« 1 2» Pages: ( 1/2 total )
本页主题: 兔仔都好耐无系尼度出现过喇,上嚟厄下钱先 - 尼D系兔仔前果排去华东五市影既 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

jay_pen
肥兔仔
级别: 强人

多谢发贴的人[634]

兔仔都好耐无系尼度出现过喇,上嚟厄下钱先 - 尼D系兔仔前果排去华东五市影既

图片:
尼个观音手印似唔似呢? 据闻尼车系中国第一部既别克车。

尼度系枫桥。
尼度系苏州怡园
[ 此贴被jay_pen在2008-11-27 20:57重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: tiffanykk | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:30 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 你幾時去蘇杭嚟呀~~
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: mc.大儍儍 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-11-27 20:47 | [楼 主]
    moonwalk
    级别: 禁止发言

多谢发贴的人[2375]

Re:兔仔都好耐无系尼度出现过喇,上嚟厄下钱先

兔兄 你个手印分明就係 ROCK N' ROLL 手印   快啲出第三期东湖艳照嚟睇下啦
    顶端 Posted: 2008-11-27 20:53 | 1 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Re:Re:兔仔都好耐无系尼度出现过喇,上嚟厄下钱先

Quote:
    引用第1楼moonwalk2008-11-27 20:53发表的: |Tj`qJGVw  
    兔兄 你个手印分明就係 ROCK N' ROLL 手印   快啲出第三期东湖艳照嚟睇下啦
    ::kpl2r\c  
    你米成日都挂住个东湖艳照啦,眼光要放长远D。 下次影床上艳照。
    顶端 Posted: 2008-11-27 20:55 | 2 楼
    hinotori
    招财喵喵
    级别: 圣人

多谢发贴的人[732]

喵~~~没心情啊喵~~~支持下你啦喵~~
    谁能阻止得了少年武士赴死
    顶端 Posted: 2008-11-27 21:26 | 3 楼
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

你丰满佐.. _N[^Hl`\  

顶端 Posted: 2008-11-27 21:32 | 4 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[9704]

好耐冇見囉~~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2008-11-28 00:39 | 5 楼
    sam16223
    ※ぶ燦ぶ※
    级别: 普通人

多谢发贴的人[63]

兔大哥几时带我出去威吓啊
    顶端 Posted: 2008-11-28 00:44 | 6 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

兔大哥就開心啦,有得去玩。 ir1RAmt%  
    :7'0:'0$t  
    我成日要做工,沒得旅行。 j+ T\c2d  
    bx'B;rZr  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-11-28 05:36 | 7 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Quote:
    引用第4楼mc.大儍儍2008-11-27 21:32发表的: !IrKou)/_  
    你丰满佐.. DNTRLIKa  

8~XI7g'5x  
    苏杭风水好咯。
    顶端 Posted: 2008-11-28 08:32 | 8 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Quote:
    引用第5楼幸福瞬間2008-11-28 00:39发表的: X/C54%T ~  
    好耐冇見囉~~~
    & m ";D  
    系蓝调度潜下潜下水,点知潜左去黄埔江,甘米上水睇靓女咯。
    顶端 Posted: 2008-11-28 08:41 | 9 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Quote:
    引用第6楼sam162232008-11-28 00:44发表的: L.~]qs|G/K  
    兔大哥几时带我出去威吓啊
    ^i,0n}>  
    sam少乜甘讲啊, 得闲一齐约出嚟玩就系啦,叫埋你D契妹啵。
    顶端 Posted: 2008-11-28 08:47 | 10 楼
    Mc.大儍儍

Re:Re:Re:兔仔都好耐无系尼度出现过喇,上嚟厄下钱先

Quote:
    引用第8楼jay_pen2008-11-28 08:32发表的: $@!&ML  
    @9Pn(fd]  
    苏杭风水好咯。
    74N\G1  
      有没艳遇??? Bwvc@(3v  
                  苏杭出美女哇... [Z&s0f1Qb  

顶端 Posted: 2008-11-28 10:59 | 11 楼
    Mc.大儍儍

Quote:
    引用第10楼jay_pen2008-11-28 08:47发表的: Ji?UG@  
    m9i%U   
    sam少乜甘讲啊, 得闲一齐约出嚟玩就系啦,叫埋你D契妹啵。
    ?B4QTx9B  
      我中意契妹.....拿拿约出来了.. .aRxqFi_  

顶端 Posted: 2008-11-28 11:00 | 12 楼
    v6hacker
    爱泡网,泡脚养生专家:www.52paojiao.com

多谢发贴的人[588]

原来兔子上北方咸湿了。。。
    爱泡脚更健康,分享最有效的泡脚药方
    顶端 Posted: 2008-11-28 11:06 | 13 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Re:Re:Re:Re:兔仔都好耐无系尼度出现过喇,上嚟厄下钱先

Quote:
    引用第11楼mc.大儍儍2008-11-28 10:59发表的: S-dV  
    c *noH[  
      有没艳遇??? 7 {<lH%Tn  
                  苏杭出美女哇... |e(x< [s5  

wAPdu y[  
    有啊,上海金茂大厦既电梯女郎好靓女咖。
    顶端 Posted: 2008-11-28 21:07 | 14 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Re:Re:Re:Re:兔仔都好耐无系尼度出现过喇,上嚟厄下钱先

