« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 好耐无嚟喇,惊你地唔记得我啊! - 希望唔会唔记得我喇,哈哈! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

火舞灵蛇
MRS.YE
级别: 普通人

多谢发贴的人[759]

好耐无嚟喇,惊你地唔记得我啊! - 希望唔会唔记得我喇,哈哈!

图片:
图片:
好耐无上离同大家倾偈喇,忍唔住发两张相仔,等你地唔好将我遗忘先得,哈哈!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 雨夢 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 琳γ^ō^γ琳 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:28 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 好掛住你呀...^^
  • 顶端 Posted: 2008-08-29 00:12 | [楼 主]
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

Re:好耐无嚟喇,惊你地唔记得我啊!

你个细老好得意咁啵喵~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2008-08-29 00:16 | 1 楼
    sam022
    夜貓
    级别: 新人

多谢发贴的人[43]

令郎啊?几可爱啊~
    顶端 Posted: 2008-08-29 00:17 | 2 楼
    哥哥
    没有脚的雀仔
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[11076]

好喜歡小朋友。。。。
    你知不知道有一种鸟没有脚的?他的一生只能在天上飞来飞去,飞累了就在风里睡觉,一辈子只能落地一次,那就是他死的时候。
    顶端 Posted: 2008-08-29 00:31 | 3 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

BB好似好眼訓甘
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2008-08-29 00:34 | 4 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Re:Re:好耐无嚟喇,惊你地唔记得我啊!

[quote]引用第1楼hinotori2008-08-29 00:16发表的: J|be'V#]1  
    你个细老好得意咁啵喵~ [/quot L]"$d F  
    B B'qbX3xK  
    c9Cc%EK  
    晕啊,佢唔係我细佬嚟噶,係个客嘅BB咋!
    顶端 Posted: 2008-08-29 00:36 | 5 楼
    marke1979
    壹劍傾城

多谢发贴的人[6330]

好肥好得意啊
    顶端 Posted: 2008-08-29 00:37 | 6 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第2楼sam0222008-08-29 00:17发表的: xt "-Jmox  
    令郎啊?几可爱啊~
    0o6o<ggi  
    <n~.X<6V'  
    ~=[5X,Ta  
    如果我有咁大个仔就好喇.... U#iW1jPE2  
    #6 [F&  
    ps:乜我睇起身好老咩?点解话我个仔嘅,哈哈!
    顶端 Posted: 2008-08-29 00:38 | 7 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第3楼哥哥2008-08-29 00:31发表的: v.>K )%`#  
    好喜歡小朋友。。。。
    wxPl[)E  
    y3QS! 3I  
    !io1~GpKS  
    恩恩,我都係啊,超中意小朋友啊!
    顶端 Posted: 2008-08-29 00:39 | 8 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第4楼bennypower2008-08-29 00:34发表的: x{K"z4xbI  
    BB好似好眼訓甘
    'r\RN\PT  
    `#8kJt  
    6vps`k$,~  
    哈哈,係啊,佢啱啱饮完奶奶,想瞓觉喇!
    顶端 Posted: 2008-08-29 00:40 | 9 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

yan yan...你幾時生返個...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-08-29 00:40 | 10 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第6楼marke19792008-08-29 00:37发表的: A s }L=2  
    好肥好得意啊
    Q3&D A1b`  
    y {Bajil  
    DC1.f(cdR  
    个BB好识摆post噶,块面珠dum见到都想搣佢啊!
    顶端 Posted: 2008-08-29 00:42 | 11 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第10楼幸福瞬間2008-08-29 00:40发表的: wL3RcXW``e  
    yan yan...你幾時生返個...
    G7+{O7  
    *C+[I  
    $ ~%Y}Xt*  
    q. Jx|x  
    我都好挂住你啊,好耐无喺度吹水喇,几惊你哋唔记得我啊,哈哈! <X4f2z{T{@  
    cl]W]^q-Cx  
    我啊?等多两年先喇,揾到钱就生,到时通知你啊,(*^__^*) 嘻嘻……
    顶端 Posted: 2008-08-29 00:44 | 12 楼
    cyrilfans
    重返蓝调

多谢发贴的人[992]

欢迎继续加入蓝调论坛啊!!
    大家互相THX给偶啦,知恩定报!
    顶端 Posted: 2008-08-29 00:45 | 13 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第13楼〖冰果汁〗2008-08-29 00:45发表的: < ^{(?*  
    欢迎继续加入蓝调论坛啊!!
    eS ?9}TG|  
    [] "bn9 +  
    )t-P o'RW  
    哈哈,THANKS喇!
    顶端 Posted: 2008-08-29 00:48 | 14 楼
    anomesdia
    本强颜欢笑,却泪已满襟

多谢发贴的人[1145]

小朋友肥得可爱
    顶端 Posted: 2008-08-29 04:33 | 15 楼
    evolution128
    级别: 仙人

多谢发贴的人[1578]

我當然記得你喇。 sVmqx^-  
    個小朋友真的好似中國年畫裡面個D肥仔。
    顶端 Posted: 2008-08-29 05:22 | 16 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

兩個都可愛啊。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-08-29 08:02 | 17 楼
    长腿叔叔
    风一样的男子
    级别: 高人

多谢发贴的人[4166]

YAN妹,我惊你吾记得叔叔着 "}-S%v`)z  
    得闲带D女上来探下叔叔拉
    顶端 Posted: 2008-08-29 09:53 | 18 楼
    jay_pen
    肥兔仔
    级别: 强人

多谢发贴的人[634]

兔仔最中意咸湿甘捏肥BB咖喇。
    顶端 Posted: 2008-08-29 10:00 | 19 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

BB得意 楼主都好靓啊 好有明星feel啊 靓过好多cover girl啊
    顶端 Posted: 2008-08-29 11:09 | 20 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

蛇蛇```我已经悟记得你喇````
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-08-29 19:05 | 21 楼

多谢发贴的人[9]

個BB肥得好怪~!~!不過好CUTE
    顶端 Posted: 2008-08-29 19:42 | 22 楼
    Mao毛毛Mao
    他妻負我
    级别: 仙人

多谢发贴的人[642]

靚女我地肯定記得嘅!!!
    招婚....
    顶端 Posted: 2008-08-29 20:15 | 23 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

小肥仔好得意阿。。仲好想捏下佢块面敦。。几时得闲抱过来比我捏下呀
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-08-29 21:22 | 24 楼
    sam022
    夜貓

多谢发贴的人[43]

吾系老`E+潮流好多`后生妈妈啊吗~`
    顶端 Posted: 2008-08-30 00:15 | 25 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

个BB甘捞,一睇就知无广州人既血统拉

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2008-08-30 13:11 | 26 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷

多谢发贴的人[646]

都系楼主得意好多~~~~~
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-08-30 15:18 | 27 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

我好仲意YAN妹噶眼带呀,几时修成噶,好得意
    顶端 Posted: 2008-08-30 15:28 | 28 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE

多谢发贴的人[759]

Quote:
    引用第15楼anomesdia2008-08-29 04:33发表的: D~ Y6%9  
    小朋友肥得可爱
     c2M  
    S1U0sP@o  
    係啊,好Q噶!
    顶端 Posted: 2008-08-31 01:29 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部