«234 5 » Pages: ( 5/5 total )
本页主题: 萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場 - 魔頭家族全力出擊 孖公仔精選 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

花無缺和尚
武仁聖
级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
引用第119楼tiffanykk2008-08-08 00:32发表的: g;ct!f=U  
s>V*=#L  
mURX I'JkX  
Dj/Q1KY$m  
)/i4YLO  
顺德特产 WoJ]@Me8  
.......
N_|YOw6  
大良牛乳,土法釀鯪鱼,仲有炒牛奶都係順德特產呀!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-08-08 01:14 | 120 楼
tiffanykk
語無倫次のTT
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[7316]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
引用第120楼花無缺和尚2008-08-08 01:14发表的: InTKdr^ P  
^?JEyY   
大良牛乳,土法釀鯪鱼,仲有炒牛奶都係順德特產呀!
bkJn}Al;  
i,\t]EJAU  
u~j'NOv  
未听过。。。不过好似几有意思噶果种,鱼我唔食噶啵
顶端 Posted: 2008-08-08 01:17 | 121 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
引用第110楼蕃茄+沙糖2008-08-07 01:59 AM发表的: \3 O-} n1S  
AF07KA#  
S<)RVm,!e  
t~udfOvY  
打错字。。。係你
k N uN4/  
`-E.n'+  
唔使客氣啦...
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-08-08 01:24 | 122 楼
花無缺和尚
武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
引用第121楼tiffanykk2008-08-08 01:17发表的: *]DJAF]  
) J:'5hz  
 K{7S  
h)aWerzL  
KX=:)%+  
甘你平時去順德,廁廁帶你去食咩呀!順德特產好多架。

顶端 Posted: 2008-08-08 01:25 | 123 楼
幸福瞬間
隨意門@nnie
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
引用第121楼tiffanykk2008-08-08 01:17 AM发表的: E.Gh@i  
MX< ($M  
*j|Tm7C  
, T%pGku  
2+G:04eS,e  
D;#Yn M3  
TT第時要一帶我哋遊順得...
本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-08-08 01:26 | 124 楼
花無缺和尚
武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
引用第122楼幸福瞬間2008-08-08 01:24发表的: ,LW%'tQ~"  
F|3FvxA  
z$im4'\c  
唔使客氣啦...
O|g!Y(  
你地食完飯返黎嗱...........都唔預我

顶端 Posted: 2008-08-08 01:28 | 125 楼
jackwan
级别: 新人

多谢发贴的人[33]

Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

乜水来架~
顶端 Posted: 2008-08-08 07:08 | 126 楼
gbcolor
黑暗光芒
级别: 新人

多谢发贴的人[16]

哈哈。犀利喔
顶端 Posted: 2008-09-02 16:39 | 127 楼
木独猪
禄木甘咖猪,似了
级别: 普通人

多谢发贴的人[59]

睇完静系想讲...我都要参加活动啊!!!!
顶端 Posted: 2008-09-03 11:03 | 128 楼
kerobee
洳菓喺鍾嬑?苐壹眼见椡?已经 .
级别: 神人

多谢发贴的人[390]

顶帖
顶端 Posted: 2008-09-13 18:58 | 129 楼
*Doraemon、
小超
级别: 高人

多谢发贴的人[128]

什麼東東..?及及先..

風の指揮者
顶端 Posted: 2008-09-13 19:11 | 130 楼
melonli
没西的瓜
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[6001]

果然好齐人啊
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 好耐冇見`...^^
  • 顶端 Posted: 2008-09-13 23:28 | 131 楼
    cyrilfans
    重返蓝调
    级别: 圣人

多谢发贴的人[992]

哇哈哈,d靓女都好好笑容哦
    大家互相THX给偶啦,知恩定报!
    顶端 Posted: 2008-09-14 15:12 | 132 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手
    级别: 圣人

多谢发贴的人[779]

而家先留意到 !;oBvE7Kh  
    乜7公同和尚兄谙谙从金源宾馆出来啊
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-11-18 14:30 | 133 楼
    man@1668
    级别: 仙人

多谢发贴的人[521]

Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第0楼琳γ^ō^γ琳2008-08-02 18:50发表的: [iz  
    7Uh}|6PU  
    好了..廢話少講了..入正題..新一輯既賣人仔..裡面全部都系孖公仔... BL7%MvDQ  
    ]|oqJ2P  
    究竟裡面邊個系邊個呢..測試大家既眼光來了 qW9|&GuZ$  
    `1dr$U  
    .......
    0nX5 $Kn  
    wP'`!O[W  
    `*B8IT)  
    Quote:
    引用第2楼mc.大儍儍2008-08-02 18:58发表的: i?]!8Ji  
    7仔你只手搭住我既帮主.. V=U %P[S  
                G(L*8U< UG  
        几时过广州我打餐劲你,,, Al?XJ C B@  

