本页主题: 放不低妳..但妳放低了我麼 打印 | 加为IE收藏 | 复制链接 | 收藏主题 | 上一主题 | 下一主题

mr.
.`讽刺''!
级别: 新人

多谢发贴的人[9]

放不低妳..但妳放低了我麼

今日又一次揾你..又一次问你我哋仲有冇机会.. Ys|tGU  
你话我知之前想同翻我一齐..但係你同你男朋友e+好好..距好锡你.. kFg@|#0v9  
我问你点解之前唔同我讲..妳就冇复我喇..我冇再追问你了.我已经知道个答案喇.. xrs?"]M[  
:?S1#d_  
是你故意欺骗 x* ?-KS|  
怪在我太过心软 Rt}H.D #  
你的真话就等于梦呓与谎言 ZEYT17g]  
无奈你说得太自然 &!SdO<agZ  
令我听了也能热暖 Kc$j<MRtv  
甜言蜜语原来又一次食言 )v !GiZ" 7  
是你对我改变 n6Je5fE  
你别说世界转变 i 3?=up!  
解释得混乱 @GNNi?EY  
千丝万段 ~oWCTj-  
太多纠缠 U-&dn%Sq  
谁没兴致守这诺言 ["TUSf]  
但却对我再全心诈骗 9)9p<(b $  
胡言乱语 ?Z 9C}t]  
任你讲足半天 .jA'BF.  
为何永远放不低 OGpy\0%  
为何错爱这一位 :m#[V7  
但求仍然维系 ~)xg7\k  
不惜一切 <=[,_P6|  
我为你执迷 FrT. <3  
任情爱控制身体 @-qS[ bV  
任谁关心 VRV*\*~$  
仍未可把你代替 094~  s  
是明知的 WT;4J<O/  
仍愿将心意白费 F OV%\=Hl  
                          好喜欢哩首歌..
C-O~Oil  
                                                                            我会等你!
[ 此贴被芝麻糊在2011-08-06 10:30重新编辑 ]
本帖最近评分记录:
  • 银纸:5 | 操作人: Kelvin...^_^... | 理由:
  • 顶端 Posted: 2009-03-03 02:35 | [楼 主]
    Kelvin...^_^...
    最緊要開心
    级别: 论坛巡警

多谢发贴的人[4878]

你好傷心啊。 iQ2j ejd3(  
    Yb/*2iWX  
    光榮家族
    顶端 Posted: 2009-03-03 07:19 | 1 楼
    mr.
    .`讽刺''!

多谢发贴的人[9]

係丫..伤心又带点失望!
    顶端 Posted: 2009-03-03 12:47 | 2 楼
    dee寅
    懶惰的Dee仔

多谢发贴的人[7]

朋友,证明你有重生既机会喇. uXh: /KO  
    好好把握单身既现状. flFdoEV.U)  
    为将来既幸福打下基础.
    顶端 Posted: 2009-03-03 17:17 | 3 楼
    tsm2000

多谢发贴的人[4]

放不低,那就生活得好点了
    本帖最近评分记录:
  • 银纸:20 | 操作人: 点虫虫 | 理由:
  • 顶端 Posted: 2009-03-03 18:20 | 4 楼
    天地之门

多谢发贴的人[0]

Sammi噶《放不低》。。。越听越有感觉。 Op ?"G  
    既然放唔低,就将个份感情埋藏起来咯。
    顶端 Posted: 2009-03-18 21:44 | 5 楼
    Mc.大儍儍
    级别: 强的不是人

多谢发贴的人[15638]

为何错爱这一位 '|^:,@8P9  

顶端 Posted: 2009-03-18 22:58 | 6 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

cqNK`3:.j  
    ?0VR2Yb${b  
    ~.m<`~u  
    为何还喜欢我我这种无赖````````

.....................
    顶端 Posted: 2009-03-19 03:45 | 7 楼
    Mc.大儍儍

多谢发贴的人[15638]

Quote:
    引用第7楼Mc.大醜醜2009-03-19 03:45发表的: IY`p7 )#i  
    9oWU]A\k>  
    xAQtX=FoX+  
    V8?}I)#(7  
    为何还喜欢我我这种无赖````````
    fd\RS1[  
    根本没人喜欢你 好嘛? 4>hHUz[ _  

顶端 Posted: 2009-03-19 10:27 | 8 楼
    yi^Ng^
    级别: 普通人

多谢发贴的人[33]

由佢咯 y>^^.  
    俾心机稳钱紧要
    顶端 Posted: 2009-03-19 12:44 | 9 楼
    Mc.大醜醜
    寂寞空虛。

多谢发贴的人[6997]

Quote:
    引用第8楼mc.大儍儍2009-03-19 10:27发表的: RU)35oEV|  
    \oQ]=dDCd%  
    根本没人喜欢你 好嘛? NR{wq| "  

]n22+]D  
    T(4d5 fY  
    GF'wDi}  
    讲你?

