« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 恶魔仔又浦头啦!报告下近来近况如何先! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

Alvin
恶魔仔
级别: 强人

多谢发贴的人[316]

恶魔仔又浦头啦!报告下近来近况如何先!

图片:
图片:
图片:
图片:
恶魔仔终于都有新女友啦,我的新日本女朋友!!!!! [Vd z^_@Y  
大家觉得靓女吗?
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 咁快就有新女友~~^^
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 中国加油!!北京加油!!
    顶端 Posted: 2008-11-23 15:43 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

厉害喎,搵个日本妹做女友,咁你D日文咪好叻啰!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-11-23 15:57 | 1 楼
    Alvin
    恶魔仔

多谢发贴的人[316]

Quote:
    引用第1楼小加菲2008-06-14 15:57发表的: o<2GtF1"o  
    厉害喎,搵个日本妹做女友,咁你D日文咪好叻啰!
    l{3B }_,  
    我用英文沟区噶渣!!鬼识讲日文咩!
    中国加油!!北京加油!!
    顶端 Posted: 2008-11-23 16:05 | 2 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第2楼Alvin2008-11-23 16:05发表的: NOz3_k  
    XGlt^<`  
    我用英文沟区噶渣!!鬼识讲日文咩!
    :d mE/Tq  
    咁你二个英文咪好叻啰! C3A WXO ^  
    大家用番自己国家既语言闹对方, l}{{7~C`  
    对方都唔知你up乜啦!

顶端 Posted: 2008-11-23 16:15 | 3 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

好佩服,又溝到女啦! 2FcL-?  
    `i{d"H0E  
    呢次仲係日本妹,強啊。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-11-23 22:53 | 4 楼
    Alvin
    恶魔仔

多谢发贴的人[316]

Quote:
    引用第3楼小加菲2008-06-14 16:15发表的: *0WVrM06?  
    0SpB 2>_  
    咁你二个英文咪好叻啰! :\T Mm>%q  
    大家用番自己国家既语言闹对方, ,|%KlHo^  
    对方都唔知你up乜啦!
    3CUQQ_  
    区用日日都教紧我日文添,迟D我只有我闹区听5到噶姐
    顶端 Posted: 2008-11-24 02:25 | 5 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第5楼Alvin2008-11-24 02:25发表的: F?L]Dff  
    dQX-s=XJ   
    区用日日都教紧我日文添,迟D我只有我闹区听5到噶姐
    , c.^"5  
    佢无叫你教佢咩?乜佢咁笨架!

顶端 Posted: 2008-11-24 02:39 | 6 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

你女友幾歲呀~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-11-24 03:02 | 7 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

Quote:
    引用第6楼小加菲2008-11-24 02:39 AM发表的: ra^</o/  
    cGot0' mB  
    v[CR$@Y  
    G<Z}G8FW^  
    佢終於都做到~打倒日本仔~抱起日本妹~啦~~
    本帖最近评分记录:
  • 本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-11-24 03:05 | 8 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第8楼幸福瞬间2008-11-24 03:05发表的: O"9t,B>=i  
    g5BL"Dn  
    r*HSi.'21  
    佢终于都做到~打倒日本仔~抱起日本妹~啦~~
    (nqhX<T>  
    咁都比你谂到呀,真系服左你啦

顶端 Posted: 2008-11-24 03:16 | 9 楼
    迪新
    级别: 普通人

多谢发贴的人[277]

好强!! s$y_(oU,D  
    系楼主身上睇到...中国人系始终战胜日本仔o既!! .]9`eGVWj  
    睇下~~连日本妹都"林"我地恶魔仔!! j)i c7 b  
    `JIp$  
    睇来.................中国o既AV有得发展啦!!
    爱音乐!请举手!
    顶端 Posted: 2008-11-24 03:27 | 10 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

好幸福喎
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-11-24 05:31 | 11 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

打倒日本仔,。沟倒日本妹 恶魔仔掂阿
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-11-24 09:03 | 12 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Quote:
    引用第8楼幸福瞬間2008-11-24 03:05发表的: s"7FmJ\7rw  
    6oKlr,.  
    iMry0z  
    D~qi6@Ga  
    幾時到你抱起个hk仔呀? #WA7 }tHb  
    W)`>'X`  
    你近排好嗎

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-11-24 10:21 | 13 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第13楼花无缺和尚2008-11-24 10:21发表的: Gj#BG49g2  
    qoan<z7  
    几时到你抱起个hk仔呀? `U?S 9m  
    &xj40IZ  
    你近排好吗
    -8:O?]+Q/  
    点解要hk仔呀?大陆仔、外国仔唔得既?
    本帖最近评分记录:

• 2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-11-24 10:33 | 14 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第14楼小加菲2008-11-24 10:33发表的: }k1[Fc|  
    G*v,-O  
    点解要hk仔呀?大陆仔、外国仔唔得既?
     wMH13i3  
    細路女咪多事啦!等你大个D就會明喇................

