« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 兔仔寻日终于去左动漫展。 - 好多靓女啊。 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

jay_pen
肥兔仔
级别: 强人

多谢发贴的人[634]

兔仔寻日终于去左动漫展。 - 好多靓女啊。

图片:
描述:尼把东洋刀型唔型呢?
图片:
图片:
描述:成日都稳把野吉住我,点搭距博头啊。
图片:
图片:
图片:
描述:尼个系兔仔认为全场最靓女啦,系兔仔既心中女神啊。
图片:
描述:尼个女仔真人好QT咖。
图片:
描述:我见过最靓既“独眼龙”
图片:
描述:尼个赵子龙好“英”啊。
图片:
描述:大大个既叮当
图片:
兔仔终于去左动漫展喇。 果度有好多靓仔靓女。 睇到兔仔流晒口水啊。
[ 此贴被jay_pen在2008-10-04 17:38重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:38 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 個叮噹好可愛呀~~
  • 银纸:10 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-10-04 17:31 | [楼 主]
    jingle
    级别: 新人

多谢发贴的人[1]

Re:兔仔寻日终于去左动漫展。

我都去左!
    顶端 Posted: 2008-10-04 17:46 | 1 楼
    vass111
    叁鈖锺壹枝煙
    级别: 普通人

多谢发贴的人[78]

我寻日就去左啦
    顶端 Posted: 2008-10-04 17:52 | 2 楼
    jorterzzw
    楼上的楼下
    级别: 新人

多谢发贴的人[4]

看下真系几多靓仔靓女喔,几鬼羡慕啊
    顶端 Posted: 2008-10-04 17:52 | 3 楼
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

我都发下我同COS果D合影先喵~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2008-10-04 18:01 | 4 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

我最中意我既女神,好靓女啊。 可惜无罗到QQ或者电话,真失败。
    顶端 Posted: 2008-10-04 18:07 | 5 楼
    迷你侠

多谢发贴的人[476]

兔仔唔好失望~~明天会更好~~~
    努力稳钱~~~
    顶端 Posted: 2008-10-04 18:14 | 6 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Re:Re:兔仔寻日终于去左动漫展。

Quote:
    引用第5楼jay_pen2008-10-04 18:07发表的: ^k*%`iQ  
    我最中意我既女神,好靓女啊。 可惜无罗到QQ或者电话,真失败。
     v%$l(  
    我比你啊喵~~~我有30几个QQ啊喵~~~都系今次D cos黎噶喵~
    顶端 Posted: 2008-10-04 18:17 | 7 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

樓主你留返鬚會型D~
    本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2008-10-04 18:53 | 8 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

好多靚女呀
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-10-04 18:56 | 9 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第9楼gy77gy772008-10-04 18:56发表的: k>F!S`a&m  
    好多靚女呀
    *Lxt{z`9  
    LZ系咸湿过阵最型噶喵~
    顶端 Posted: 2008-10-04 18:59 | 10 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

我中意果两个女仆啊
    顶端 Posted: 2008-10-04 20:35 | 11 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Quote:
    引用第6楼迷你侠2008-10-04 18:14发表的: cLp_\\  
    兔仔唔好失望~~明天会更好~~~
    "=n%L +6 %  
    嗯。。。阿喵话会比距地既QQ我咖。
    顶端 Posted: 2008-10-04 23:12 | 12 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Re:Re:Re:兔仔寻日终于去左动漫展。

Quote:
    引用第7楼hinotori2008-10-04 18:17发表的: jbq x7x  
    g33Y$Xdk  
    我比你啊喵~~~我有30几个QQ啊喵~~~都系今次D cos黎噶喵~
    :R=7dH~ r  
    系唔系咖?你米厄我啵。我净系想要我女神既QQ咯。你有无啊?
    顶端 Posted: 2008-10-04 23:14 | 13 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Quote:
    引用第8楼bennypower2008-10-04 18:53发表的: A$7K5   
    樓主你留返鬚會型D~
    ]mi\Y"RO  
    你有所不知喇,我手毛脚毛都多,就系胡须唔多,留唔密,唔好睇。
    顶端 Posted: 2008-10-04 23:16 | 14 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Quote:
    引用第11楼moonwalk2008-10-04 20:35发表的: p %.Adxx  
    我中意果两个女仆啊
    rN7JJHV  
    果两个女仆,右边果个靓D咯。左边果个一般般啦。
    顶端 Posted: 2008-10-04 23:19 | 15 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

