« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: 賣相風暴☆之★倉底貨Θ.Θ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

gy77gy77
親口講您累得很
灌水天才奖
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

賣相風暴☆之★倉底貨Θ.Θ

描述:♀兩柱擎天♀
图片:
描述:♂秘書與我♂
图片:
描述:Ω七仔折腰Ω
图片:
今日冇嘜靈感又多野做...嘜都吟唔到出嚟!! ;}QM#5Xdt  
Wv-nRDNG  
♡壞男七號♡ ]2@g 5H}M  
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: zmalqp | 理由:
  • 银纸:5 | 操作人: Mao毛毛Mao | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: cing | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 好似唔止咁少啵...
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:11 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由:
  • 「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-08-04 13:39 | [楼 主]
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

见到我地帮主有呒一柱擎天    j~,h )C/ v  
                        [  
    本帖最近评分记录:

• 顶端 Posted: 2008-08-04 13:41 | 1 楼
    Mc.大儍儍

只秘书我Like... jg~_'4f#  

顶端 Posted: 2008-08-04 13:42 | 2 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第1楼mc.大儍儍2008-08-04 13:41发表的: bX7EO 8  
          见到我地帮主有呒一柱擎天    Af`z/:0<  
                        [  
    f.@Xjf  
    BRe{1i 6  
    一見到幚主♡.♡就怕羞仔上身
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-08-04 13:46 | 3 楼
    Mc.大儍儍

Quote:
    引用第3楼gy77gy772008-08-04 13:46发表的: KZ]r8  
    h9)RJSF4  
    F@9Y\. ,  
    一見到幚主♡.♡就怕羞仔上身
    )B81i! q  
      讲大话... TfL4_IAG.  

顶端 Posted: 2008-08-04 13:53 | 4 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第4楼mc.大儍儍2008-08-04 13:53发表的: |ixGY^3;  
    IdF$Ml#[h  
      讲大话... 0rcjorWI  

u^l*5F%DK  
    y<|)'(  
    算罷啦...做朋友都好過冇丫
    顶端 Posted: 2008-08-04 13:55 | 5 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Re:卖相风暴☆之★仓底货Θ.Θ

Quote:
    引用第1楼mc.大傻傻2008-08-04 13:41发表的: xorTL8  
          见到我地帮主有呒一柱擎天    H*rx{F?  
                        [  
    gD6tHg>_  
    傻傻…你系咪想死呀,你竟然罗帮主黎开玩笑!  

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-08-04 14:20 | 6 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

7仔d相咁矇嘅, MRs,l'  
    係scanner問題定你特登噶. $/paEn"  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-08-04 14:44 | 7 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷
    级别: 圣人

多谢发贴的人[646]

新野喔.....又有
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-08-04 14:50 | 8 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第7楼肥牛肉2008-08-04 14:44发表的: !)c=1EX]"  
    7仔d相咁矇嘅, mM5|K@0|  
    係scanner問題定你特登噶. -CD\+d  "  
    ^i'y6J  
    :Q-oV8t{  
    公司部老爺影印scanner...
    顶端 Posted: 2008-08-04 16:14 | 9 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

7哥甘威噶?竟然有秘书
    顶端 Posted: 2008-08-04 16:22 | 10 楼
    Mc.大儍儍

5会爱上女秘书? -(IC~   
                T2weAk#J  
      有没系你办公室搞搞震? = .`jjDJ  
                              A#DR9Eq  
    我话我帮主知 |RhM| i  

顶端 Posted: 2008-08-04 17:22 | 11 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第11楼mc.大儍儍2008-08-04 17:22发表的: 7=k^M, a  
    5会爱上女秘书? 'UfeluMd  
                H+l,)Se  
      有没系你办公室搞搞震? uZ(? >  
                              G!Zy l^  
    我话我帮主知 u) *Kws  
    .......
    m 22wF>9  
    `ZGcgO<c\  
    哩個係校長太太嚟架
    顶端 Posted: 2008-08-04 18:13 | 12 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

Quote:
    引用第10楼长腿叔叔2008-08-04 16:22发表的: ebM{OI  
    7哥甘威噶?竟然有秘书
    .zC*Z&e,.[  
    *<9$D  
    3&*'6D Tg  
    最紧要系7哥个秘书仲要几得下个度激气啊嘛
    顶端 Posted: 2008-08-04 18:53 | 13 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

第一張點兩柱擎天???點睇都得1條...另外果條係邊?
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2008-08-04 18:58 | 14 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第14楼bennypower2008-08-04 18:58发表的: eOY^$#Y  
    第一張點兩柱擎天???點睇都得1條...另外果條係邊?
    m<@z}%v-  
    =`t^~.5  
    七仔咪第二條囉
    顶端 Posted: 2008-08-04 19:31 | 15 楼
    魚蛋仔
    唏噓噶魚蛋佬
    级别: 强人

多谢发贴的人[1186]

除褲城當年好興噶髮型

陪住你 訓街又如何
    顶端 Posted: 2008-08-04 19:33 | 16 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

|b.z*G  
    u, kU$  
    7仔要转型喇~~甘落去五得噶哇... OAe#Wf!c  
    LU2waq}VA  
    点沟我哋嘅Annie吖..

