«1 2 3» Pages: ( 2/3 total )
本页主题: 呢个女仔有D似版主姐姐你~ - 觉得几似 呵呵 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖
级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
引用第29楼xjb2008-11-29 15:40发表的: 4@4$kro  
ANNIE正好多
R3jhq3F\Y  
点解要用个正字黎形容既?

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
顶端 Posted: 2008-11-29 16:28 | 30 楼
xjb
级别: 新人

多谢发贴的人[3730]

Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
引用第30楼小加菲2008-11-29 16:28发表的: @dvlSqm)  
{dH87 nt  
点解要用个正字黎形容既?
Y^M3m' d?  
k-Hy> 5;  
Kyq/'9`  
5用"正"字,都仲可以用"索"字,"靓"字黎形容既,甘你满意未啊?
顶端 Posted: 2008-12-01 16:40 | 31 楼
小加菲
唔知有冇人見到我呢?
终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
引用第31楼xjb2008-12-01 16:40发表的: 0ft81RK  
1YV ;pEw3w  
s ;Q0  
H*51GxK  
5用"正"字,都仲可以用"索"字,"靓"字黎形容既,甘你满意未啊?
&b'IYoe  
唉…服左你啦!

顶端 Posted: 2008-12-01 17:39 | 32 楼
pinky
三分鍾的想法↓
级别: 强人

多谢发贴的人[306]

Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主你~

Quote:
引用第19楼幸福瞬間2008-11-27 03:57发表的: eocq Hwbv  
+i^@QNOa  
opsjei@  
邊忽似呀~~~
Vl'Gi44)3"  
W5c BT?V  
无边忽..真系唔觉得似哦 ..
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 稀客~~^^
  • 三人行 必有我师
    顶端 Posted: 2008-12-02 09:08 | 33 楼
    yongxiang
    一切皆有可能!
    级别: 普通人

多谢发贴的人[6]

Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

真系一D都吾似
    顶端 Posted: 2008-12-02 11:10 | 34 楼
    xjb

Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第32楼小加菲2008-12-01 17:39发表的: 'uC=xG.*}  
    k,eo+qH.Hz  
    唉…服左你啦!
    }ChScY  
    j)ME%17  
    P{,A%t  
    我都服左你
    顶端 Posted: 2008-12-02 16:18 | 35 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第35楼xjb2008-12-02 16:18发表的: |\2>n!  
    4#qZ`H,Ur)  
    !>\&*h-Cm#  
    P!Brw72  
    我都服左你
    xkCM*5:  
    你服我咩呀!?

顶端 Posted: 2008-12-02 18:04 | 36 楼
    bobtot
    级别: 普通人

多谢发贴的人[8]

唔错啵..可以啵...
    顶端 Posted: 2008-12-02 19:14 | 37 楼
    xjb

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第36楼小加菲2008-12-02 18:04发表的: LofpBO6^  
    &c 2Qa  
    你服我咩呀!?
    Mk~U/oq  
    !ui t  
    /Yb8= eM  
    我服你你服我果样野  
    顶端 Posted: 2008-12-05 16:07 | 38 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第38楼xjb2008-12-05 16:07发表的: gm p Y[  
    n-2!<`UFX  
    U# [T!E  
    0ETT@/)]z  
    我服你你服我果样野  
    .71ZeLv*  
    咁你又知唔知我服你咩呀?

顶端 Posted: 2008-12-05 19:58 | 39 楼
    xjb

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第39楼小加菲2008-12-05 19:58发表的: M:(.aEe  
    yPT o,,ca=  
    咁你又知唔知我服你咩呀?
    {>vgtkJ  
    @aN~97 H\  
    k"%JyO8Y  
    我知你知我服你果样野  
    顶端 Posted: 2008-12-10 13:47 | 40 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第40楼xjb2008-12-10 13:47发表的: OGLA1}k4  
    Y@q9   
    |:4W5>sfg  
    _a9oHg  
    我知你知我服你果样野  
    =`>e i  
    哗…讲到咁玄真系唔知喎!

