« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 返屋之后影嘅相~ - 同自己嘅两个“老婆” 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

魚纵彤樂
级别: 新人

多谢发贴的人[646]

返屋之后影嘅相~ - 同自己嘅两个“老婆”

图片:
图片:
图片:
终于觉得自己老了~~~~
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 點會老呀...仲好young呀...^^
  • 顶端 Posted: 2008-08-07 00:01 | [楼 主]
    蕃茄+沙糖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4434]

Re:返屋之后影嘅相~

好正阿。。。。 y=!"++T]B<  
    p"9a`/  
    #bX~.jKW  
    % j],6wW5J  
    你老婆 m2o*d$Ke  
    ?2ZggV  
    ! mFx= +  
    我可唔可以打劫佢阿
    顶端 Posted: 2008-08-07 00:20 | 1 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

好熟面口...你屋企喺...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-08-07 01:45 | 2 楼
    魚纵彤樂

多谢发贴的人[646]

Re:Re:返屋之后影嘅相~

Quote:
    引用第2楼幸福瞬間2008-08-07 01:45发表的: O[Xl*9P  
    好熟面口...你屋企喺...
    usiv`.  
    qM F'&  
    我屋企喺广东省罗定市~~~ '$u3i #. \  
    梗喺熟面口啦~ 1Sox@Ko  
    我发过我同我契仔嘅相上嚟~~~ BCV<( @c  
    你唔记得我啦?~~ ,eq[X\B>  
    唉~~~
    顶端 Posted: 2008-08-07 02:06 | 3 楼
    魚纵彤樂

多谢发贴的人[646]

Quote:
    引用第1楼蕃茄+沙糖2008-08-07 00:20发表的: LXj2gsURu%  
    好正阿。。。。 b Jt39 7  
    5)4*J.  
    \UFno$;mA  
    :@w ;no>=*  
    你老婆 m`C(y$8fU  
    .......
    \&]M \  
    6N(Wv0b $  
    log{jF  
    可以借我老婆陪你出去威下~~~ 7uJy<O  
    嘻嘻~~~
    顶端 Posted: 2008-08-07 02:08 | 4 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷
    级别: 圣人

多谢发贴的人[646]

250爽.....不过对摩托车一直冇乜兴趣..... h4H~;Wl0  
    9F )v=  
    最主要系唔识开~~~~~~
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-08-07 02:13 | 5 楼
    魚纵彤樂

多谢发贴的人[646]

Quote:
    引用第5楼〖阿良¤囝〗2008-08-07 02:13发表的: Ei Wy`H;  
    250爽.....不过对摩托车一直冇乜兴趣..... ,WA7Kp9  
    1"A1bK  
    最主要系唔识开~~~~~~
    3sc5meSu'  
    S6,AY(V  
    85Q2c   
    唔喺,果台车喺本田嘅CBR600RR~~ KL# F5\ E  
    即喺600CC~~~
    顶端 Posted: 2008-08-07 02:19 | 6 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷

多谢发贴的人[646]

Re:Re:Re:返屋之后影嘅相~

Quote:
    引用第6楼魚纵彤樂2008-08-07 02:19发表的: ][S<M24]Q  
    K`* 8 *k{  
    ^ $Q',  
    QZef =  
    唔喺,果台车喺本田嘅CBR600RR~~ }M?GqA=  
    即喺600CC~~~
    9=@j]g|  
    xr?=gY3E;  
    6 #vD>@H  
    |;'V":yDs  
    哗..仲犀利添
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-08-07 02:48 | 7 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[3777]

部车好正啵 GV6!`@<  
    广州睇唔到架啦
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2008-08-07 04:11 | 8 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

一個字.......型
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-08-07 04:16 | 9 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

哇...600CC..识飞囖..

.....................
    顶端 Posted: 2008-08-07 05:40 | 10 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

第2只老婆我Like .. ,G e7 9(  
          借我骑骑喇.. (WR&Vt4Rh  

顶端 Posted: 2008-08-07 09:21 | 11 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

可5可以换成自动波咖?

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2008-08-07 11:41 | 12 楼
    魚纵彤樂

多谢发贴的人[646]

Quote:
    引用第12楼魜字駞2008-08-07 11:41发表的: Lt8chNi [  
    可5可以换成自动波咖?
    ;j-@ $j  
    7B_;YT  
    如果换成自动波就没果种入波后加速嘅快感啦~~
    顶端 Posted: 2008-08-07 11:43 | 13 楼
    Mao毛毛Mao
    他妻負我
    级别: 仙人

多谢发贴的人[642]

你老婆真係好正喔...幾錢轉讓啊?
    招婚....
    顶端 Posted: 2008-08-07 11:55 | 14 楼
    蕃茄+沙糖

多谢发贴的人[4434]

