本页主题: 产后抑郁!!~~ 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

kim19830201
nicole
级别: 新人

多谢发贴的人[6]

产后抑郁!!~~

同我老公拍左拖七年,系我14岁已经同距系埋一齐,而且仲系我既初恋,个时我悟 M@%$9N)gd  
v 9\ 2/B  
介意距有无钱,离离合合,甘就7年,最重要既系距好就我,每当我发脾气,距总系会哄 h' #C$i  
i^ `]TOP  
我,就系因为爱所以系我悟觉得钱系咩问题,系今年我同距生左BB,当然系奉仔成婚, >,;, 6|S  
[Tmpj9! q  
生左BB牺牲好大,因为肥左好多,好似变左第二个甘,好无自信,悟敢比识得既人见 KVQ|l,E, /  
ZxW4 i  
到,个样变衰左,虽然我老公无甘讲出口,但我同距好耐都未KISS过,距未掂过我,我 a nxZ|DE  
ksb.]P d.  
就知道,我真系好辛苦,因为距屋其无钱,所以 bLSXQStB  
Cp{ j+Ia  
屋企系好旧屋,一落大雨就漏水,我并悟介意,介意既系距既烂赌既老母同距贴既仔, MOp06  
NFxs4:] RT  
我系间屋里边就好似系公寓甘,一D私人空间都无,我好悟中意距地,但系我同老公又无 ~ A?  
JWzN 'a R  
多余钱租出去,又要养BB,我开始后悔,搞到我生完好悟开心,悟想出街,我又悟会同 D}YAu,<K  
Ni bOtIZ  
妈妈或者同朋友讲,而家讲出离,舒服D。
[ 此贴被kim19830201在2008-12-01 00:11重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-11-26 22:38 | [楼 主]
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

哇..年轻的妈妈... .w2X24Mmb  

顶端 Posted: 2008-11-26 22:44 | 1 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

早走早着,遲走訓唔著.
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2008-11-27 01:00 | 2 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

同佢傾下喇
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-11-27 01:11 | 3 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

男人,哎~~~~~女人,哎~~~~~~人啊,~~~~~~~哎 ?'uxYeX6  
    '}h[*IB}5  
    咁嘅妻子,夫复何求啊
    顶端 Posted: 2008-11-27 02:35 | 4 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

贫賤夫妻百事哀! gf2<dEff  
    odAeBQy  
    一失足成千古恨呀,最無故都係个BB仔,以后嘅路更長了! ]l.y/pRP5[  
    s>Xx:h6m  
    对于你嘅遭遇表示同情,致以默默祝福。

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-11-27 04:38 | 5 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

好同情你啊,真係可憐。 _:F0>=$  
    D hy  
    希望你以後一日比一日開心。 n |5+HE4@  
    < /0@7  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-11-27 08:38 | 6 楼
    Mc.大儍儍

Quote:
    引用第5楼花無缺和尚2008-11-27 04:38发表的: m":lKXpQ  
    贫賤夫妻百事哀! B;.]<k'3  
    #=r:;,,  
    一失足成千古恨呀,最無故都係个BB仔,以后嘅路更長了! Ng=XH"ce~  
    YI!ecx%/4  
    对于你嘅遭遇表示同情,致以默默祝福。
    1j7^2Y|UT`  
    应该是没钱夫妻百事哀 ,YzrqVY  
                道理好好吖.. )`5k fj  

顶端 Posted: 2008-11-28 11:58 | 7 楼
    Mc.大儍儍

找个你爱既人嫁.. R zG7Xr=t  
      不如找个有钱的嫁..起码以后不用那么辛苦.. ?CSc5b`eo  

顶端 Posted: 2008-11-28 12:00 | 8 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手
    级别: 圣人

多谢发贴的人[779]

同个仔搬翻娘家咯
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-11-28 13:46 | 9 楼
    Mc.大儍儍

Quote:
    引用第9楼荷b仔2008-11-28 13:46发表的: 1CS[%)-c  
    同个仔搬翻娘家咯
    j*2Q{ik>J  
    鬼叫你晚晚去黄村咩.. )3h%2C1uM  

顶端 Posted: 2008-11-28 19:50 | 10 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖

多谢发贴的人[27339]

Quote:
    引用第10楼mc.大儍儍2008-11-28 19:50发表的: qIm?F>> @  
    kJ^)7_3  
    鬼叫你晚晚去黄村咩.. rU^?Z  

*Ru@F:   
    w.tQ)x1h  
    究警黃村係邊架?!咩嚟架?! r3~~4Q4XI>  
    係咪有好多靚嘅姑娘仔溝架先?!
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-11-29 01:57 | 11 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手

多谢发贴的人[779]

Quote:
    引用第10楼mc.大儍儍2008-11-28 19:50发表的: <:v2 N/i  
    )9(Mt _  
    鬼叫你晚晚去黄村咩.. xR9<I:^&  

=\jp%A1$  
    关去黄村乜事
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-11-29 02:52 | 12 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手

多谢发贴的人[779]

Quote:
    引用第11楼gy77gy772008-11-29 01:57发表的: qu}`;\9@ld  
    D%tcYI(  
    {J`]6ba  
    究警黃村係邊架?!咩嚟架?! fn6;  
    係咪有好多靚嘅姑娘仔溝架先?!
    f : /[  
    得闲带你去蒲
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-11-29 02:53 | 13 楼
    yhgj
    级别: 高人

多谢发贴的人[148]

无钱的确系大问题。尽早跳槽稳份好工!几年后够买楼比首期……
    顶端 Posted: 2008-11-29 03:13 | 14 楼
    junjun_sisi

多谢发贴的人[9]

同屋企人商量系嘛,父母系用来依靠嘎嘛,屋企栋门永远都为你打开嘎。屈系个心度无用嘎!
    顶端 Posted: 2008-12-16 19:48 | 15 楼
    shadow1122

多谢发贴的人[15]

你有冇份工啊,自己一定要有份工啊,,赞到钱咪搬走咯
    顶端 Posted: 2008-12-17 12:00 | 16 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式