« 1 23» Pages: ( 1/3 total )
本页主题: 知己..情人節快樂吖.. 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

琳γ^ō^γ琳
一次一次一次
级别: 强的不是人

多谢发贴的人[4500]

知己..情人節快樂吖..

图片:
图片:
獻給我知己.. B0&W wa:  
XoO#{7a  
Px$4.b[{_Y  
情人節的快樂吖... r^2>60q'  
/^XGIQ/W  
 HuCzXl  
同時也祝愿天下有情人 日日開開心心 天天快快樂樂...
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: gy77gy77 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:10 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:38 | 操作人: 幸福瞬間 | 理由: 快d拉埋啦~~^^
  • 银纸:38 | 操作人: bennypower | 理由:
  • 银纸:8 | 操作人: 花無缺和尚 | 理由:
  • 银纸:8 | 操作人: 小加菲 | 理由:
  • 银纸:20 | 操作人: 小加菲 | 理由:

• ﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2009-02-15 00:35 | [楼 主]
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖
    级别: 论坛版主

多谢发贴的人[10670]

霸返個沙發位先! o$4xinK  
    N A`qC.K   
    好耐無見啦,好嘛,你個半邊又好嘛!

2009年1月28日!!

本人管理的范围:粤讲粤出色、手機相關!!
    顶端 Posted: 2009-02-15 00:42 | 1 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[3777]

情人节哈皮~~~
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2009-02-15 00:43 | 2 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第1楼小加菲2009-02-15 00:42发表的: ;Yr?"|  
    擺返個沙發位先! .,l4pA9v  
    l.iT+ T  
    jl)7Jd  
    ]iq2_{q  
    ~'.SmXZs  
    仲以為你唔識人了....

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2009-02-15 00:45 | 3 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第3楼琳γ^ō^γ琳2009-02-15 00:45发表的: v"v-c!k  
    z[?&bF<|  
    TOge!Q>a  
    C(J+tbk  
    仲以為你唔識人了....
    xWuvT,^  
    早排有病

顶端 Posted: 2009-02-15 00:46 | 4 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第2楼点虫虫2009-02-15 00:43发表的: 3T)_(SM"  
    情人节哈皮~~~
    w^=uq3X?  
    +]$c+!khj  
    節日快樂吖...見返你哋真系哈皮了...

﹎沉默地 任痴心塌地﹎の沉默地 在唏噓中送走希冀﹎剩我空虛中憶記﹏㏒;
    顶端 Posted: 2009-02-15 00:47 | 5 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第4楼小加菲2009-02-15 00:46发表的: T;1aL4 w"  
    eEZZ0NNe;  
    早排有病
    G @8wv J  
    D`hg+64}  
    呢個唔系之藉口...

顶端 Posted: 2009-02-15 00:51 | 6 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第6楼琳γ^ō^γ琳2009-02-15 00:51发表的: 1pJ?YV  
    !~!\=etm  
    2bt).gGm  
    呢個唔系之藉口...
    jVInTR0f[  
    我一向都唔用藉口既,呢個係事實!

顶端 Posted: 2009-02-15 00:53 | 7 楼
    芝麻糊
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[3777]

Quote:
    引用第4楼小加菲2009-02-15 00:46发表的: KD73Aw  
    %+ur41HM  
    早排有病
    |v@ zyOq&b  
    naiy] oY"  
    Je#vu`.\\  
    除左荷包干硬化你仲有乜嘢病啊?
    本人管理范围:休闲讨论区~恋爱方程式
    顶端 Posted: 2009-02-15 01:01 | 8 楼
    花無缺和尚
    武仁聖
    级别: 赞助会员

多谢发贴的人[12849]

知己 好開心见番你呀! j\TS:F^z  
    O^<\]_l  
    越黎越靚添 我又流晒鼻血啦!簡典扇............... ~RIa),GVX  
    aT}?-CU xx  
    我又要快D返去见下知己喇................ k*o>ZpjNH  
    +YnQOh%v0s  
    情人節快樂..........