S<44{ oH  
    xxYFWvi  
    估到依個係未 gy77gy77 & 你帮主
    顶端 Posted: 2009-01-15 13:37 | 134 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

甘都比你摷倒黎睇

顶端 Posted: 2009-01-15 13:44 | 135 楼
    man@1668

多谢发贴的人[521]

Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第135楼花無缺和尚2009-01-15 13:44发表的: 4VK5TWg  
    甘都比你摷倒黎睇
    RD~QNj9,T  
    係囉!好似冇乜嘢睇咁,未周圍睇吓;無啦啦摷倒黎睇添, b{(:'.  
    只係估倒三個咋! E3`KO'v%  
    其他的 邊個打邊個就唔知?  /8.;  
    不如您介紹吓班美女呢?
    顶端 Posted: 2009-01-15 14:01 | 136 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第136楼166816682009-01-15 14:01发表的: Yd]f}5F  
    -5.>9+W8I  
    係囉!好似冇乜嘢睇咁,未周圍睇吓;無啦啦摷倒黎睇添, bMgp  
    只係估倒三個咋! 9~a_^m/  
    其他的 邊個打邊個就唔知? 7m8L!t9  
    不如您介紹吓班美女呢?
    CvlAn7r,@  
    甘你估倒邊几个呢?至于介绍班美女你識,不如先介始下你自已先啦! guBOR 0x`  
    kD2 MqR>  
    我保证佢地一定支持你架。

顶端 Posted: 2009-01-15 14:13 | 137 楼
    man@1668

多谢发贴的人[521]

Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第11楼moonwalk2008-08-02 21:04发表的: i9w xP i  
    真系羡慕和尚啊 从K房到地铁都有靓女揽 真系好似旺角揸fit人啊
    k?1cxY s  
    {_PV~8u  
    Quote:
    引用第4楼gy77gy772008-08-02 19:09发表的: )6Z)z;n]aW  
    350y6pVh  
    r0?`t!% V  
    哩個只係動作指導:和尚兄擺嘅指定動作嚟架炸!! ,1QU  
    jUdW o}/  
    .......
    CfA F.H  
    0W#.$X5  
    Quote:
    引用第137楼花無缺和尚2009-01-15 14:13发表的: ;v#~ o*  
    <Eq^r h  
    甘你估倒邊几个呢?至于介绍班美女你識,不如先介始下你自已先啦! %/s:G )  
    Yr! <O&=  
    我保证佢地一定支持你架。
    o"K{^ L~u  
    未估到:gy77gy77 & 你帮主& 您 其他的完全唔知呀! v ='7.A  
    @^/JNtbH!  
    介紹在下,在下是一個人地眼中的蠢人呀! aZ#c_Q#gZ  
    0p:n'P  
    gy77gy77 話您指定動作,咁和班美女影的相,係未都係您指定動作架!
    顶端 Posted: 2009-01-15 14:32 | 138 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第138楼166816682009-01-15 14:32发表的: xs+MvXTC  
    X 2T)]`@  
    未估到:gy77gy77 & 你帮主& 您 其他的完全唔知呀! .,UpI|b  
    hZ5h(CQ?"#  
    介紹在下,在下是一個人地眼中的蠢人呀! &\`=}hB  
    &PgbFy  
    .......
    3x.|g   
    你唔係蠢人,係大智若愚啫!呢度冇話蠢人叻人,总之人人平等,但求个个开心得咯。

顶端 Posted: 2009-01-15 14:47 | 139 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋

多谢发贴的人[3065]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第139楼花無缺和尚2009-01-15 14:47发表的: 3Q Zw  
    Dm"GCV  
    你唔係蠢人,係大智若愚啫!呢度冇話蠢人叻人,总之人人平等,但求个个开心得咯。
    E;9SsA  
    7YkxIzE  
    {pm>F}Cwy  
    和尚有无新相啊
    顶端 Posted: 2009-01-15 15:18 | 140 楼
    man@1668

多谢发贴的人[521]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第139楼花無缺和尚2009-01-15 14:47发表的: AN\:  
    &w- QMj M>  
    x{6/di  
    kViX FPW  
    3;u*_ ]N_  
    您咁講法,就真係人人平等,
    顶端 Posted: 2009-01-15 15:22 | 141 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:萬眾期待 各大神秘人物 8月 隆重登場

Quote:
    引用第140楼傻哥2009-01-15 15:18发表的: sZ/~pk  
    /8VM.fr$  
    Tar tV3;`  
    #joGIw  
    和尚有无新相啊
    cE '`W7&A  
    有好多呀,不过唔好再嚇人啦!

顶端 Posted: 2009-01-16 11:55 | 142 楼
    123zxc
    ☆Jun☆/小猪
    级别: 普通人

多谢发贴的人[6]

真是好啊
    顶端 Posted: 2009-02-02 08:35 | 143 楼
    «234 5 » Pages: ( 5/5 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部