« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 「Man」嚟佐蓝调咁耐宜家发帖过百,一于嚟见见大家啦! - 今日换佐发型! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

猪X猪X包
猪屎包
级别: 普通人

多谢发贴的人[65]

「Man」嚟佐蓝调咁耐宜家发帖过百,一于嚟见见大家啦! - 今日换佐发型!

描述:好似系过年影嘅!好似响江门!!!
图片:
描述:大一嘅时候啰!!个阵嗰无机化学老师退休影嚟留念嘅!
图片:
描述:响大学城嘅博物馆,宜家嘅岭南印象园!!
图片:
描述:心情唔靓仔!想剪头发!呢张系剪之前!!!
图片:
描述:剪佐之后就变成咁啦!!
图片:
呢两年嚟自己嘅变化!!希望唔会吓到大家啦!!
[ 此贴被weihaidashi在2008-09-19 22:02重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: toomyou | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: bennypower | 理由:
  • 银纸:70 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 唔好意思吖~咁遲先評分俾你~多D嚟發相啦~^^
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-09-19 21:19 | [楼 主]
    宝塔盖地府
    一千几百犹如垃圾
    级别: 高人

多谢发贴的人[548]

Re:「Man」嚟佐蓝调咁耐宜家发帖过百,一于嚟见见大家啦!

全部偶睇唔到喔
    顶端 Posted: 2008-09-19 21:32 | 1 楼
    h251301
    级别: *

多谢发贴的人[]

Re:Re:「Man」嚟佐蓝调咁耐宜家发帖过百,一于嚟见见大家啦!

Quote:
    引用第1楼宝塔盖地府2008-09-19 21:32发表的: S92Dvw?  
    全部偶睇唔到喔
    8C2t0u;Y .  
    点会睇唔到吖!!!我全部都睇到啵!! s|%</fMt9  
    SnqLF /d  
    都好鬼死靓仔者!!!哈哈!!! Cur) |  
    01Aa.i^d(  
    响大学城嘅麽??
    顶端 Posted: 2008-09-19 21:45 | 广东省广州市电信 2 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

Re:Re:「Man」嚟佐蓝调咁耐宜家发帖过百,一于嚟见见大家啦!

Quote:
    引用第1楼宝塔盖地府2008-09-19 21:32发表的: g41LpplX  
    全部偶睇唔到喔
    xQ[YQ!l  
    不是吧!!!难道你见到嗰挺嘢??好得人惊吖!!!
    顶端 Posted: 2008-09-19 22:09 | 3 楼
    烂仔ɑ.
    级别: 圣人

多谢发贴的人[1317]

Re:「Man」嚟佐蓝调咁耐宜家发帖过百,一于嚟见见大家啦!

LZ都几靓仔喔..
    顶端 Posted: 2008-09-19 22:27 | 4 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

Quote:
    引用第4楼-烟雨2008-09-19 22:27发表的: g&[g?L  
    LZ都几靓仔喔..
    pQ>V]M  
    哈哈!!过奖啦!!行出街冇吓亲人就经已好好啦!!
    顶端 Posted: 2008-09-19 22:34 | 5 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

Re:Re:Re:「Man」嚟佐蓝调咁耐宜家发帖过百,一于嚟见见大家啦!

Quote:
    引用第2楼h2513012008-09-19 21:45发表的: |&'*Z\*ya  
    zqeU>V~<F  
    点会睇唔到吖!!!我全部都睇到啵!!  [ ~E}x  
    t EeMl =u  
    都好鬼死靓仔者!!!哈哈!!! 0TNzVsu7  
    \uaJw\EZ  
    .......
    WX[y cm8  
    可能距真系时运低!!哈哈!!讲笑者!!!
    顶端 Posted: 2008-09-19 22:36 | 6 楼
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

好靓仔啊喵~ 好型啊喵~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2008-09-19 22:37 | 7 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

Quote:
    引用第7楼hinotori2008-09-19 22:37发表的: u|ZO"t  
    好靓仔啊喵~ 好型啊喵~
    Xx^c?6YM  
    得闲下次发张想当年高中嘅毕业相过大家睇下!包保大家响相入边搵唔到我!! 9+:Trc\%N  
    呢两年自己都觉得自己变化好大!!
    顶端 Posted: 2008-09-19 22:54 | 8 楼
    迪新

多谢发贴的人[277]

几靓仔喔!!过来~~叔叔带你睇金鱼!!
    爱音乐!请举手!
    顶端 Posted: 2008-09-19 23:26 | 9 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

Quote:
    引用第9楼迪新2008-09-19 23:26发表的: CmTJa5:  
    hG^23FiN  
    哈哈!!你都会话“几靓仔喔”,我又唔系靓女,我谂我唔岩你啦!!唔使麻烦你带我去睇金鱼啦!!咔咔!!
    顶端 Posted: 2008-09-19 23:31 | 10 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

幾型仔喎
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-09-20 04:32 | 11 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

你好,歡迎來到藍調俱乐部。 }3 }=tN5  
    B5G$o{WM  
    檔自己好似自己屋kay甘, v%5(-  
    (#]KjpIK  
    唔使客氣。 k 9rnT)YU  
    $nn5;11@gY  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-09-20 06:42 | 12 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6198]

悟怕你吓`~` VhgEG(Ud  
    S8m&Rj3O&  
    ()?co<@(l  
    最怕你悟吓咋`````
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2008-09-20 09:41 | 13 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