开口便笑 笑古笑今凡事付之一笑

大肚能容 容天容地与己何所不容

登天難   求人更難   黃蓮苦 貧窮更苦

江湖险   人心更险   纸張薄 人情更薄

顶端 Posted: 2009-02-15 01:09 | 9 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第8楼点虫虫2009-02-15 01:01发表的: [eZ'h8  
    ?J's>q^X  
    9Lqo^+0)\  
    HFTDea+#  
    除左荷包干硬化你仲有乜嘢病啊?
    D0@d}N  
    呢個最重既!

顶端 Posted: 2009-02-15 01:12 | 10 楼
    肥牛肉
    信望愛
    级别: 普通人

多谢发贴的人[14159]

又見靚女,點解唔見妳情人岀鏡嘅. ?%RR+(2m  
    I see,I go,I conquer.
    顶端 Posted: 2009-02-15 01:23 | 11 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第11楼肥牛肉2009-02-15 01:23发表的: LTt| "D  
    又見靚女,點解唔見妳情人岀鏡嘅. >"z&KZKI  
    7{:g|dX  
    佢話惊佢情人靚仔得緊要,容乜易见光比人及咗去架?

顶端 Posted: 2009-02-15 01:29 | 12 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第1楼小加菲2009-02-15 00:42发表的: M:OJL\0  
    霸返個沙發位先! ^>fjURR  
    !^*I?9P  
    Z2dy|e(c  
    霸咗我头位仲好講......... YOHYXhc{S  
    63?fn~0\  
    好在我成日都見到我知己啫!讓下你啦.........

顶端 Posted: 2009-02-15 01:33 | 13 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第9楼花無缺和尚2009-02-15 01:09发表的: .qioEqK8!y  
    知己 好開心见番你呀! LyB$~wZx~@  
    AE)<ee%\\  
    越黎越靚添 我又流晒鼻血啦!簡典扇............... {t$ vsR  
    :fr 2K  
    我又要快D返去见下知己喇................ #(53YoV_8  
    .......
    o 2 5kFD  
    Y p`6305f  
    好掛住你啊......知己........

顶端 Posted: 2009-02-15 01:36 | 14 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第13楼花無缺和尚2009-02-15 01:33发表的: !UD62yw~  
    j8@YoD5o  
    霸咗我头位仲好講......... )@3ce'  
    XQ<2(}]4  
    好在我成日都見到我知己啫!讓下你啦.........
    <}%>a@  
    哦…咁我比返個位你囉!好無

顶端 Posted: 2009-02-15 01:39 | 15 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

無人掛住我,咁我都係早D去抖啦! Rcf _31 L  
    m4ovppC  
    唔阻你地二個知己傾啦!

顶端 Posted: 2009-02-15 01:40 | 16 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第14楼琳γ^ō^γ琳2009-02-15 01:36发表的: `#2}[D   
    M'HmVg4'  
    kwZ 8q-0  
    好掛住你啊......知己........
    +=Crfvt  
    我都係呀! 你要多D上黎见下我地呀。

顶端 Posted: 2009-02-15 01:55 | 17 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第16楼小加菲2009-02-15 01:40发表的: XJC|6"n  
    無人掛住我,咁我都係早D去抖啦! 3F[z]B  
    {*`qL0u]^  
    唔阻你地二個知己傾啦!
    %g Jf&A  
    系你唔掛人扎....成日玩失蹤.... zy8W8h(?  
    ^4O1:_|G  
    L/"XIMI*Xg  

顶端 Posted: 2009-02-15 02:01 | 18 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第4楼小加菲2009-02-15 00:46发表的: b/Z=FS2T  
    w [D9Q=  
    早排有病
    mMS%O]m,|  
    R^<li;Km  
    仲以為穩唔到你添吖...再唔見人...唸住直接上去抄你噶了...