.....................
    顶端 Posted: 2009-03-19 20:21 | 10 楼
    dzd041388
    苛楽_Dī℃k

多谢发贴的人[0]

错失左太多嘢 R$awgSE  
    爱情就系咁样 如果唔系就唔叫爱情了
    顶端 Posted: 2009-03-21 03:31 | 11 楼
    tsj84336887

多谢发贴的人[0]

同病相怜吧 大家情况一样 我同你噶最后决定都系一样 等距番黎自己身边
    顶端 Posted: 2010-08-26 23:08 | 12 楼
    renwencdn

多谢发贴的人[0]

郑秀文的放不低。。。。经典。。
    顶端 Posted: 2010-09-02 19:42 | 13 楼
    coolwing520

多谢发贴的人[2]

算啦,一个男人一声中会遇到好多女人,你要相信呢个唔会系你既终点
    顶端 Posted: 2010-10-20 17:27 | 14 楼
    lvan709394

多谢发贴的人[9]

有D嘢就好似刻系心咁,摸极都摸唔去。。男人之苦啊,无经历过点都唔会明概了。。如果真系可以话忘记就忘记。。当初就唔会爱得咁深。
    顶端 Posted: 2010-11-29 18:20 | 15 楼
    chiuwing

多谢发贴的人[1]

我覺得你應該要放低喇...有好多嘢番吾到轉頭...如果可以既你哋就吾會搞成咁...我都係過來人...忘記佢...過番D自己開心既生活啦...
    顶端 Posted: 2010-12-06 16:34 | 16 楼
    jiejielqiqi
    级别: 普通人

多谢发贴的人[28]

天下何处无芳草,无左一个,当距吴识宝
    真正的爱情并没有终点,只有起点
    顶端 Posted: 2010-12-07 01:29 | 17 楼
    shutlin

多谢发贴的人[0]

都无乜嘢咁...大嗮去跳海... 游反上來 生活都系一樣咁過
    顶端 Posted: 2011-03-10 11:30 | 18 楼
    lingdze66

多谢发贴的人[10]

咁嘅 ?}||?2=P  
    睇哈先
    顶端 Posted: 2011-03-19 09:30 | 19 楼
    金唯一

多谢发贴的人[1]

冇辦法啊~~ 鬼叫人吔唔鈡意我哋~~~ 我曾經都系一度沉溺於 放不低 哩一只歌 hW7u#PY  
    不過謝霆鋒版本嘅
    顶端 Posted: 2011-04-10 16:18 | 20 楼
    傻哥
    中流砥柱剑走偏锋
    级别: 仙人

多谢发贴的人[3065]

失恋的时候听情歌同开咗煤气之后关窗系无乜分别!!!! J,a&"eOZ  
    68%aDs  
    宜家好难讲得你明,你根本就处于一种行尸走肉嘅状态!!! Xz]l#w4 Pp  
    -oD,F $Rb  
    时间可以证明你系有几愚蠢!!!!如果你自问无佢你就无办法生活的话,你可以去死了!!
    顶端 Posted: 2011-04-15 14:47 | 21 楼
    dahlia628

多谢发贴的人[1]

朋友时间可以冲淡你的伤感。。。。。。
    顶端 Posted: 2011-04-27 00:01 | 22 楼
    ly_1005

多谢发贴的人[11]

楼主,何必咁执着呢,外面嘅世界好靓,无必要留系呢个圈度困住啊,放手,对大家都好!
    顶端 Posted: 2011-06-05 01:21 | 23 楼
    bojia

多谢发贴的人[3]

旧的吾走,新的吾来啊
    顶端 Posted: 2011-07-19 10:19 | 24 楼
    猫咪皇后
    路还在,你还在,幸福持续。

多谢发贴的人[42]

噢! vc#o(?g  
    -e_fn&2,Y  
    呢个就系叫做“强扭的瓜不甜”
    顶端 Posted: 2011-09-21 15:59 | 25 楼
    帖子浏览记录 版块浏览记录
    蓝调粤语 » 恋爱方程式