«1 2 » Pages: ( 2/2 total )
本页主题: 各位甩绳马骝到 - 最新情报 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:各位甩绳马骝到

Quote:
引用第29楼Kelvin...^_^...2008-09-18 10:15发表的: 5 4LCoG/  
讲真,第一张好似p左。 *m]%eU(  
第2张就自然。
Z=sAR(n}~  
唔好意思, `^N;%[c`z  
1.我二张都无p过 q+G1#5  
2.我唔识p E3KPJ`=!*"  
3.亦都无必要p

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2008-09-18 10:47 | 30 楼
cyrilfans
重返蓝调
级别: 圣人

多谢发贴的人[992]

Re:各位甩绳马骝到

原来系和尚大哥,祝你万寿无疆啊!
大家互相THX给偶啦,知恩定报!
顶端 Posted: 2008-09-18 10:58 | 31 楼
火舞灵蛇
MRS.YE
级别: 普通人

多谢发贴的人[759]

哇,和尚哥哥做完手術喇?我好耐無上離噶,都唔知你近況添,點啊?好D未?不過睇你紅光滿臉,應該問題唔大喇,祝你早日康復啊!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-09-18 15:48 | 32 楼
    kenciwen
    ↓最愛我的YA
    级别: 圣人

多谢发贴的人[579]

睇嚟和尚哥哥身体好返咯喔~!
    本帖最近评分记录:
  • 明知無可能嘅嘢都仲去堅持,真系傻!
    顶端 Posted: 2008-09-18 17:56 | 33 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第20楼幸福瞬间2008-09-18 02:35发表的: %Z? o]  
     ]gW J,  
    uI[*uAR  
    唔系啵...如果佢本人同意你系可以代发嘅...
    Y4O L 82Y  
    咁即是话, Y(f-e,  
    如果我得到我个仔同意, xd3  
    咁我都可以系度代佢发啦喎! 5  $J  
    系咪架? @6SSk=9_S  

顶端 Posted: 2008-09-18 23:19 | 34 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第34楼小加菲2008-09-18 11:19 PM发表的: v2{s2kB=  
    &?6w 2[}  
    咁即是话, )|x5#b-lz  
    如果我得到我个仔同意, eZi<C}z  
    咁我都可以系度代佢发啦喎!  $wTX  
    系咪架? v_0!uT5~NE  
    .......
    #8jd,I% L  
    +kL(lBv'  
    你個仔都唔係會員...頂多都係發去水區啦...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-09-19 01:23 | 35 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:各位甩绳马骝到

Quote:
    引用第23楼小加菲2008-09-18 03:19 AM发表的: w>_EM&r6~u  
    >iN%Uz  
    去长洲食呀?!
    )6^xIh  
    rU@?v+i  
    你咁醒嘅...
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-09-19 01:25 | 36 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第35楼幸福瞬间2008-09-19 01:23发表的: %0]b5u  
    4CT9-2UC  
    }Xv1KX'  
    你个仔都唔系会员...顶多都系发去水区啦...
    1iL xXd  
    帮佢入埋会咪得啰!

顶端 Posted: 2008-09-19 01:33 | 37 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:各位甩绳马骝到

Quote:
    引用第36楼幸福瞬间2008-09-19 01:25发表的: _kX/LR"L+  
    kTc5KHJ7  
    +\vY;!^  
    你咁醒嘅...
    q<[ke   
    唔系点做保镖呀

顶端 Posted: 2008-09-19 01:35 | 38 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:各位甩绳马骝到

Quote:
    引用第32楼火舞灵蛇2008-09-18 15:48发表的: A6y~_dt  
    哇,和尚哥哥做完手術喇?我好耐無上離噶,都唔知你近況添,點啊?好D未?不過睇你紅光滿臉,應該問題唔大喇,祝你早日康復啊!
    pjs9b%.  
    蛇妹,你好嘛?好耐唔見咯,做佐媽咪未呀?

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-09-19 03:17 | 39 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:Re:Re:各位甩绳马骝到

Quote:
    引用第36楼幸福瞬間2008-09-19 01:25发表的: {G1aAM\Hz  
    1o~U+s_r  
    s]<r  
    你咁醒嘅...
    fy=C!N&/  
    佢等佐好耐啦................

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-09-19 03:18 | 40 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:各位甩绳马骝到

Quote:
    引用第40楼花无缺和尚2008-09-19 03:18发表的: 1QF*e'  
    xAd>",=~  
    佢等佐好耐啦................
    s3_e7D ^H  
    我系等入去睇日出同日落咋! PVS<QN%  
    90h1e7ZcC  
    你只马骝咪又系度等紧!

顶端 Posted: 2008-09-19 08:41 | 41 楼
    宾宾囝囝
    孤獨dё釾涮
    级别: 仙人

多谢发贴的人[496]

Quote:
    引用第9楼花無缺和尚2008-09-17 17:17发表的: BvZ^^IUb  
    VM]GYz|#]  
    嘩,看你一席話,即時對你之景仰有如長江之水.淊淊不絕..............[后面唔記得添] APtselC  
    2htA7V*dD  
    qzH qj;  
    Oa\`;  
    ]zvVY:v  
    帮你讲埋后面果段:又如黄河泛滥,一发不可收拾。。。 R0hc tT1j  
    Id.Z[owC`Y  
    和尚哥哥无事,大家就放心啦。。。
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-09-19 13:32 | 42 楼
    火舞灵蛇
    MRS.YE
    级别: 普通人

多谢发贴的人[759]

Re:Re:Re:各位甩绳马骝到

Quote:
    引用第39楼花無缺和尚2008-09-19 03:17发表的: )H;pGM:  
    C?[a3rNH(  
    蛇妹,你好嘛?好耐唔見咯,做佐媽咪未呀?
    ?y>Y$-v/C  
    uOG-IHuF  
    我边有咁快做人妈咪啊,自己都未搞掂自己,哈哈! dcl.wD0~V  
    你要保重身体喔,唔係点同我哋吹水啊!
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-09-20 02:19 | 43 楼
    无敌掌们茶
    好茶黎噶

多谢发贴的人[789]

真系人靓~~心地又好啊~~~和尚哥哥好野~~~我地支持你啊·~~
    本人管理的范围: Anime-动漫讨论区; 手机相关

你就在彩虹背后

顶端 Posted: 2008-10-01 08:53 | 44 楼
    «1 2 » Pages: ( 2/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部