顶端 Posted: 2008-12-10 19:56 | 41 楼
    xjb

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第41楼小加菲2008-12-10 19:56发表的: d:vc)]M>f{  
    x[)]u8^A  
    哗…讲到咁玄真系唔知喎!
    AY"wEyNU  
    |9.J?YP8 (  
    z[Qe86L  
    就系要讲到甘玄,如果5系容乜易俾其他人知道嘎,总之呢个系我同你之间既秘密,你5好话俾其他人知啊!
    顶端 Posted: 2008-12-11 16:16 | 42 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第42楼xjb2008-12-11 16:16发表的: jLO$[c` ;  
    5{iNR4sq  
    N7}3?wS  
    .!lLj1?p  
    就系要讲到甘玄,如果5系容乜易俾其他人知道嘎,总之呢个系我同你之间既秘密,你5好话俾其他人知啊!
    ,!,M'<?"  
    哦…我知啦!我唔会同人讲既! lk81IhI  
    c3 c3T`B  
    连我自己都唔知,我又点同人讲呢?!

顶端 Posted: 2008-12-12 00:49 | 43 楼
    xjb

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第43楼小加菲2008-12-12 00:49发表的: jeA2y jAC  
    "A~D(1K  
    哦…我知啦!我唔会同人讲既! P%Q'w  
    2\|sXC  
    连我自己都唔知,我又点同人讲呢?!
    $ rbr&TJ  
    >){}nlQf  
    .A6pPRy e  
    由得你,你中意扮5知就5知啦  
    顶端 Posted: 2008-12-12 15:28 | 44 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第44楼xjb2008-12-12 15:28发表的: o~4kJW #  
    GN5*  
    9ku|w#%I  
    vtK.7AF  
    由得你,你中意扮5知就5知啦  
    ^Mhh2v  
    我冇扮,我真係唔知喎?

顶端 Posted: 2008-12-13 02:56 | 45 楼
    xjb

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第45楼小加菲2008-12-13 02:56发表的: #0^a-47PA<  
    ew c:-2Y^  
    我冇扮,我真係唔知喎?
    a%an={  
    PBL=P+  
    ;uZeYY?   
    你话5知就5知啦
    顶端 Posted: 2008-12-13 10:21 | 46 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第46楼xjb2008-12-13 10:21发表的: AJ#YjkO>]  
    (8NE'd8  
    N~?#Qh|ZnU  
    I}}>M#  
    你话5知就5知啦
     Tx'anP  
    唉.............唔講就算啦!唔爭抝啦!

顶端 Posted: 2008-12-13 10:38 | 47 楼
    xjb

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第47楼小加菲2008-12-13 10:38发表的: 'XOWSx;Y  
    1>bNw-kz7  
    唉.............唔講就算啦!唔爭抝啦!
    +'[/eW  
    e=[@HVr   
    5'|W(yR}  
    xd+aO=)Td  
    抝咪抝,怕你啊?
    顶端 Posted: 2008-12-13 10:49 | 48 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第48楼xjb2008-12-13 10:49发表的: dleCh+ny?  
    qsYg %Z  
    \ #la8,+9  
    nJwP|P_  
    =tGRy@QV'\  
    抝咪抝,怕你啊?
    NLt"yD3t  
    我怕你,唔抝!

