« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: 兄弟條女可以溝嗎?? 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

hoth21
级别: 新人

多谢发贴的人[1]

兄弟條女可以溝嗎??

我有個問題想請問大傢比D意見噶!.. !SAR/sdXf  
問題就系:我應5應該溝距呢? kWZ/O  
人物:1.我 2.我的一個兄弟 3.我兄弟條女 4.我兄弟條女噶F(女噶) l<-0@(x)  
事情:在近倆個星期,我兄弟同距條女散左..原因系距地問題出現了.髮現男果個髮現女果個變左.從此就齣現隔膜.所以距地分開了.但其實雙方都仲系好鍾意對方噶!不過男果個已經穩左第2個了!(其實呢個可能先系真正噶原因)....就系距(我兄弟條女)失戀噶時候我原本想幫距地復閤噶!點知傾傾下計.大傢談談下心甘..我無意中對距産生了好感....跟住遲下些.我髮現自己原來也無意中甘鍾意左距.不過我都搞5清系米鍾意.定系好感..但我自己5知系米傻左.我竟然同距錶白了(不過系好婉轉噶).果陣距話:其實我都未放得低距.但我又髮覺你系我最需要人幫助噶時候你又出現.對我又好.好拉!我就比次機會你拉!.點知第2日.距話:5知距琴日噶決定系對定系錯喔.因為距個F之前一直鍾意我的但我無接受距個F.因為我5鍾意距個F.距驚距個F會話距..同埋如果同左我之后會有好多機會會碰到我兄弟的..甘大傢見到面就好似面左左甘...... ,M0#?j>  
o 2_mcJ  
<G60R^o  
甘我點做好啊~?大家比D意見我呃!! i p; RlO  
我好明白自己噶感覺.我想真系鍾意距了.但我又點樣面對我噶兄弟呢? q[ 5&  
唉...好煩啊!!
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: toomyou | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-10-09 13:01 | [楼 主]
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

别人的东西都是好的.... F8S>Ld  

本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:

• 顶端 Posted: 2008-10-09 13:37 | 1 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

已將問題複雜化~理順曬D關係圖再決定下一步點走~ [j}JCmWY   
    有D人就算幾喜歡1個女人都好,曾經係朋友或兄弟既女朋友都好只埋在心不表露于色~ :h(` eC  
    有D人就覺得既然分開左就已經無關係,5需要理會太多道德上問題,要喜歡就愛到低~ )q66^% ;S  
    最後一種就係世間極品,愛依然係愛但愛得柏拉圖,齋talk5去做任何野~~~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: toomyou | 理由:
  • 本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2008-10-09 14:55 | 2 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

唔好咁衰啦
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-10-09 20:50 | 3 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

呢個世界唔係得一個女人呱.
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-10-09 21:39 | 4 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[3777]

两兄弟用埋同一个女人啊? 7o0zny3?  
    甘咪变左襟兄罗,第日两襟兄出黎系咪可以一起研讨下啊? +J|H~`  
    冇其他女人了咩? |{&M#qXe  
    正所谓天涯何处无芳草,何必单恋一棵草,这楼上楼下找一找,随便一个都比她好
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2008-10-09 22:31 | 5 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷
    级别: 圣人

多谢发贴的人[646]

怕乜..碰面就碰面..碰的几次就惯
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-10-10 17:53 | 6 楼
    jorterzzw
    楼上的楼下

多谢发贴的人[4]

俾点时间大家静下,看下大家都系点霖的再决定罗
    顶端 Posted: 2008-10-10 19:32 | 7 楼
    yupiming

多谢发贴的人[1]

甘如果中意左你自己条女个表姐甘又点啊?
    顶端 Posted: 2008-10-11 15:45 | 8 楼
    立花正仁

多谢发贴的人[1604]

感情係雙方嘅

顶端 Posted: 2008-10-11 17:02 | 9 楼
    hoth21

多谢发贴的人[1]

唉.... 1!KROes4  
      一個字 好煩 啊· P{-- R\  
    我應該點做啊~!?
    顶端 Posted: 2008-10-11 19:56 | 10 楼
    〖阿良¤囝〗
    黄大少爷

多谢发贴的人[646]

