本页主题: 劳碌开始喇! 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

byron8517188
级别: 新人

多谢发贴的人[19]

劳碌开始喇!

东至过后,又系一个星期开始喇! GWCU 9n  
  听日又要返工,又要晨咁早起身,······又要捱快餐!
顶端 Posted: 2008-12-22 00:25 | [楼 主]
byron8517188

多谢发贴的人[19]

大家``都离去``学识佐咩`

图片:
又系一个没月光嘅夜晚````回想``过去```爱情真系与我没缘``定系我真系晤识去爱一个人,有阵时听我丫妹讲D也```我都觉得岩囉,我嗳嘅人却晤嗳我``嗳祢嘅人往往晤系祢所嗳,世上就系有咁多晤公平嘅也。这个世上“只有错,没有对”```以前经历嘅每段感情,自问``我真系每次都有付出,点解每次都系分手下场,系大家都咁贪玩,定系经晤过时间嘅考验,渐渐觉嘚厌倦`````其实爱一个`人晤难,对距好都晤难````BUT,想一起永远真系好难,分佐手,忘记距,`````更加难上加难```
本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2008-12-21 23:29 | 1 楼
    bennypower
    齐来力撑粤语
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[6600]

樓主係未找到適合你的人,既然不適合你自己的,冇咗就由距,你日子還很長冇必要為D過去式自責,要知道兩個人分手未必全部都係你嘅錯.可能其實根本就唔係你自己嘅問題.只要你自己認為對呢段戀愛已經全部付出,其他嘢根本冇必要理會~
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:10 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 本人管理範圍:戀愛方程式及BBS版務

毛主席语录第38章 第5节第27句:不以结婚为目的的谈恋爱都是耍流氓.

Fuck His Mom! Hit The Hard!
    顶端 Posted: 2008-12-21 23:38 | 2 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手
    级别: 圣人

多谢发贴的人[779]

甘又点?生活还是要继续!!!!
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-12-22 00:48 | 3 楼
    荷b仔
    ≮魚蛋幫≯快刀手
    级别: 圣人

多谢发贴的人[779]

到你结佐婚之后就吾会有甘噶想法
    你的世界 我曾经路过
    顶端 Posted: 2008-12-22 00:50 | 4 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

你寫到好困難阿, 真係困難。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2008-12-22 12:51 | 5 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

爱无话对与错,系二个人肯为对方付出几多! 7^Q4?(A  
    $4&e{fLt|v  
    缘分游戏,系你既就系你,唔系你既强求唔到! vTU*6)  
    Qc]Ki3ls  
    随缘啦!祝你好运

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2008-12-22 13:07 | 6 楼
    rdrddr

多谢发贴的人[7]

原黎有人同我一样!哈哈!祝你同我都好运啦!!!
    顶端 Posted: 2008-12-22 17:37 | 7 楼
    yhgj
    级别: 高人

多谢发贴的人[148]

我连续2日日半后再连续2日夜班每次12小时仲惨啦
    顶端 Posted: 2008-12-22 22:38 | 8 楼
    gy77gy77
    親口講您累得很
    灌水天才奖
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[27339]

努力啦
    「龍遊氹仔不須記,苦樂平常志高飛。」
    顶端 Posted: 2008-12-23 03:26 | 9 楼
    德记
    嘛嘛哋
    级别: 普通人

多谢发贴的人[77]

我冬至都无假放,都要做野。唉
    顶端 Posted: 2008-12-23 09:51 | 10 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式