顶端 Posted: 2008-11-24 10:39 | 15 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第15楼花无缺和尚2008-11-24 10:39发表的: qyzeAK\Ia  
     m<9W #  
    细路女咪多事啦!等你大个D就会明喇................
    ,"5p=JX`  
    下…做乜叫人细佬女呀,乜你大我好多咩? <RkJ 7Z^  
    [yAR%]i-7  
    咪叫做多事呀,话晒你讲紧果个都系我老板娘喎!

顶端 Posted: 2008-11-24 10:45 | 16 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第16楼小加菲2008-11-24 10:45发表的: Boa?Ghg  
    > cJX'U9  
    下…做乜叫人细佬女呀,乜你大我好多咩? Sytx9`G 5  
    }Sb&ux  
    咪叫做多事呀,话晒你讲紧果个都系我老板娘喎!
    K[|d7e  
    jr5x!@rb  
    乜你仲有得捞架!佢未炒你魷咩..................?

顶端 Posted: 2008-11-24 11:18 | 17 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第17楼花无缺和尚2008-11-24 11:18发表的: CD0SXNi"zH  
    pKSVT  
    k4-C*Gx$h  
    乜你仲有得捞架!佢未炒你鱿咩..................?
    )6mv 7M{  
    就系咁先死,叫极佢、闹极佢都唔肯炒! T+/Gz'  
    都唔知咩人黎既?

顶端 Posted: 2008-11-24 11:27 | 18 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第18楼小加菲2008-11-24 11:27发表的: i_&&7.  
    UkL'h&J ~  
    就系咁先死,叫极佢、闹极佢都唔肯炒! 3C8'@-U  
    都唔知咩人黎既?
    |v{ a5|<E  
    咩人..........,咪你老板我幫主喇?

顶端 Posted: 2008-11-24 11:46 | 19 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第19楼花无缺和尚2008-11-24 11:46发表的: 1}!f.cWV(  
    ?Zoq|Q+  
    咩人..........,咪你老板我帮主喇?
    (N43?i v(  
    一系你帮下我,叫你帮主,我老板娘炒左我算啦!

顶端 Posted: 2008-11-24 11:55 | 20 楼
    Alvin
    恶魔仔

多谢发贴的人[316]

Quote:
    引用第6楼小加菲2008-06-14 02:39发表的: t/S~CIA  
    Z!|nc.  
    4(YKwY2_L  
    有叫,不过我无心教姐!!
    顶端 Posted: 2008-11-24 12:04 | 21 楼
    Alvin
    恶魔仔

多谢发贴的人[316]

Quote:
    引用第7楼幸福瞬間2008-06-14 03:02发表的: .f&,~$e4  
    你女友幾歲呀~~
     NP^kbF  
    23岁!!同我同年同日添!!真系讲都无甘岩!!
    顶端 Posted: 2008-11-24 12:05 | 22 楼
    Alvin
    恶魔仔

多谢发贴的人[316]

Quote:
    引用第8楼幸福瞬間2008-06-14 03:05发表的: >48zRi\N  
    8<?60sj  
    0Km{fZYq7;  
    {n%F^ky+7  
    Annie甘都俾你念得到,真系好野!!!
    顶端 Posted: 2008-11-24 12:07 | 23 楼
    Alvin
    恶魔仔

多谢发贴的人[316]

Quote:
    引用第10楼迪新2008-06-14 03:27发表的: .wS' Xn&  
    好强!! c<-_Vh.:5  
    系楼主身上睇到...中国人系始终战胜日本仔o既!! }3^t,>I=,6  
    睇下~~连日本妹都"林"我地恶魔仔!! jcOxtDTSW  
    UG48g}  
    睇来.................中国o既AV有得发展啦!!
    ,p>=WX  
    讲到我好似为国挣光甘,我有无甘厉害啊!!
    顶端 Posted: 2008-11-24 12:13 | 24 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第21楼Alvin2008-11-24 12:04发表的: 4 K{4=uU  
    Bk>Ch#`Bw  
    有叫,不过我无心教姐!!
    tX&Dum$  
    哗…乜你咁架,互相教嘛!

顶端 Posted: 2008-11-24 14:09 | 25 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第22楼Alvin2008-11-24 12:05发表的: n4qj"x Q  
    ]f-< s,@  
    23岁!!同我同年同日添!!真系讲都无甘岩!!
    =MRg  
    车…又系同年同月同日,有咩咁出奇姐!

顶端 Posted: 2008-11-24 14:10 | 26 楼
    zhh610
    级别: 新人

多谢发贴的人[10]

为国家争光!辛苦你啦!
    顶端 Posted: 2008-11-24 14:33 | 27 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

条女好索吖...你就幸福了... x;# OM  

顶端 Posted: 2008-11-24 17:32 | 28 楼
    Alvin
    恶魔仔

多谢发贴的人[316]

Quote:
    引用第25楼小加菲2008-06-14 14:09发表的: 43W>4fsc  
    {d.`0v9h  
    哗…乜你咁架,互相教嘛!
    |Vs| &0  
    你要明白教牛上树系好难噶啦!!
    顶端 Posted: 2008-11-24 17:43 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部