一个就可以喵~多就唔好啦喵~~~~~不过要睇下我有没佢Q先啵喵~
    顶端 Posted: 2008-10-04 23:22 | 16 楼
    sam16223
    ※ぶ燦ぶ※

多谢发贴的人[63]

兔哥~好动漫展都吾遇小弟~
    顶端 Posted: 2008-10-04 23:23 | 17 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Quote:
    引用第16楼hinotori2008-10-04 23:22发表的: 7rbw_m`12-  
    一个就可以喵~多就唔好啦喵~~~~~不过要睇下我有没佢Q先啵喵~
    .waj.9&[l  
    甘系度先唔该晒你先喇。
    顶端 Posted: 2008-10-04 23:24 | 18 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Quote:
    引用第17楼sam162232008-10-04 23:23发表的: kef% 5 B  
    兔哥~好动漫展都吾遇小弟~
    z0a`*3 -2  
    本来我系约左阿喵去咖,点知30号晚同你饮得太多,搞到放左阿喵飞机咯。寻日系个朋友临时约我去,我米去左咯。
    顶端 Posted: 2008-10-04 23:27 | 19 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第19楼jay_pen2008-10-04 23:27发表的: 5! +{JTXa  
    *}Gys/\!S  
    本来我系约左阿喵去咖,点知30号晚同你饮得太多,搞到放左阿喵飞机咯。寻日系个朋友临时约我去,我米去左咯。
    lx2%=5+i;  
    你又唔见我去唔到喵~ 仲有个摄影师跟住我啊喵~~威到晕啊喵~
    顶端 Posted: 2008-10-04 23:46 | 20 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Re:Re:Re:Re:兔仔寻日终于去左动漫展。

Quote:
    引用第20楼hinotori2008-10-04 23:46发表的: 2 w! 0$  
    vpdPW%B  
    你又唔见我去唔到喵~ 仲有个摄影师跟住我啊喵~~威到晕啊喵~
    :f_oN3F p  
    你后生细仔顶得顺啊嘛。我年纪大机器坏。一晚唔够训,第日都起唔到身啊。
    顶端 Posted: 2008-10-04 23:50 | 21 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

usoyH0t!?  
    点解5叫我吖.. -{z[.v.p  

本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:

• 顶端 Posted: 2008-10-05 09:50 | 22 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Re:Re:Re:Re:Re:兔仔寻日终于去左动漫展。

Quote:
    引用第21楼jay_pen2008-10-04 23:50发表的: Hl{ul'o  
    *J': U>p  
    你后生细仔顶得顺啊嘛。我年纪大机器坏。一晚唔够训,第日都起唔到身啊。
    3|)cT1ej  
    咁我都没发噶喵~~~我约左人影也吗喵~
    顶端 Posted: 2008-10-05 11:37 | 23 楼
    海賊王

多谢发贴的人[30]

我都去左,不過買唔到特价高达
    顶端 Posted: 2008-10-05 20:57 | 24 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

哇,好多姑娘仔啊。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-10-05 22:05 | 25 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Quote:
    引用第22楼mc.大儍儍2008-10-05 09:50发表的: h*Mi/\  
    Pe11a zJ  
    点解5叫我吖.. K>\v<!%a  

zpNt[F?~1  
    你仲好讲,聚会都放我飞机。
    顶端 Posted: 2008-10-05 23:20 | 26 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Quote:
    引用第24楼海賊王2008-10-05 20:57发表的: -y$<fu9 e  
    我都去左,不過買唔到特价高达
    -&%! 4(Je  
    得80个名额,买唔到好正常啦。
    顶端 Posted: 2008-10-05 23:21 | 27 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

唉。。之前打算去个展做兼职咖。。。一旧水一日,最终都放弃左
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-10-06 00:30 | 28 楼
    kennywind
    華仔哥

多谢发贴的人[73]

Quote:
    引用第7楼hinotori2008-10-04 18:17发表的: q5) K  
    gBXoEn]  
    {!1RlW  
    m`tX&K#-  
    我要我要~~我尋日都去過,太正啦!!!鳴人堂有幾個勁可愛,BANDAI個幾個又索,COSER又有好多個好正的!!等我整理下D相,最正個幾個發上來先!
    顶端 Posted: 2008-10-06 09:03 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部