Quote:
    引用第10楼hoth212008-10-11 19:56发表的: cry1gnWG  
    唉.... d MH_:jb  
      一個字 好煩 啊· GLn=*Dh#  
    我應該點做啊~!?
    Tb$))O}  
     SvT0%2  
    l!f_ +lv  
    分佐手拉...过去式..做咩唔沟
    ∪_∪沒有妳的早晨,加了糖的咖啡也是苦的...
    顶端 Posted: 2008-10-13 02:38 | 11 楼
    toomyou
    ?♡.TOMMY

多谢发贴的人[291]

如果比着系我.我就唔会沟囖..因为你都讲啦.好多时你会见到你个兄弟.. ]~aj  
    一定好尴尬咖..我觉得..! %dzt'uz  
    女仔好多啊.你搵过一个啦.. -Cs( 3[  
    但系换句话讲..如果你个兄弟唔介意..你可以上嘅.. . vb##D  
    我就梧得了.
    顶端 Posted: 2008-10-13 04:08 | 12 楼
    型→尐帥‰
    ‖.従跐咹瀞

多谢发贴的人[11]

其实都系果句睇你有几爱条女先!如果系爱人咩都唔理系咪一齐先!!
    我本将心向明月,奈何明月照沟渠!
    顶端 Posted: 2008-10-13 09:44 | 13 楼
    jiahuimao
    人生无常,笑得一场得一场;是但噏,但求大合唱...

多谢发贴的人[77]

要得吾好晒~~
    没有人会飞~~没有人会知道~~~
    顶端 Posted: 2008-10-13 10:14 | 14 楼
    懒猫

多谢发贴的人[29]

距地系分佐手嘅话咁就冇乜问题啦..........路过...............
    顶端 Posted: 2008-10-17 14:22 | 15 楼
    sun1986320

多谢发贴的人[6]

朋友妻米走鸡?兄弟。呢条女米沟。第日见返个朋友面佐佐。比你朋友上过仲失礼。当然都米玩人地。忘记距啦
    顶端 Posted: 2008-10-17 22:51 | 16 楼
    yhgj
    级别: 高人

多谢发贴的人[148]

又系啊句朋友妻米走鸡
    顶端 Posted: 2008-10-20 22:53 | 17 楼
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

朋友妻 米走鸡
    顶端 Posted: 2008-10-21 09:26 | 18 楼
    猪米雪

多谢发贴的人[87]

让那女孩选罗
    顶端 Posted: 2008-10-28 08:35 | 19 楼
    chenhuiqi

多谢发贴的人[11]

搵過第個好過啦,費事以后兄弟見面尷尬啊!!!!
    顶端 Posted: 2008-10-28 16:00 | 20 楼
    yhgj
    级别: 高人

多谢发贴的人[148]

好仔2边忙!2样都要晒,女照要,兄弟都照做。
    顶端 Posted: 2008-10-28 19:42 | 21 楼
    yntf

多谢发贴的人[5]

感情D野好微妙,不过你地以家最好系先做朋友.免得日后大家尴尬.
    顶端 Posted: 2008-10-28 19:52 | 22 楼
    jay_pen
    肥兔仔
    级别: 强人

多谢发贴的人[634]

唔使想喇,去马喇。好快就习惯咖喇。
    顶端 Posted: 2008-10-29 14:38 | 23 楼
    lee1983
    级别: *

多谢发贴的人[]

go for it....
    顶端 Posted: 2008-11-03 03:32 | 广东省广州市电信(天河区) 24 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

中意就上马``五好等自己后悔``

.....................
    顶端 Posted: 2008-11-04 02:13 | 25 楼

多谢发贴的人[0]

惊乜...戴番个套,你一样同佢有隔膜既
    顶端 Posted: 2008-11-05 21:54 | 26 楼
    肥牛肉
    信望愛

多谢发贴的人[14159]

識得你d咁嘅兄弟都算係咁喇!
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-11-06 01:45 | 27 楼
    葉問越傷心
    估波王王王王王

多谢发贴的人[874]

兄弟妻.咪走鸡
    顶端 Posted: 2008-11-06 08:51 | 28 楼
    levin3721
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[8]

冇话冇得!死就死,上!
    顶端 Posted: 2008-11-06 12:11 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式