Quote:
    引用第12楼mc.大儍儍2008-11-28 11:00发表的: c9 c Nlp  
    0:p#%Nvg  
      我中意契妹.....拿拿约出来了.. R~([  

G}*B`m  
    你叫阿SAM约啦,距有好多咖。
    顶端 Posted: 2008-11-28 21:08 | 15 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

你地好幸福啵喵~~
    顶端 Posted: 2008-11-28 23:55 | 16 楼
    sam16223
    ※ぶ燦ぶ※
    级别: 普通人

多谢发贴的人[63]

Quote:
    引用第10楼jay_pen2008-11-28 08:47发表的: Z"u/8  
    5l#)tX.by  
     T7`Jtqf  
    "]<Ut{Xb  
    @B6[RZR  
    就系孤独先叫你带我出去威~
    顶端 Posted: 2008-11-29 01:45 | 17 楼
    Mc.大儍儍

Re:Re:Re:Re:Re:兔仔都好耐无系尼度出现过喇,上嚟厄下钱先

Quote:
    引用第14楼jay_pen2008-11-28 21:07发表的: chy7hPxC;  
    Rs dACP   
    有啊,上海金茂大厦既电梯女郎好靓女咖。
    b3ZPlLx6  
    多吾多丝袜胸姐囖.. oKUJB.PF  

顶端 Posted: 2008-11-29 03:31 | 18 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

我亦曾經到此一游过

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2008-11-29 04:14 | 19 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Re:Re:Re:Re:Re:Re:兔仔都好耐无系尼度出现过喇,上嚟厄下钱先

Quote:
    引用第18楼mc.大儍儍2008-11-29 03:31发表的: RxqXGM`4  
    7%X$6N-X  
    多吾多丝袜胸姐囖.. -" DI,o  

#JVcl $0 Y  
    直头无着添啦。 *w!H -*`  
    R{.k u!w  
    aw(P@9]  
    %f@]-  
    bygwoZ<E  
    "UE'd Wz  
    !=ZbBUJF  
    46*?hA7@r(  
    _:{XL c  
     @521 zi  
    d jk   
    系丝袜啵。
    顶端 Posted: 2008-11-29 11:32 | 20 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Quote:
    引用第19楼花無缺和尚2008-11-29 04:14发表的: tvP"t{C6,  
    我亦曾經到此一游过
    55Jk "V#8  
    和尚哥哥一定系去各个寺庙传播佛法喇。
    顶端 Posted: 2008-11-29 11:37 | 21 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第21楼jay_pen2008-11-29 11:37发表的: -8g ;t3z  
    1'M< {h<sP  
    和尚哥哥一定系去各个寺庙传播佛法喇。
    --y .q~d  
    咁你都去唔小地方咸湿啊喵~
    顶端 Posted: 2008-11-29 22:21 | 22 楼
    tiffanykk
    語無倫次のTT

多谢发贴的人[7316]

加返D分分俾新人哥哥先,呵呵
    顶端 Posted: 2008-12-01 00:35 | 23 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Quote:
    引用第22楼hinotori2008-11-29 22:21发表的: P6dIU/w  
    !ZHPR:k|  
    咁你都去唔小地方咸湿啊喵~
    FX 0^I 0  
    少少甘啦。
    顶端 Posted: 2008-12-01 20:47 | 24 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Re:Re:Re:Re:Re:兔仔都好耐无系尼度出现过喇,上嚟厄下钱先

Quote:
    引用第24楼jay_pen2008-12-01 20:47发表的: !Tr +:SM  
    3T%WfS+  
    少少甘啦。
    8 }nA8J  
    就系今日小D姐喵~~~ 前几日就唔清楚你咯喵~
    顶端 Posted: 2008-12-02 01:17 | 25 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手

多谢发贴的人[779]

兔兄呢期好似发福喔
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-12-02 01:52 | 26 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Quote:
    引用第23楼tiffanykk2008-12-01 00:35发表的: dyC: Mko=  
    加返D分分俾新人哥哥先,呵呵
    l%oie1g l  
    我已经唔系新人喇。 做左高人好耐啦。
    顶端 Posted: 2008-12-02 08:32 | 27 楼
    jay_pen
    肥兔仔

多谢发贴的人[634]

Quote:
    引用第26楼荷b仔2008-12-02 01:52发表的: &HNJ '  
    兔兄呢期好似发福喔
    G^ZL,{  
    我上镜系比真人发福D咖。
    顶端 Posted: 2008-12-02 08:33 | 28 楼
    hinotori
    招财喵喵

多谢发贴的人[732]

Quote:
    引用第28楼jay_pen2008-12-02 08:33发表的: idMb}fw>  
    e#(0af8A  
    我上镜系比真人发福D咖。
    5) +(McJC  
    你肥左就肥左啦喵~~人小小就老实D啦喵~~
    顶端 Posted: 2008-12-03 01:06 | 29 楼
    « 1 2» Pages: ( 1/2 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部