本页主题: 成人笑话 18禁 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

火炉
从逆境中走出来
级别: 圣人

多谢发贴的人[385]

成人笑话 18禁

1) |hvclEu,  
有一日蚊仔同螳螂去偷睇一個女仔沖涼,蚊仔好自豪咁講:「你睇,十年前我 KpQ@cc  
係佢心口叮左兩下,宜家腫到咁大喇﹗」;螳螂唔服氣咁話﹕「咁算得D咩呀,我十年前係佢大髀中間劈左一刀,到宜家每個月都仲會流血……」 \$,;@H5I^  
\3 rgwbF  
(2) 1B{u4w7S4e  
袋鼠同青蛙去叫雞,袋鼠兩三下就搞掂完事,聽到隔離房既青蛙成晚係度「一二三嘿!一二三嘿!」袋鼠好羨慕,第二日,袋鼠話:「嘩!~~蛙兄,你尋晚好勁喎!」 dHn,;Vv^6  
青蛙話:「妖,勁條毛﹗﹗跳左成晚都跳唔上張床!﹗」 >\lBbq a#  
7Sycy#D  
(3) p{0rHu[  
一隻大象問駱駝:「你對波波點解生係背脊架?」駱駝話:「死開啦,我唔同何B仔生係面上面既物體講野!」蛇係隔離聽到大象同駱駝既對話後就係咁狂笑。大象拎轉頭對蛇講:「笑你老味!你塊面生係何B仔上面,有咩資格笑我!」 1q*=4O  
 </Dv?  
(4) -?)z@Lc  
幼稚園miss帶學生去游水,唔小心露出一條X毛,一個學生問佢﹕「miss miss~~~果條係咩黎架????」 5cr\ JR  
miss 忍住痛,狠狠地將條毛抆走,然後眼泛淚光咁話﹕「線頭﹗!」 .g_Kab3?L  
>bwq  
(5) >/-Bg:  
有個細路女成日向另一個細路仔晒佢有D乜有D物,個男仔有日終於忍無可忍,除左條褲,指住何B仔話﹕「哩樣野你冇﹗﹗」個女仔又除低條褲,指住下面話﹕「我媽咪話,我有哩個,你果個我想要幾多就有幾多﹗﹗」 l n09_Lr  
Fe 7 8YDx?  
(6) uH } }z!  
有一班妓女係街邊一字排開等客,有個阿婆行埋黎問佢地排緊咩,其中一個就唔耐煩咁耍佢話﹕「我地排隊等派糖呀……」個阿婆心諗有糖派就唔執輸,跟住佢地排;點知掃黃組殺到,全部拉返晒差館,有個阿蛇見到其中一個係阿婆,就問佢﹕「嘩~~阿婆你老到牙都甩晒,做咩 仲搞埋晒D咁既野呀???」個阿婆就話﹕「所以話你地D後生仔,我仲可以含架嘛…… y 5Kr<cF^  
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: Mc.大醜醜 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2009-02-21 18:22 | [楼 主]
    wildduck
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[11830]

基本都比较旧个咯。
    顶端 Posted: 2009-02-21 18:33 | 1 楼
    cairochou
    hugo
    级别: 新人

多谢发贴的人[1]

好搞野~~~~~~個阿婆就話﹕「所以話你地D後生仔,我仲可以含架嘛……
    顶端 Posted: 2009-02-21 18:33 | 2 楼
    kuan
    沙煲

多谢发贴的人[48]

大象同骆驼果个好笑,条先搞笑啊! I$ Bu6x!  
                /^\/^\ -.>b7ui  
                _|__| O| 78}QaE  
          \/   /~   \_/ \ 0Y_?r$M  
          \____|__________/ \ pu:Ie#xTDf  
              \_______     \ f.%mp$~T  
                    `\   \           \ 3~I|KF7x  
                      |   |             \ (}W+W\.  
                    /     /             \ SM;*vkwz~  
                    /   /               \\ QgZwU$`p0  
                  /     /                 \ \ )AxgKBW  
                  /   /                   \ \ =q1=.VTn  
                /   /         _----_         \   \ (aAv7kB&  
                /   /       _-~     ~-_       |   | []'gIF  
                (     (     _-~   _--_   ~-_   _/   | `K,{Y_  
                \     ~-____-~   _-~   ~-_   ~-_-~   / Z r}5)ZR.  
                  ~-_       _-~       ~-_     _-~   ''{REFjK7  
                    ~--______-~           ~-___-~
    顶端 Posted: 2009-02-21 21:25 | 3 楼
    apollo800

多谢发贴的人[8]

吾错吾错!!
    顶端 Posted: 2009-02-21 21:59 | 4 楼
    lianzichen

多谢发贴的人[2]

哈哈,,超搞笑!~
    顶端 Posted: 2009-02-21 23:26 | 5 楼
    性靈

多谢发贴的人[6]

吾错吾错!!
    顶端 Posted: 2009-02-22 00:40 | 6 楼
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

最後一條某体過。
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-02-22 01:23 | 7 楼
    dedeng
    粤人无数

多谢发贴的人[33]

好耐之前就看过了哦!不过再看看还是几高笑的!
    顶端 Posted: 2009-04-02 13:13 | 8 楼
    hangmei

多谢发贴的人[1]

真系好搞笑
    顶端 Posted: 2009-06-29 08:27 | 9 楼
    迪新
    级别: 普通人

多谢发贴的人[277]

全部睇过啦!!旧噶~ ,xC@@>f  
    只不过翻译咗粤语啫!
    爱音乐!请举手!
    顶端 Posted: 2009-07-03 19:48 | 10 楼
    ~☆星~之恋
    级别: 普通人

多谢发贴的人[100]

look 14Jkr)N  
    look
    顶端 Posted: 2009-07-03 19:55 | 11 楼
    a-yuan
    a-yuan

多谢发贴的人[9]

呵呵呵....搞笑!
    顶端 Posted: 2009-07-03 20:13 | 12 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 粤笑粤爽