顶端 Posted: 2008-12-15 09:44 | 49 楼
    蕃茄+沙糖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4434]

我发誓 HNLr} Yj  
    !L2!:_  
    RW<4",  
    一D都唔似 :OA;vp~$x  
    $s"-r9@q  
    V \/Qik{h  
    ANNIE靓好多好多好多
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-12-18 15:38 | 50 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第50楼蕃茄+沙糖2008-12-18 15:38发表的: apnpy\in  
    我发誓 ;Nd'GA+1;(  
    {~XAg~  
    VLoRS)   
    一D都唔似 s}bLA>~Ta  
    $"MGu^0;1  
    .......
    #+$ PD`j  
    我以為我甘睇啫,你都认為我地ANNIE靚好多好多喱

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-12-19 04:36 | 51 楼
    蕃茄+沙糖

Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第51楼花無缺和尚2008-12-19 04:36发表的: AtxC(g m 1  
    F)@zo/u5L  
    我以為我甘睇啫,你都认為我地ANNIE靚好多好多喱
    qggRS)a  
    RLcC>Z  
    <;cch6Z  
    我一向都唔讲大话嘅 Xe(]4Ux  
    nswhYSX  
    Bj\Us$cZ  
    我只不过係陈述事实 )}Cf6 m}  
    yw1Xxwc  
    $x#qv1  
    AINNE係靓好多好多好多好多好多
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-12-19 14:41 | 52 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第52楼蕃茄+沙糖2008-12-19 14:41发表的: 2X(2O':Uc  
    IoV"t,  
    R[TaP 7n  
    g4;|uK;  
    我一向都唔讲大话嘅 `S4G+j>u6  
    $-<yX<.  
    .......
    l>J%Q^  
    NG ZtlNvh  
    你靚D定AINNE靚D呢? k?/!`   
    等我問下AINNE你靚D定佢靚D先

顶端 Posted: 2008-12-20 04:48 | 53 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第53楼花无缺和尚2008-12-20 04:48发表的: j J54<.D  
    *$/Go8t4u  
    F>E_d<m  
    你靓D定AINNE靓D呢? |C,]-mJG  
    等我问下AINNE你靓D定佢靓D先
    +?5 Vuc%  
    小朋友,又想搞事呀?!

顶端 Posted: 2008-12-20 05:32 | 54 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第54楼小加菲2008-12-20 05:32发表的: ONc#d'-L  
    `eGp.[ffT  
    小朋友,又想搞事呀?!
    PC%_^BDW  
    咩搞事呀,甘我真係唔知佢地邊个靚D吖嘛...............

顶端 Posted: 2008-12-20 13:01 | 55 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第55楼花无缺和尚2008-12-20 13:01发表的: I."s&]FZ  
    /4+*!X  
    咩搞事呀,甘我真系唔知佢地边个靓D吖嘛...............
    YT@H^=  
    二个都靓唔得咩?!
    本帖最近评分记录:

• 2009年1月28日!!

顶端 Posted: 2008-12-20 14:45 | 56 楼
    蕃茄+沙糖

Quote:
    引用第53楼花無缺和尚2008-12-20 04:48发表的: *`tQX$F  
    \9} -5  
    G2J4N2hu  
    你靚D定AINNE靚D呢? v\XO?UEJ2  
    等我問下AINNE你靚D定佢靚D先
    V("T9g  
    =1mIk0H`  
    X`I=Z ysB  
    我排第三咖咋 |@)jS.Bn  
    %@;xbKj  
    P{8<U8E  
    乜都排第三
    本帖最近评分记录:
  • 顶端 Posted: 2008-12-20 14:48 | 57 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:呢个女仔有D似版主姐姐你~

Quote:
    引用第56楼小加菲2008-12-20 14:45发表的: ;{g>Z|  
    A2B]E,JMp  
    二个都靓唔得咩?!
    }z2K"eGt  
    甘又係,加埋你咪靚爆鏡啦

顶端 Posted: 2008-12-20 22:28 | 58 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第57楼蕃茄+沙糖2008-12-20 14:48发表的: K.6xNQl{}  
    "ODs.m oq  
    UC"_#!3  
    {s[,CUL0  
    我排第三咖咋 Hp3T2|uL  
    P Z+Rz1x  
    .......
    G~Fjla\?Q  
    差D唔記得随意門有四大美人添!

顶端 Posted: 2008-12-20 22:31 | 59 楼
    «1 2 3» Pages: ( 2/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部