本页主题: [Old Man]臭男人....臭臭男人 - o(∩_∩)o...哈哈 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

artto
进军新领域
级别: 普通人

多谢发贴的人[346]

[Old Man]臭男人....臭臭男人 - o(∩_∩)o...哈哈

图片:
图片:
之前一段时间忙到9彩噤,而家终于得闲休息下啦 ;y"q uJ'O  
附上近来打波的臭pic 2张 & c)n\x*  
一张系38中,一张系军体
本帖最近评分记录:
  • 银纸:18 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 2010 world championship
    顶端 Posted: 2008-10-19 13:21 | [楼 主]
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[588]

Re:[Old Man]臭男人....臭臭男人

一个靓仔。。。。
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-10-19 13:48 | 1 楼
    jipeng

多谢发贴的人[22]

比臭豆腐还要臭
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:-5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 請重人自重~!!
  • 顶端 Posted: 2008-10-19 14:11 | 2 楼
    泥罗河的士多
    百万人家
    级别: 新人

多谢发贴的人[23]

咩来家。。 ( < =}]v  
    晕死。。。。。
    顶端 Posted: 2008-10-19 22:21 | 3 楼
    迪新

多谢发贴的人[277]

有钱人,着NIKE噶!! -- 鉴定完毕!!
    爱音乐!请举手!
    顶端 Posted: 2008-10-19 22:28 | 4 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

我又去打吖... VS&TA>  

顶端 Posted: 2008-10-20 09:25 | 5 楼
    蕃茄+沙糖

多谢发贴的人[4434]

点解唔见你着对新嘅旧波鞋打波嘅
    顶端 Posted: 2008-10-21 19:05 | 6 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Re:Re:[Old Man]臭男人....臭臭男人

Quote:
    引用第6楼蕃茄+沙糖2008-10-21 19:05发表的: S"wg2X<  
    点解唔见你着对新嘅旧波鞋打波嘅
    2y%,p{="  
    个对鞋已经俾佐人啦。 |+$% kJR=  
    唔清理紧对,就冇借口买新鞋。 ^'jEnN(  
    2010 world championship
    顶端 Posted: 2008-10-21 19:20 | 7 楼
    喜力

多谢发贴的人[653]

咁先有男人味啊~~
    顶端 Posted: 2008-10-21 19:49 | 8 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

原來大家都热愛籃球。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-10-21 20:43 | 9 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

點解冇正面嘅~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-10-23 18:49 | 10 楼
    artto
    进军新领域

多谢发贴的人[346]

Re:Re:[Old Man]臭男人....臭臭男人

Quote:
    引用第10楼幸福瞬間2008-10-23 18:49发表的: 3/JyUh?  
    點解冇正面嘅~~
    [\R>Xcu>  
    annie,收住货先啦、 gK|R =J  
    正面下次影到先发咯。 O--7<Q\  
    2010 world championship
    顶端 Posted: 2008-10-25 20:02 | 11 楼

多谢发贴的人[18]

男儿臭,女儿香!男儿唔臭,又点显得女儿香啊!!!
    顶端 Posted: 2008-10-25 20:15 | 12 楼
    nike024105
    嘾定~有得剩!

多谢发贴的人[2069]

睇见过球场有D陌生~~ +\#Fd  
    djT5 X  
    好耐无打过波了~~
    开心浏览,认真回贴,和谐全赖你地嘅支持
    顶端 Posted: 2008-10-29 00:57 | 13 楼
    灵风
    魔女ゞの傀儡ヽ
    级别: 强人

多谢发贴的人[2196]

唔怪得个背景甘熟悉啦 ~~原来系38中
    顶端 Posted: 2008-10-30 20:13 | 14 楼
    我只是个平凡人

多谢发贴的人[3761]

几时又去打 过啊

我只是只平凡狗
    顶端 Posted: 2008-10-30 20:40 | 15 楼
    吖細
    ·°毒生囡.·!
    级别: 神人

多谢发贴的人[1551]

吱小圖`~!!
    做人唔可以太叻嘎`~唔繫就好有可能俾外星人吸走嘎`~!!
    顶端 Posted: 2008-12-13 12:31 | 16 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Re:Re:Re:[Old Man]臭男人....臭臭男人

Quote:
    引用第11楼artto2008-10-25 08:02 PM发表的: ehO:')XF  
    M$CVQ>op:  
    annie,收住货先啦、 }_46y*o8  
    正面下次影到先发咯。 I 8Y*@$h  
    @Y' I, e  
    [wcA.g*F  
    1 ycc5=.  
    等你~~應該唔使等到2046啩~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-12-13 18:02 | 17 楼
    melonli
    没西的瓜

多谢发贴的人[6001]

好耐无同水泥佬打过篮球啦~~
    顶端 Posted: 2008-12-14 11:58 | 18 楼
    winglut
    斧头帮帮主

多谢发贴的人[48]

中意可以稳我单挑
    顶端 Posted: 2008-12-14 13:41 | 19 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部