖像费先
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:28 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 肖像費~!!^^
  • 银纸:10 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-08-06 09:45 | 92 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第92楼tiffanykk2008-08-06 09:45发表的: y{3+Un  
    入黎收返D肖像费先
    /# Jvt  
    TT姐姐,做セ甘耐先黎探下細佬呀?

顶端 Posted: 2008-08-06 10:01 | 93 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第93楼花無缺和尚2008-08-06 10:01发表的: E)m \KSwh  
    x*F- d2D  
    TT姐姐,做セ甘耐先黎探下細佬呀?
    tx[;& ;  
    ?,riwDI 2  
    ;0kAm Vy  
    唔好意思呀,细佬,呢排比较烦呀。。。
    顶端 Posted: 2008-08-06 10:05 | 94 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第94楼tiffanykk2008-08-06 10:05发表的: BTr;F]W  
    uZ_?x~V/  
    g&p(XuN  
    ={cM6 F}a@  
    @Yb8CB  
    我知你煩緊セ架,做工之嘛,東家唔打咪打西家啦! 8d'/w} GV  
    " w V  
    再唔係咪早D嫁去順德做少奶奶啦

顶端 Posted: 2008-08-06 10:18 | 95 楼
    lclgxy
    级别: 新人

多谢发贴的人[2]

本帖最近评分记录:
  • 银纸:-5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 恶意灌水(扣到0分以下系统自动禁言)
  • 顶端 Posted: 2008-08-06 10:31 | 96 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

樓上惡意灌水呀...........

顶端 Posted: 2008-08-06 10:42 | 97 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第95楼花無缺和尚2008-08-06 10:18发表的: C)qG<PW.!  
    Ygfy;G%  
    我知你煩緊セ架,做工之嘛,東家唔打咪打西家啦! OHngpe4  
    g p|G q  
    再唔係咪早D嫁去順德做少奶奶啦
    o"N\l{#s  
    fE|"g'  
    `7`` 1TL  
    系咯,打份工之嘛仲要甘受气。。。 }{J>kgr6  
    fWg 3gRI  
    M!VW/vdywL  
    问题系依家有几单未做完,提成未罗,到时走左距一定唔会俾提成我噶,甘辛苦倾返黎噶单甘就无,我唔甘心呀。。。
    顶端 Posted: 2008-08-06 11:35 | 98 楼
    Alvin
    恶魔仔
    级别: 强人

多谢发贴的人[316]

芳芳边个系你啊!!!
    中国加油!!北京加油!!
    顶端 Posted: 2008-08-06 12:25 | 99 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第99楼Alvin2008-08-06 12:25发表的: IS{>(XT{  
    芳芳边个系你啊!!!
    u3 4.   
    m$'ZiS5  
    -OgC.6  
    芳芳五系度~

.....................
    顶端 Posted: 2008-08-06 12:59 | 100 楼
    ︴蚊蚊﹏☆

多谢发贴的人[788]

有张系宾馆附近啵·

顶端 Posted: 2008-08-06 17:24 | 101 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

多谢发贴的人[4500]

Re:Re:Re:Re:万众期待 各大神秘人物 8月 隆重登场

Quote:
    引用第89楼幸福瞬間2008-08-06 01:04发表的: +)e+$ l  
    a`;nB E  
    yH',vC.  
    好呀...咁我哋一齊去中山啦... r[KX "U-  
    不過會唔會有人唔放你走架...
    a~Y`N73/c  
    j:'8yFi_  
    Quote:
    引用第91楼花無缺和尚2008-08-06 02:25发表的: 0-I L@Di`F  
    E Ks4N4k  
    預埋我喔,我要食石岐乳鴿架 , m}sh (W5\  
    T5+9#  
    w@hbY:Z9z  
    媽媽..我知己都話OK了... 8/ PS#dM\  
    / #D R|  
    咁我地就GOGOGO啦..

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2008-08-06 17:29 | 102 楼
    MC
    级别: 普通人

多谢发贴的人[177]

究竟喺边个打边个啊?
    顶端 Posted: 2008-08-06 20:38 | 103 楼
    蕃茄+沙糖

多谢发贴的人[4434]

Quote:
    引用第18楼Mc.大醜醜2008-08-03 01:25发表的: ! +XreCw  
      好彩无我嘅..
    ?=V;5H.  
    >|g(/@IO  
    0K^? QM|S  
    不如我帮下你呢
    顶端 Posted: 2008-08-07 00:24 | 104 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第104楼蕃茄+沙糖2008-08-07 12:24 AM发表的: DIx.a^LR  
    % !Ih=DZ  
    [Z;ei1l  
    W}@IUCRs  
    不如我帮下你呢
    q@vqhE4  
    x% T.0@!8  
    一早要啦...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-08-07 00:42 | 105 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

Quote:
    引用第104楼蕃茄+沙糖2008-08-07 00:24发表的: 8&yI1XM|  
    17-B'Gl!<%  
    ; *\xdg{d  
    &cwN&XBY  
    不如我帮下你呢
    ic}mru  
    又想帮妳姊妹止痕呀!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-08-07 00:52 | 106 楼
    蕃茄+沙糖