话时话悟见琳琳蒲头既`~`` 琳琳有靓仔啊``快D蒲头啊````

顶端 Posted: 2008-09-20 09:43 | 14 楼
    jay_pen
    肥兔仔
    级别: 强人

多谢发贴的人[634]

嗯。。。又系靓仔一个。 睇嚟蓝调既靓女们有福咯。
    顶端 Posted: 2008-09-20 11:21 | 15 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

劲靓仔啦。。。。
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-09-20 11:23 | 16 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

Quote:
    引用第14楼錺_錺①2008-09-20 09:43发表的: +bc#GzVF  
    话时话悟见琳琳蒲头既`~`` 琳琳有靓仔啊``快D蒲头啊````
    T ~~[a|bLa  
    咔咔!!乜大家咁客气吖!!!边度靓仔吖!!好平凡者!!哈哈!!
    顶端 Posted: 2008-09-20 11:26 | 17 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

Quote:
    引用第15楼jay_pen2008-09-20 11:21发表的: B#k3"vk#  
    嗯。。。又系靓仔一个。 睇嚟蓝调既靓女们有福咯。
    F'>GN}n  
    蓝调都好多靓仔啦!!应该轮都未轮到我啦!!哈哈!!
    顶端 Posted: 2008-09-20 11:27 | 18 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

睇嚟今次呃钱唔成功啦!!宜家先得咁少!!呜呜!!
    顶端 Posted: 2008-09-20 11:29 | 19 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第19楼weihaidashi2008-09-20 11:29发表的: L_Y9+ e  
    4/HY[FT  
    我地米饭帮主都未出现啊`~~等等添拉``` rb *C-NutE  
    J}) $  
    JtYYT/PB  
    最多比个THX比你顶住档先咯``~` J@ktj(  
    Z:UgozdC  
    @Xq&t}*8  
    7wiK.99  
    又或者你去水区发``我加比你````

顶端 Posted: 2008-09-20 11:56 | 20 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

Re:Re:Re:「Man」嚟佐蓝调咁耐宜家发帖过百,一于嚟见见大家啦!

Quote:
    引用第20楼錺_錺①2008-09-20 11:56发表的: bK$/,,0=X/  
    b?Cmc  
    我地米饭帮主都未出现啊`~~等等添拉``` lFiq<3Nk  
     /,1SE(  
    hi;WFyJTu  
    最多比个THX比你顶住档先咯``~` Exep +x-  
    .......
    U;x1}eFT  
    6C:x6'5[  
    wUru1_zjO  
    真噶麽??咔咔!!不过我冇咁多可以见得下人嘅相发啦!! Ud>` @2  
    顶端 Posted: 2008-09-20 15:55 | 21 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Re:Re:Re:Re:「Man」嚟佐蓝调咁耐宜家发帖过百,一于嚟见见大家啦!

Quote:
    引用第21楼weihaidashi2008-09-20 15:55发表的: Q<RT12|`  
    %$/=4f.j  
    D-Bv(/Pz]$  
    $!3gN%  
    真噶麽??咔咔!!不过我冇咁多可以见得下人嘅相发啦!! ky'|Wk6   
    "NxOOL L  
    甘就等我地靓靓帮主驾到再派钱钱比你喇`~~```

顶端 Posted: 2008-09-20 16:51 | 22 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第14楼錺_錺①2008-09-20 09:43发表的: /r>IV`n{  
    ktN%!Mh\  
    芳仔,我知己見D靓仔見到滯晒喇,等佢消化下先啦..............

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-09-20 17:43 | 23 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

Quote:
    引用第23楼花無缺和尚2008-09-20 17:43发表的: 1JIG+ZNmd  
    "Lb f F  
    芳仔,我知己見D靓仔見到滯晒喇,等佢消化下先啦..............
     uH $oGY  
    你想收埋你知己咋挂`~`

顶端 Posted: 2008-09-21 09:58 | 24 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第9楼迪新2008-09-19 11:26 PM发表的: #kj~G]QA  
    )5U !>,fT  
    ># INEO  
    Dickson哥我又想去喎~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-09-21 15:17 | 25 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第19楼weihaidashi2008-09-20 11:29 AM发表的: ><cU7 ja[^  
    N0nj`  
    0JK2%%  
    Sorry吖~因為呢几曰比較忙冇上嚟~所以遲咗~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-09-21 15:24 | 26 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

哈哈!!米饭班主终于出嚟啦!!
    顶端 Posted: 2008-09-21 22:21 | 27 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:“Man”嚟佐蓝调咁耐宜家发帖过百,一于嚟见见大家啦!

Quote:
    引用第27楼weihaidashi2008-09-21 22:21发表的: @D]l gq[  
    哈哈!!米饭班主终于出嚟啦!!
    cJ2PI  
    小朋友!咪乱叫呀,佢先你我米饭版主! 2T?TM! \Q  
    zqf[Z3  

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-09-21 23:15 | 28 楼
    猪X猪X包
    猪屎包

多谢发贴的人[65]

Re:Re:Re:“Man”嚟佐蓝调咁耐宜家发帖过百,一于嚟见见大家啦!

Quote:
    引用第28楼小加菲2008-09-21 23:15发表的: R$d7\nBG  
    {OP~8e"  
    小朋友!咪乱叫呀,佢先你我米饭版主! 0X>T+A[E  
    o0mJ y'  
    V^sc1ak1Q  
    P,ydt  
    “佢先你我米饭版主!”呢句好高深!我唔系几明!!得闲赐教赐教一下啊!费事以后我做错嘢都唔知嘛!!哈哈!!
    顶端 Posted: 2008-09-22 00:19 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部