顶端 Posted: 2009-02-15 02:02 | 19 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第17楼花無缺和尚2009-02-15 01:55发表的: 0/S|h"-L  
    ~,WG284  
    我都係呀! 你要多D上黎见下我地呀。
    e;GLPB   
    嗯...一定啦... ?n)d: )Ud"  
    rkugV&BhV  
    可以見到你同牛牛呢D..."正野"啵....日日上添啦...

顶端 Posted: 2009-02-15 02:05 | 20 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第16楼小加菲2009-02-15 01:40发表的: Hvqvggfi  
    無人掛住我,咁我都係早D去抖啦! _/(DEF+G  
    < %@e<,8  
    唔阻你地二個知己傾啦!
    tljZE)  
    甘都呷下干醋嘅 知己難得上黎吖嘛!

顶端 Posted: 2009-02-15 02:15 | 21 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第20楼琳γ^ō^γ琳2009-02-15 02:05发表的: 9;2{=,  
    zXX = WH  
    嗯...一定啦... ^.3(o{g  
    JG^fu*K  
    可以見到你同牛牛呢D..."正野"啵....日日上添啦...
    .X1xpi%  
    至正果件都比你搞掂咗啦 <S[]VXy  
    ;]gj:6M  
    留番几件牛扒响度

顶端 Posted: 2009-02-15 02:19 | 22 楼
    錺_錺①
    ひ嗜鱼?ゞ如命
    优秀斑竹奖 终身成就奖

多谢发贴的人[6198]

路过...搬张登仔坐响树...
    本人管理的范围:粤讲粤出色、侦灵地带

顶端 Posted: 2009-02-15 11:48 | 23 楼
    花無缺和尚
    武仁聖

Quote:
    引用第23楼錺_錺①2009-02-15 11:48发表的: ^\ku}X_ [?  
    路过...搬张登仔坐响树...
    o? LJ,Z  
    %/n#{;c#  
    開埋張枱擺多几个位啦............唔該!

顶端 Posted: 2009-02-15 13:02 | 24 楼
    幸福瞬間
    隨意門@nnie
    终身成就奖 优秀斑竹奖

多谢发贴的人[9704]

阿女~~你終於都返娘家啦~~ 1|WrJ-Uf  
    咁耐唔蒲頭~~唔知人掛心嘅~~
    本人管理的範圍: 生活休閒區 -  藍調俱樂部、手機相關、活動區

~~幸福就如同天上流星...瞬間即逝~~

顶端 Posted: 2009-02-15 15:27 | 25 楼
    小加菲
    唔知有冇人見到我呢?
    终身成就奖 优秀斑竹奖

Quote:
    引用第25楼幸福瞬間2009-02-15 15:27发表的: E_H.!pr  
    阿女~~你終於都返娘家啦~~ T9?8@p\}(  
    咁耐唔蒲頭~~唔知人掛心嘅~~
    +W+o~BE  
    車…你又羅黎掛既,家陣有老公仔照顧啦,你又使乜掛呀! R*O< (  
    PUEEfq!%  
    放心啦,女大女世界!

顶端 Posted: 2009-02-15 16:29 | 26 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

我又要。。。..

.....................
    顶端 Posted: 2009-02-15 16:48 | 27 楼
    terrence
    级别: 新人

多谢发贴的人[124]

仲喺甘靓女喔!!!!! YSr u5Q  
    ozkmZ;  
    发多D来睇睇啊!!
    顶端 Posted: 2009-02-15 17:40 | 28 楼
    琳γ^ō^γ琳
    一次一次一次

Quote:
    引用第22楼花無缺和尚2009-02-15 02:19发表的: ; mwU>l,4  
    cIg+^Tl  
    至正果件都比你搞掂咗啦 qsHjqK@(  
    /{!?e<N>  
    留番几件牛扒响度
    Ja{[T  
    至正既...幾時都應該系我知己啦... fBnlB_}e  
    u5A$VRMN  
    無人可以動搖到我知己既位置啦...  

顶端 Posted: 2009-02-15 23:30 | 29 楼
    « 1 23» Pages: ( 1/3 total )
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 蓝调俱乐部