Quote:
    引用第106楼肥牛肉2008-08-07 00:52发表的: nDyA][  
    HvmE'O8  
    又想帮妳姊妹止痕呀!
    Z<,Hz +  
    aW9\h_$  
    xjD."q  
    你痕唔痕阿 kU,g=+ 2J  
    dh9@3. t  
    ?TJ4L/"(k6  
    使唔使请帮手阿
    顶端 Posted: 2008-08-07 00:59 | 107 楼
    蕃茄+沙糖

Quote:
    引用第105楼幸福瞬間2008-08-07 00:42发表的: #RbdQH !  
    HB`'S7Q  
    KDP"z  
    一早要啦...
    g rCQ#3K*?  
     ? 8/r=  
    QUaV;6 4  
    不如顺手帮埋人阿
    顶端 Posted: 2008-08-07 01:00 | 108 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第108楼蕃茄+沙糖2008-08-07 01:00 AM发表的: W -HOl!)  
    x2a ?ugQ  
    S=lCzL;j"  
    $STGH  
    不如顺手帮埋人阿
    ~(-1mB,  
    rsa_)iBC  
    你講邊個先...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-08-07 01:44 | 109 楼
    蕃茄+沙糖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第109楼幸福瞬間2008-08-07 01:44发表的: l)o!&]2  
    AZE%fOG<i  
    Y0kcxpK/  
    你講邊個先...
     B9y5NX  
    H ?9Bo!  
    ;dMr2y`6  
    打错字。。。係你
    顶端 Posted: 2008-08-07 01:59 | 110 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

Quote:
    引用第104楼蕃茄+沙糖2008-08-07 00:24发表的: &Ep$<kx8  
    xzA!,75@U  
    H7P}=YW".  
    )quQI)Ym  
    不如我帮下你呢
    UMBeY[ ?  
    3BGcDyYE  
    T+~&jC:{  
    我就五使囖瓜..大家都睇过喇~

.....................
    顶端 Posted: 2008-08-07 09:35 | 111 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第98楼tiffanykk2008-08-06 11:35发表的: g'T L`=O  
    35AH|U7b  
    IcQpb F0  
    s/~pr.>-l  
    系咯,打份工之嘛仲要甘受气。。。 9 ;vES^  
    ~2 XGw9`J2  
    .......
    y]obO|AH  
    不如意事十常八九,忍一時之气,海闊天空啊姐姐!

顶端 Posted: 2008-08-07 13:00 | 112 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第110楼蕃茄+沙糖2008-08-07 01:59发表的: K)`R?CZ:s  
    ~e,K  
    iH]0 YT.E  
    +JD^5J,-NJ  
    打错字。。。係你
    )PU\|I0|)e  
    蕃茄又想出賣我地幫主呀............

顶端 Posted: 2008-08-07 13:02 | 113 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第112楼花無缺和尚2008-08-07 13:00发表的: jl]p e7-  
    c[OQo~m$  
    不如意事十常八九,忍一時之气,海闊天空啊姐姐!
    >2mY%  
    YWi Y[  
    CSm(yB{|pC  
    嗯,无错,我一定要忍,忍到罗晒D提成,到时再提出辞职 ahM? ;p  
    )0;O<G] d  
    {EU]\Mp0j  
    提前实行去顺德噶计划
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-08-07 16:05 | 114 楼
    蕃茄+沙糖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第113楼花無缺和尚2008-08-07 13:02发表的: AucX4J<  
    yaX%<KBa\  
    蕃茄又想出賣我地幫主呀............
    .N#grk)C  
    5M3)7  
    z fml^N  
    仲想出卖埋你添
    顶端 Posted: 2008-08-07 22:55 | 115 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第114楼tiffanykk2008-08-07 16:05发表的: QlxlT$o}  
    YH!` uU(Lh  
    Fko N+\d  
    lG X_5R  
    嗯,无错,我一定要忍,忍到罗晒D提成,到时再提出辞职 &4L+[M{J@4  
    2) A$bx  
    .......
    Bk1gE((  
    下次我返去咪要去順德揾你啦?記得叫廁廁請我食順德特產呀?

顶端 Posted: 2008-08-07 23:01 | 116 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第115楼蕃茄+沙糖2008-08-07 22:55发表的: IqONDdep9  
    YJrZ  
    o #&;,9  
    ^ )/oDyO  
    仲想出卖埋你添
    nbz?D_  
    一早比你出賣咗啦!

顶端 Posted: 2008-08-07 23:03 | 117 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

原来7仔心笑口不笑,可能返去仲笑好几日才可以舒缓.......系吾系7仔

顶端 Posted: 2008-08-08 00:20 | 118 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第116楼花無缺和尚2008-08-07 23:01发表的: #3u;Ox  
    _>*$%R  
    下次我返去咪要去順德揾你啦?記得叫廁廁請我食順德特產呀?
    )vk$]<$  
    p_ QL{gn  
    '5eW"HGU]`  
    S-:l 60.  
    顺德特产 Y0U<l1(|  
    R '/Ilz`  
    E7axINca  
    双皮奶,太甜; cQUmcK/,  
    ` oYrW0Vm  
    崩砂,热气; ' 7>V4\"  
    =2{^qvP  
    。。。。。。 ]pr;ME<M{  
    *Oo2rk nQ  
    仲有乜野噶。。。我都唔知呢,净系知呢两样
    顶端 Posted: 2008-08-08 00:32 | 119 楼
    «123 4 5» Pages: ( 4/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部