.....................
    顶端 Posted: 2008-08-04 20:18 | 17 楼
    milkbob
    研究生
    级别: 普通人

多谢发贴的人[56]

哈哈。有无人买啊。。。
    命运
    顶端 Posted: 2008-08-04 20:23 | 18 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第16楼魚蛋仔2008-08-04 19:33发表的: H3KTir"on  
    除褲城當年好興噶髮型
    i*[n{=*l@  
    IOl+t,0x&  
    其實嗰日成個頭比人噴到藍哂...不過太朦睇唔到!! cy3Td28,  
    好彩唔係噴綠色炸...大吉佢個利是
    顶端 Posted: 2008-08-04 20:23 | 19 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第17楼Mc.大醜醜2008-08-04 20:18发表的: 2YBIW R8z  
    cDk V;$  
    N$I03m  
    7仔要转型喇~~甘落去五得噶哇... -"TR\/  
    Oe!6){OG)  
    点沟我哋嘅Annie吖..
    L'A)6^d@S  
    4,P bg|  
    唔衰都衰左囉 _M5%V>HO  
    唯有寄情工作 YZwaD b  
    又唔係未試過一支公 x4kWLy7Sz  
    七仔冇事嘰 /@oLe[Mz$  
    最多跟粗口妹學做壞男人囉!!
    顶端 Posted: 2008-08-04 20:28 | 20 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

Quote:
    引用第20楼gy77gy772008-08-04 20:28发表的: G=/k>@Di  
    J%rP$O$  
    msx-O=4g  
    唔衰都衰左囉 yW7'?  
    唯有寄情工作 |zsbW9 W*m  
    又唔係未試過一支公 Kuw^qX"  
    .......
    ocRdbmS  
    [3>GGX[Ic  
    再接再厉阿嘛...点可以甘容易放弃咖..

顶端 Posted: 2008-08-04 20:36 | 21 楼
    Mc.大儍儍

大家睇下第2张... ;O#g"8  
        (小)7仔既位置... ~2 *9 {  
                    点解范围甘大? _S?qDG{E|  

顶端 Posted: 2008-08-04 20:36 | 22 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

Quote:
    引用第22楼mc.大儍儍2008-08-04 20:36发表的: s}5+3f$f  
    大家睇下第2张... K >tf,  
        (小)7仔既位置... &m^@9E)S/  
                    点解范围甘大? #(;<-7M2  

(nSml,gU  
    eCbf9B  
    w`HI]{hE~N  
    念念好嗲..

顶端 Posted: 2008-08-04 21:11 | 23 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第22楼mc.大儍儍2008-08-04 20:36发表的: k\r(=cex6  
    大家睇下第2张... dR^"X3$  
        (小)7仔既位置... :\ QUs}  
                    点解范围甘大? .3qu9eP   

W !}{$  
    `_X;.U.Mv  
    {r85l\u)Q\  
    只double傻子腦...隨左哩d野...重裝左d咩呀?!?!?
    顶端 Posted: 2008-08-04 21:25 | 24 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

小7仔D相係几多年前喇,一柱擎天边个国家架?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-08-04 21:57 | 25 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第25楼花無缺和尚2008-08-04 21:57发表的: Bf`9V713  
    小7仔D相係几多年前喇,一柱擎天边个国家架?
    %^. %OCX:  
    `6Qdfmk=  
    五六年囉...同家姐去海南島旅行影嘅
    顶端 Posted: 2008-08-04 22:07 | 26 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

哇!7哥啲相系唔系郭富城 对你爱爱爱不完年代噶? 个发型好经典哦。
    顶端 Posted: 2008-08-04 22:10 | 27 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第26楼gy77gy772008-08-04 22:07发表的: \vfBrN  
    `IpA.| Y  
    (m[bWdANnW  
    五六年囉...同家姐去海南島旅行影嘅
    {%v-(  
    我都去過天涯海角.鹿回头,但係就冇一柱擎天嘅.........!

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-08-04 22:20 | 28 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

Quote:
    引用第28楼花無缺和尚2008-08-04 22:20发表的: P|2E2=G  
    u,3,ck!B>@  
    我都去過天涯海角.鹿回头,但係就冇一柱擎天嘅.........!
    l%z<(L5  
    l=N2lHU  
    我都有去...好似係去水晶/珍珠館之前影嘅!!
    顶端 Posted: 2008-08-04 22:26 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部