Quote:
    引用第12楼魜字駞2008-08-07 11:41发表的: '&W`x5`t  
    可5可以换成自动波咖?
    (ivV[  
    8 2&JYx  
    4))u*c/,  
    自动波都唔好阿 4};!nYey!  
    : :uD%a zd  
     @es}bKP  
    两个碌要嚟睇咖咋 RV.z xPw>>  
    'd]9u9u  
    U> (5J,G  
    坐得好唔舒服嘅 7OS\j>hb~  
    mq[(yR  
    WHBQA\4  
    好彩广州唔俾开遮 VBF3N5 ;W  
    b\7-u-   
    ]}<.Y[!S  
    如果唔係我就闭咯
    顶端 Posted: 2008-08-07 12:03 | 15 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语

多谢发贴的人[6600]

樓主臺電單車係未250CC~好型仔可惜廣州已經禁摩
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2008-08-07 12:17 | 16 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

又几型仔噃。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-08-07 12:54 | 17 楼
    魚纵彤樂

多谢发贴的人[646]

Quote:
    引用第16楼bennypower2008-08-07 12:17发表的: ve1jLjsB  
    樓主臺電單車係未250CC~好型仔可惜廣州已經禁摩
    H$Q$3Q!`  
    X-3L4@T:?  
    R=i$*6}a  
    台电单车喺600CC (*/P~$xIj  
    型号喺:本田嘅CBR600RR s$C;31k  
    喺汕尾果边叫朋友帮搞返嚟嘅, vn .wM  
    所以上唔到牌~~ {Xwin $C  
    u7^Z7; J  
    我都只喺将佢放喺乡下咋, (8GJLs 8  
    没机会带佢喺广州威~~
    顶端 Posted: 2008-08-07 12:59 | 18 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[3777]

Re:Re:Re:返屋之后影嘅相~

Quote:
    引用第18楼魚纵彤樂2008-08-07 12:59发表的: xE9^4-Px*  
    *#N%3:@T  
    7vNS@[8  
    T(a* d7  
    台电单车喺600CC g|"z'_  
    型号喺:本田嘅CBR600RR >Eik>dQ a  
    .......
    eY\tO"Hc  
    :lgIu .  
    \Y>^L{  
    就算上到牌,你都唔可能系广州威架啦,广州禁摩啊 1ikkm7  
    或者你去d远郊既地方罗
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2008-08-07 13:05 | 19 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

Re:Re:Re:Re:返屋之后影嘅相~

Quote:
    引用第19楼点虫虫2008-08-07 13:05发表的: %04>R'mN  
    XiKv2vwA  
    {EW}Wd  
    tDy1Gh/c  
    就算上到牌,你都唔可能系广州威架啦,广州禁摩啊 fN0D\Mu!)b  
    或者你去d远郊既地方罗
    aR}NAL_`w  
    楼主,半夜走转过黎广州都得拉

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2008-08-07 13:06 | 20 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

着件衫。好似怪谈入面嘅师父
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-08-07 13:11 | 21 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

你老婆好形啊。 ;pAkdX&b  
    $PrzJc  
    体來我都要買部BMW來showoff.
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-08-08 08:09 | 22 楼
    无敌掌们茶
    好茶黎噶

多谢发贴的人[789]

比我骑下你“老婆”啊~~~你“老婆”身材好正啊~~
    本人管理的范围: Anime-动漫讨论区; 手机相关

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2008-08-09 13:14 | 23 楼
    jackwan

多谢发贴的人[33]

哇`~~~~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:-5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 恶意灌水(扣到0分以下系统自动禁言)
  • 顶端 Posted: 2008-08-10 06:06 | 24 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

好形啊喵~ 我中意你部摩托啊喵~ $cK9E:v  
    就送比我做生日礼物啦喵~ (# ?~^ut  
    再唔系比个TEX同你换啦喵~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2008-08-10 22:17 | 25 楼
    魚纵彤樂

多谢发贴的人[646]

Quote:
    引用第25楼hinotori2008-08-10 22:17发表的: I p<STz]-  
    好形啊喵~ 我中意你部摩托啊喵~ T}fo:aB}  
    就送比我做生日礼物啦喵~ 3+(Fq5I  
    再唔系比个TEX同你换啦喵~
    -6DfM,  
    P$w0.XZa  
    台摩托就没办法改装嘅啦。。。 +mH Kk  
    因为我都唔知改边度好喇~ &)`A4bf%  
    始终觉得原装嘅好~~ p+yU!Qj  
    &@{ Ba~S  
    台山地车就依然喺度升级紧~~ #~ / -n&#  
    打算换碟刹,自琐脚踏~~~ +:oHI[1HG  
    最起码都升级到一万蚊左右~~~
    顶端 Posted: 2008-08-11 02:10 | 26 楼
    一串紅
    闲人
    级别: 荣誉会员

多谢发贴的人[19340]

着呢D装,好似電视黑-------话旧时D财主二世甘

顶端 Posted: 2008-08-11 02:50 | 27 楼
    cyrilfans
    重返蓝调

多谢发贴的人[992]

好有周杰伦feel哦!
    大家互相THX给偶啦,知恩定报!
    顶端 Posted: 2008-08-11 08:48 | 28 楼
    marke1979
    壹劍傾城

多谢发贴的人[6330]

原来鱼兄老家系扶合嘅
    [ 此贴被marke1979在2008-08-13 17:25重新编辑 ]
    顶端 Posted: 2008-08-13 13:27 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部